27 Μαΐ 2014

Τα ίχνη του... αυτονόητου!!! (video)



Όπως και να το κάνουμε, για την φετινή πορεία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της ερασιτεχνικής Γ' Εθνικής, η ιστορία κατέγραψε ότι...


...μια φορά κι έναν καιρό αυτή η μεγάλη ομάδα πέρασε από τούτη την κατηγορία κι έφυγε αμέσως, αφήνοντας πίσω της ένα ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (73) και για τους 6 ομίλους κι επιπλέον, την πιο παραγωγική επίθεση, επίσης συνολικά, με 87 γκολ!


Τα υπόλοιπα, δηλαδή η αδυναμία της διοίκησης να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες, ώστε παράλληλα με τον αντικειμενικό βαθμολογικό στόχο, να πετύχει και τον στόχο της δόμησης ενός ισχυρού αγωνιστικού κορμού για τη νέα σεζόν, είναι υπό συζήτηση.

Εδώ στεκόμαστε στο γεγονός ότι με μπάτζετ που πιστώνεται στον Βαγγέλη Πλεξίδα και ταυτόχρονα του χρεώνεται ως υπερβολικό, η ΑΕΛ κατάφερε το - με αυτά τα δεδομένα - αυτονόητο για το μέγεθος της φανέλας και του ταμείου της.

Προς τιμήν λοιπόν αυτής της πορείας επιστροφής, ετοιμάσαμε ως αθλητικό τμήμα της TRT ένα βίντεο που αξίζει τον κόπο να υπάρχει στην αρχειοθήκη αυτής της - επαναλαμβάνω - μεγάλης ομάδας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου