24 Φεβ 2014

Το τέταρτο (αστέρι) αργεί ακόμα... (video)


Σε όσους παρασύρονται απ' τον ενθουσιασμό της νίκης ή σε όσους δεν έχουν πρόβλημα να εκτεθούν για να κάνουν το χατίρι ορισμένων και σπεύδουν έπειτα απ' την πρόκριση της ΑΕΛ στον τελικό του Κυπέλλου Γ' Εθνικής να φωνάξουν "κύπελλο ξανά στον Πηνειό", αφιερώνω... 



...το παραπάνω βίντεο-ρεπορτάζ που παίξαμε το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή "Πάμε Γήπεδο" της TRT, για την πρόσφατη πρώτη εκδήλωση για τα 50χρονα της ΑΕΛ!


Ας ακούσουν τα λόγια του ίδιου του προέδρου του σωματείου, Νίκου Μπαλατσούκα, ας προβληματιστούν για το γεγονός ότι δεν γέμισε η αίθουσα που φιλοξένησε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά (αδιανόητο σε άλλες εποχές) κι ας αφήσουν κατά μέρος την συνθηματολογία που αφορά προς το παρόν μόνο το ένα απ' τα τρία αστέρια του σήματός της. Όσο για το τέταρτο, θα έρθει κάποτε, αλλά αργεί ακόμα κι ως τότε, θέλει όραμα, πλάνο, υπομονή και πολλή δουλειά... Εκτός κι αν σκοπεύουν, νικώντας τον Πανελευσινιακό, να βάλουν και τέταρτο!!!

Ας σοβαρευτούμε... Ασφαλώς (το ξανατονίζω) και η όποια επιτυχία σε όποια διοργάνωση κι αν βρίσκεσαι ή συμμετέχεις, δεν είναι αυτονόητη. Ούτε καν για την ΑΕΛ, σ' αυτή την περίεργη χρονιά της ερασιτεχνικής Γ' Εθνικής. 

Θα πρέπει όμως, εκτός απ' την κατάκτηση κάθε στόχου (άρα και του κυπέλλου Γ' Εθνικής), να 'ναι αυτονόητος ο σεβασμός συνολικά στην ιστορία της κι επιμέρους, στην ιστορία (και) των πραγματικά ματωμένων συνθημάτων της! (σ.σ. "χύθηκε αίμα γι' αυτό το στέμμα...")

Μπράβο λοιπόν σε όλους τους συντελεστές της πρόκρισης στο κύπελλο και της "καθαρής" πρωτιάς στο πρωτάθλημα, αλλά ως εκεί...

2 σχόλια:

  1. ελπιζω να καταλαβες ρε φιλε τωρα γιατι ουρλιαζαμε σαν athens club και λεγαμε για το τελικο του σουπερ καπ στις 31-10-2007.το υποβαθμισαν,το απαξιωσαν,το ανεβαλαν,το μετεθεσαν δυο φορες και την τριτη στο ορισαν στο γηπεδο του γαυρου για να μην κουραστει αλλα μονοι μας φωναζαμε.ο τοτε προπονητης εστειλε πισω 7 βασικους και ενω ο αντιπαλος κατεβασε τα πρωτοδευτερα,εμεις κατεβασαμε τα δευτεροτριτα.επαγγελματικος τιτλος το σουπερ καπ κ μεσα στην εδρα του διορισμενου δυναστη και μαλιστα το εχουν ελαχιστοι κατακτησει.μετα απο τοσα χρονια βλεπεις ποσο δυσκολο ειναι στο ποδοσφαιρο μας να μεινεις Α εθνικη,ποσο μαλλον να κατακτησεις εναν επαγγελματικο τιτλο,εστω και τον τριτο σε βαρυτητα.γιατι δεν ξεχνω οτι ειχες δηλωσει τοτε δημοσια οτι ο πραγματικος τελικος του σουπερ καπ ηταν ο αγωνας με την ξανθη,τρεις μερρες μετα στο Αλκαζαρ.δεν το γραφω για να μου απαντησεις οτι ημουν σωστος ή η θεση του athens club σωστη,αλλα για να θυμομαστε τα λαθη και να μην τα επαναλαμβανουμε.τοτε ημασταν σουπερκαδες,οπως μας ειρωνευονταν και τωρα βλεπω και διαβαζω για τελικο και κουπα και δεν ξερω εαν πρεπει να γελασω ή να οργιστω.εννοειτε οτι η ομαδα φετος πρεπει να κερδισει σε οποιον θεσμο και αν αγωνιζεται,οπως και αν ονομαζεται κ μπραβο για τηνβ προκριση.απλα υπενθυμιζω παλιες ιστοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε τελικα σε αδικουνε πολυ !!! Να και τα θετικα υπερ Πλεξιδα !! Α η αληθεια να λεγετε ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή