4 Φεβ 2014

Άλλο Βαγγέλης κι άλλο... Vangelis!


"Περιμένω να δω οι δημοσιογράφοι της Λάρισας τι στάση θα κρατήσουν και πόσο θα στηρίξουν τον ποδοσφαιριστή! Τώρα θα φανεί ποιοι δουλεύουν για το καλό της ΑΕΛ και ποιοι δουλεύουν για την ΑΕΛ και το καλό το δικό τους και όχι της ομάδας! Να σας δω.... (άντε γιατί πολλοί ρουφιάνοι έχουν μαζευτεί)"!!! Τάδε έφη…



…ή μάλλον έχει ανεβάσει ως status από χθες στο facebook ο "Vangelis Moras" (φωτ.) κι άντε τώρα να βγει στην πόλη ο Βαγγέλης Πλεξίδας να καταγγείλει τον Μόρα πως του κάνει αντιπολίτευση, με αφορμή φυσικά το θέμα Κυριακίδη, προφανώς «γιατί δεν είναι ΑΕΛ»!

Κι άντε τώρα οποιοσδήποτε εξ’ ημών των δημοσιογράφων μυγιαστεί, να τα βγάλει πέρα με τον διεθνή Λαρισαίο άσσο, που χρόνια κοσμεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο χωρίς να ‘χει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για αρνητικό σχολιασμό και χωρίς να 'χει κανέναν μας ανάγκη.

Και ξέρετε ποια είναι η πλάκα; Όχι, η συνέντευξη του Γαλανακόπουλουστον Τριανταφύλλου δεν είναι πλάκα. Δεν είναι πλάκα να διαβάζεις χίλες λέξεις και στο τέλος να μην έχεις μάθει τίποτα καινούριο, παρά μόνο την "εξορία" του ποδοσφαιριστή... Αυτού του ποδοσφαιριστή! Πλάκα είναι που μόλις χθες το πρωί, κάποιος μου ‘λεγε πως το μεγάλο κόλπο του χρόνου ο Πλεξίδας θα το κάνει με τον ερχομό του Μόρα…


Προφανώς φίλε μου ατύχησες γιατί όπως αποδεικνύεται, άλλο Βαγγέλης κι άλλο Vangelis!!!

12 σχόλια:

  1. Logika o Ple3i mas douleuei asxhma. Den lew oti o Kuriakidhs einai aggelos, shmaia klp alla o Ple3i deinnei oti den mporei na shkwsei me tipota thn AEL. Den to exei. Kai apo oti fainetai o vag apo italia tou kanei antipoliteush.
    To kalokairi anamenetai kauto ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το θεμα ειναι οτι φετος εκτος απ ολα τα αλλα ειναι μια ευκαιρια να αποκατασταθει το ονομα της Ομαδας σχετικα με συμπεριφορες σε παικτες κλπ το οποιο ειχε χαλασει τα τελευταια χρονια επι πηδαλακη.
    να αλλαξει το ολο σκεπτικο γιατι αυτο που βγαινει προς τα εξω δεν δειχνει υγιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μόρας να μην ξεχνάει ένα πράγμα. Έπαιξε στην ΑΕΛ μια χρονιά και μαζί με Γκέκα, Τσακμακίδη κατάφεραν και την έριξαν στην Γ' Εθνική με όλα τα επακόλουθα των επόμενων ετών. Έκανε την προσφυγή του και έφυγε για λίγα ψωροχιλιάρικα σε δραχμές. Δεν πρόσφερε τίποτε στην ΑΕΛ και επειδή τον γνωρίζω και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, από πιτσιρικάς έτρεφε συναισθήματα και τα εκδήλωνε και ανοιτχά για άλλη ομάδα. Επίσης κάποτε δήλωσε για τα τα ταλέντα του νομού, ότι θα τα παίρνει αυτός και θα τα στέλνει στο Ajax καθώς η ΑΕΛ είναι ένα τίποτα. Αυτά τα 'λέγε όταν έπαιζε η ομάδα Super League. Επίσης με τον Κυριακίδη γνωρίζονται και προσωπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και ποιος εισαι εσυ ρε Μορα και τι εχεις προσφερει σε αυτην την πολυ μεγαλη ομαδα που λεγεται αγαπη, ερωτας και λατρεια; αντε κανε μας την χαρη και τραβα στην αεκουλα σου... εγω το ξαναλεω, πρεπει να στηριξουμε και να υποστηριξουμε τον πλεξιδα, γιατι οταν ηρθε βρηκε καμμενη γη... δεν λεω κανει και τα λαθη του, αλλα εγω θελω να εχει την ομαδα στον αφρο και δεν με ενδιαφερει η προσωπικη του ζωη... κι ο κακος ο λυκος να σταματησει την κακη κριτικη γιατι αυτα που λεει ειναι για των οπισθιων τα εννιαμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα ρε Ντίνο, εσύ που είσαι κολλητός του Πλεξίδα!

      Διαγραφή
    2. O Πλεξίδας βρήκε καμμένη γή? που από τραχανοπλαγιάς έγινε ιδιοκτήτης ενος μεγάλου (για τα ελληνικά δεδομένα) club καταβάλλοντας ψίχουλα, βρίσκοντας μηδενικά χρέη και χωρίς την υποχρέωση να ξοδέψει σοβαρά λεφτά για ροστερ, αφου παίζει με χωριά? Και κατάφερε παίζοντας χωρίς πίεση, στο Α ερασιτεχνικό ουσιαστικά, να δημιουργήσει 1002 θέματα από το πουθενά. Ο άνθρωπος είναι τουλάχιστον αστείος. Δεν πρόκειται να αντέξει του χρόνου, είναι θέμα κοινής λογικής

      Διαγραφή
  5. Να ξέρετε ότι ο Πλεξίδας αυτή την στιγμή είναι ο μόνος που τα χώνει και καλά μάλιστα. Μέχρι να βρούμε άλλον ( Πηλαδάκη-Λυράκη-Ιταλούς βλέπε Ζάκυνθο-Τσάκα-κτλ) να προσέχουμε τη λέμε. Όσο αφορά τον Κυριακίδη θα πρέπει Χρήστο να μας πείτε τη έγινε στο ραντεβού που είχαν, και γιατί διαφωνήσαν από τον Δεκέμβρη ακόμα και μετά στα μέσα Ιανουαρίου, για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως βρωμάει η δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν με το συγκεκριμένο κείμενο πιστεύεις ότι πρέπει να κοιτάξουμε το δέντρο και όχι το δάσος, ε τότε μαγκιά σου και όχι μόνο σε σένα, αλλά και σε όλους όσοι προσπαθούν να συντηρήσουν το σίριαλ εδώ και 10 μέρες, μιλώντας για ηθικούς και ανήθικους. Γιατί κανένας σας δεν λέει από που ενημερώθηκε για τη συζήτηση της 26ης λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος της; Δημοσιογραφικό απόρρητο, ε; Στα κεραμίδια δεν κυκλοφορούν πια μόνο γάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα εσυ που λες οτι φταίνε τα παιδιά Γκέκας Μόρας Τσακμακιδης εισαι ασχετος και ειδικα με τον τρόπο που φύγανε εισαι ακόμα περισσότερο. ..οσο για εσένα που θέλεις να υποστηριξεις την οποιαδήποτε πλευρα Πλεξιδα χωρίς διαφάνεια εισαι ακόμη χειρότερος γιατι σε ενδιαφέρει το τώρα. ...θα ανεβεί η ομάδα στην Α εθνική και μετά μπορεί λεω μπορει να τρέχουμε να μαζεύουμε τα τα συντρίμμια μας τυπου Πηλαδακη..οποτε καλο είναι να νοικοκυρευτουμε το δυνατόν συντομότερο. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, μάλλον δεν τα θυμάσαι καλά τα γεγονότα και πόσα παιχνίδια εντός έδρας έχασαν τα συγκεκριμένα "παιδάκια" από την ανικανότητά τους. Η ομάδα του 2000 - 2001 δεν ήταν για υποβιβασμό. Τσακμακίδης - Μόρας είχαν κλείσει από τον Μάρτη (2001) στην Προοδευτική που είχε ήδη προβιβαστεί. Μέρες μετά την λήξη του πρωταθλήματος, μόλις είχε μπει ο Ιούνιος του 2001, σπεύσαν να κάνουν προσφυγή πάνω στα συντρίμμια της και στο αβέβαιο μέλλον της. Στο ξαναείπα, ο Μόρας είναι παιδικός μου φίλος, και μόνο ΑΕΛ δεν ήταν και είναι.

      Διαγραφή
    2. an eisai paidikos filos tou Vaggelh mallon gnorizomaste all den gnorizeis polla pragmata..o Moras pige Proodeutikh kai o Tsakmakidis Iwniko...gia na se diorthono...mias kai ta ksereis ola...kai ola ta paidia pou fugane ekeinh tin xronia epi Adamopoulou proedrias,,, kanane prosfugh kai kaneis den phre ta xrhmata..oloi ta xarisane..gia na mathaineis kai pali..to thema den einai o Moras k o Tsakmakidis,,oto thema einai na vrei h omada ta sosta vhmata k pathmata na anevei kai na parameinei stin A ethnikh...kai prepei na matheis na sevesai ton apoiodipote Mora pou einai larisaios kai kanei kariera sto ekswteriko kai tima tin polh mas kai tin omada mas kai o Moras eiani AELARA kai oxi Aekoula opws esu nomizeis...eides pou ta kserw kai ayta...

      Διαγραφή
  8. Κυριε Χρηστο καλα μας εβαλες τις αποψεις του Μορα αλλα εγω βρικα και ενα προσφατο βιντεακι του ΜΕΓΙΣΤΟΥ Θωμα (στο aelole) ,ο οποιος λεει οτι δεν μπορει να καταλαβει τι γινεται φετος στη Λαρισα με μια αναιτια κριτικη σε ενα ανθρωπο που βαζει τα ωραια του λεφτα......η γνωμη του Μορα μετρα περισοτερο απο του Θωμα ? Εχει προσφερει πιο πολλα ο Μορας ? Α και ειναι παλιοτερο θημα ανηθικης συμπεριφορας ο Θωμας , που μας πειρε απο το χερακι και μας ανεβαζε καθε χρονο , αλλα τοτε δεν ειχαμε ανηθικες συμπεριφορες ε ? Τοτε μαθαιναμε απο τα λαθη μας και ο λεγαμε οτι μονο οποιος δεν δουλευει δεν κανει λαθη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή