17 Φεβ 2014

Έμπλεξε με τα πίτουρα... (video)


Ακόμη και στατιστικά να το δει κανείς, κάποια στιγμή η ΑΕΛ θα έγραφε και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας φυσικά... Μόνο που δεν την περιμέναμε στη Κρανούλα! Ωστόσο, είναι προφανές πως ακόμη...


...κι ένας μη ανταγωνιστικός αντίπαλος μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, όταν αντί να σκοράρεις μπλέκεις με τα... πίτουρα και τον αφήνεις να πιστέψει ότι έχει πιθανότητες, ώστε να βρει το σθένος να τις κυνηγήσει. Κι αυτό ακριβώς έγινε χθες, απ' τη στιγμή που οι "βυσσινί" δεν καθάρισαν το ματς την ώρα που έπρεπε και που είχαν τις ανάλογες ευκαιρίες.

Εκείνο που δεν δικαιολογείται, είναι απ' τη μια αυτή καθ' αυτή η αποβολή του Ρούσση, που στα καλά καθούμενα χάνει και τη ρεβάνς με τον Αγροτικό Αστέρα κι απ' την άλλη, η νευρικότητα που όλοι αναγνωρίζουν ότι κατέβαλε τους ποδοσφαιριστές αμέσως μετά!

Ανάμεσά τους κι ο Στράντζαλης, με τη διαφορά ότι ο προπονητής δεν είναι εκεί που είναι για να αναγνωρίζει και να κάνει διαπιστώσεις, αλλά για να αιτιολογεί, αφού μόνο αν εντοπίσεις την αιτία, μπορείς να βρεις και λύση.

Και πάμε στο λογαριασμό, όπου το "ντέρμπι" εξακολουθεί να... συγκλονίζει, καθώς ο Γκούρτσας έπιασε ξανά τον Στεφανίδη:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: 15 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες, με τέρματα 59-6 και σκόρερς Στεφανίδη 14, Γκούρτσα 14, Μπλέντι 10, Πλιάγκα 5, Ρούσση 4, Μήτση 3, Νεμπεγλέρα 2, Κυριακίδη 1, Παπαϊωάννου 1, Αραμπατζή 1, Σαββίδη 1 (και τρια... δώρο απ' τον Τηλυκράτη)
ΚΥΠΕΛΛΟ: 3 νίκες, 3 ισοπαλίες (οι 2 έγιναν νίκες-πρόκριση στην παράταση), με τέρματα 12-3 και σκόρερς τους Στεφανίδη 3, Γκούρτσα 3, Νεμπεγλέρα 2, Παπαϊωάννου 1, Πλιάγκα 1, Ρούσση 1 κι ένα αυτογκόλ
ΣΥΝΟΛΟ: 18 νίκες, 4 ισοπαλίες (οι 2 έγιναν νίκες-πρόκριση στην παράταση), 2 ήττες, με τέρματα 71-9 και σκόρερς Στεφανίδη 17, Γκούρτσα 17, Μπλέντι 10, Πλιάγκα 6, Ρούσση 5, Νεμπεγλέρα 4, Μήτση 3, Παπαϊωάννου 2, Κυριακίδη 1,  Αραμπατζή 1, Σαββίδη 1, αυτογκόλ 1 (συν το... δώρο)!

Όσο για τη βαθμολογία, ναι μεν παρέμεινε το +7 απ' την Τσαριτσάνη, που έφερε επίσης 1-1 στο Θεσπρωτικό, αλλά χάθηκε και χρυσή ευκαιρία για +9, ενόψει της αναμέτρησης των δυο τους στο Αλκαζάρ, σε λίγες εβδομάδες...

2 σχόλια:

  1. Δεν συμφωνω μαζι σου Χρηστο διορι για μενα Οικονομος δεν υπαρχει στο χαρτη..Στοιχηματιζω οτι δεν θα τερματισει ουτε καν δευτερος.Οσον αφορα το παιχνιδι με την Κρανουλα για μενα επρεπε να επιβληθει προστιμο στους παικτες γιατι ειναι αδιανοητο κατα τη γνωμη μου το καθε χωριο να γραφει χρυσες σελιδες στην ιστορια του εις βαροςψτης ΑΕΛ.Τελος.Καμια δικαιολογια.Νικο'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε, θα σου επισημάνω πως για μια σειρά σοβαρών θεμάτων της ομάδας, έχει σημασία το χρονικό σημείο εξασφάλισης της ανόδου!

      Διαγραφή