11 Μαρ 2014

Η... απόδραση των "11"!!! (video)


Απ' τη στιγμή που ο Στράντζαλης έφυγε με την επιστροφή απ' τη Χαλάστρα, δεν μπορείς να πεις πολλά για το ματς. Τουλάχιστον σ' ότι αφορά την εδώ και καιρό απουσία αποδεκτού αγωνιστικού πλάνου, τα όλο και λιγότερα τρεξίματα και τα λοιπά ζητήματα που άπτονται προπονητικής ευθύνης. Ίσα-ίσα, που ανοίγει ο δρόμος να ειπωθούν και δυο-τρεις κουβέντες για τους παίκτες...


Το γεγονός ότι απέδρασαν με βαθμό στο 90φεύγα, δε σημαίνει ότι απέδρασαν κι από το ποσοστό της ευθύνης που τους αναλογεί, όχι μόνο για τις δύο όλες κι όλες τελικές προσπάθειες με τον Καμπανιακό, αλλά και για το σύνολο των εμφανίσεων και των αποτελεσμάτων το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Να θυμίσω τι έκαναν στα κατά τεκμήριο ανταγωνιστικά ματς απ' τις γιορτές και μετά; Ισοπαλία στο 90λεπτο του κυπέλλου στην Κοζάνη, ήττα στη Φιλιππιάδα, νίκη με το στανιό (και το προσευχητάρι ανά χείρας) στην Ηγουμενίτσα, ισοπαλίες μέσα-έξω με τον Αγροτικό Αστέρα και με εις βάρος τους ανατροπή στον Εύοσμο, ενώ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, ισοπαλία στην Κρανούλα και βέβαια, ισοπαλία στο παρά 0,01 το περασμένο Σάββατο.

Έχω άδικο λοιπόν που αναρωτιέμαι αν πρόκειται για εμφανίσεις κι αποτελέσματα που αρμόζουν στην ατομική αξία κι εν τέλει το πολλαπλάσιο απ' τους αντιπάλους μπάτζετ αυτών των παικτών; 
`
Κι επειδή κάποιοι φίλοι σχολιάζουν σε προηγούμενα κείμενά μου για την διαρκώς μετ' εμποδίων προετοιμασία, λόγω του ακατάλληλου γηπέδου προπονήσεων, θα 'θελα να ξέρω αν είχε ένας απ' όλους τους τα άντερα να πει το εύλογο παράπονό του στη διοίκηση ή έστω να το ψιθυρίσει στον Πλεξίδα, ακόμη κι εκεί στα ακριανά κάγκελα του Ευόσμου, που έσπευσαν κατ' εντολή Παπά για να του απευθύνουν τα σέβη τους!

Επί Στράντζαλη άλλωστε, ενός μεροκαματιάρη προπονητή που μόνο ανέχονταν, αυτοί ήταν η μόνη ελπίδα! Για από δω και πέρα βλέπουμε... Και μην ακούω - που ακούω - απορίες για την απόλυση του Στράντζαλη, γιατί - λέει - η ομάδα ήταν στο +7, με τόσες νίκες, ισοπαλίες και μια μόλις ήττα. Γιατί δεν βγαίνει συμπέρασμα αν δεν δεις ποιούς νίκησε, ποιούς δε νίκησε κι από ποιούς δεν έχασε απλά και μόνο γιατί τα 'χει καλά - προφανώς - με το Θεό!

Όσο για τον λογαριασμό, έχουμε και λέμε:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: 16 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες, με τέρματα 63-7 και σκόρερς Στεφανίδη 14, Γκούρτσα 14, Μπλέντι 10, Πλιάγκα 5, Ρούσση 4, Μήτση 3, Νεμπεγλέρα 3, Κυριακίδη 1, Παπαϊωάννου 1, Αραμπατζή 1, Σαββίδη 1 (και έξι... δώρο απ' τον Τηλυκράτη)

ΚΥΠΕΛΛΟ: 3 νίκες, 4 ισοπαλίες (οι 2 έγιναν νίκες-πρόκριση στην παράταση, ενώ και οι άλλες δυο οδήγησαν σε πρόκριση με τα εκτός έδρας γκολ), με τέρματα 14-5 και σκόρερς τους Γκούρτσα 4, Στεφανίδη 3, Νεμπεγλέρα 2, Παπαϊωάννου 1, Πλιάγκα 1, Ρούσση 1, Μπλέντι 1 κι ένα αυτογκόλ

ΣΥΝΟΛΟ: 19 νίκες, 6 ισοπαλίες (οι 2 έγιναν νίκες-πρόκριση στην παράταση κι άλλες δύο έγιναν επίσης πρόκριση με τα εκτός έδρας γκολ), 2 ήττες, με τέρματα 77-12 και σκόρερς Γκούρτσα 18, Στεφανίδη 17, Μπλέντι 11, Πλιάγκα 6, Ρούσση 5, Νεμπεγλέρα 5, Μήτση 3, Παπαϊωάννου 2, Κυριακίδη 1,  Αραμπατζή 1, Σαββίδη 1, αυτογκόλ 1 (συν το... 6γκολο μπόνους)!

2 σχόλια:

  1. Παρακαλείστε κύρε Τσούμαρη να μην ξανακάνετε κριτική (πόσω μάλλον ειρωνείες) σε παίχτες και προπονητή εφόσον δεν είστε στο παιχνίδι παρόντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afou egine to skiniko me ton kiriakidi kai den mporesame na gremisoume ton pleksida ap'tin thesi tou,i vlaxiki nootropia epitassei tin apomakrinsi tou proponiti des ta keimena sou meta tin apomakrinisi kiriakidi arxizeis kai mourmouras gia ton strantzali vlaxo -nootrpia

    ΑπάντησηΔιαγραφή