15 Σεπ 2014

Εμείς ήμασταν εκεί… (video)


Όπως στο πρώτο ματς έτσι και στον επαναληπτικό! Η Έλενα Οικονόμου ήταν από νωρίς εκεί, στο Βόλο, με την κάμερα της TRT. Και λίγο αργότερα μαζί, συντροφιά και με άλλους συναδέλφους λαρισινών μέσων, στις κερκίδες, στην αίθουσα Τύπου κι έπειτα πάλι απ’ έξω απ’ το γήπεδο, περικυκλωμένοι πια…


…από οπαδούς των γηπεδούχων, βέβαιοι ότι η ποιότητα της δουλειάς μας είναι τέτοια που ακόμη κι αν βρεθεί ο ένας στους εκατό να πει ή να κάνει καμιά μαλακία, θα ‘ρθουν οι υπόλοιποι 99 να τον βάλουν στη θέση του.

Έτσι είναι η πραγματική δημοσιογραφία… Αν λες αυτό που βλέπεις κι αν κρίνεις με επιχειρήματα, υποστηρίζοντας κόσμια όσα πιστεύεις, δεν πρόκειται να φοβηθείς κανέναν και τίποτα. Και δεν υπάρχει φυσικά περίπτωση να μην σε σέβονται γι’ αυτό, όπως και όπου κι αν βρεθείς! 

Ξέρετε ποιοι δεν ήταν εκεί; Εκείνοι που κακώς φέρουν την ιδιότητα, για λογαριασμό των οποίων πρέπει ν’ απολογούμαστε και που φυσικά, μη έχοντας καμία συναίσθηση της ευθύνης που κουβαλάνε, παίρνουν ένα μικρόφωνο κι όποιον πάρει ο χάρος. Κι ακόμη κι αν είναι, το κάνουν είτε στα κρυφά, είτε παρουσία αστυνομικής συνοδείας, όπως συνέβη αντίστροφα στον αγώνα του Αλκαζάρ.

Όπως δεν ήταν εκεί, στη συνέντευξη Τύπου του Παναγόπουλου, όσοι έσπευσαν αμέσως μετά να επιδοθούν σ’ ένα άνευ προηγουμένου ρεσιτάλ κομπλεξισμού. Και το κακό είναι πως ανάμεσά τους υπήρξαν και πραγματικοί συνάδελφοι! Αλλά γι' αυτό θα μιλήσουμε σε επόμενο κείμενο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου