21 Ιαν 2014

Όταν μάτωσε ο Θωμάς... (video)



Την τελευταία φορά που η ΑΕΛ φιλοξένησε στο Αλκαζάρ τον Αγροτικό Αστέρα δεν πρόκειται να την ξεχάσω, για έναν σωρό λόγους, δύο απ' τους οποίους και υπερέχουν απ' τους υπόλοιπους. Ο πρώτος είναι φυσικά...


...το ανοιγμένο κεφάλι του Θωμά Κυπαρίσση όταν διαμαρτύρονταν στον Σπάθα για την πέρα για πέρα άδικη αποβολή του λίγο πριν την εκπνοή. Εκεί που του χρωστούσαν, του πήραν και το βόδι ένα πράγμα! Δεν φτάνει που ο αντίπαλος τον έστειλε στο Νοσοκομείο για έξι ράμματα, ήρθε ο άλλος να τον τελειώσει με δεύτερη κίτρινη για τις πέρα για πέρα δίκαιες διαμαρτυρίες του... Ήξερε τι έκανε ο Πειραιώτης ρέφερι, αφού το πρωτάθλημα (2003-04) είχε μπει στην τελική του ευθεία και δεν ήταν λίγο για την ΑΕΛ να στερείτε τον φυσικό της ηγέτη για τον επόμενο αγώνα (σ.σ. θυμίζω ωστόσο πως εκείνο το 1-1 ήταν η τελευταία απώλεια βαθμών, καθώς οι "βυσσινί" ολοκλήρωσαν από εκεί κι έπειτα τη σεζόν σημειώνοντας μέσα κι έξω μόνο νίκες).

Ο δεύτερος λόγος, ήταν αυτή καθ' αυτή η πρώτη... καλή γνωριμία με το παλικάρι που λέγεται Σπάθας και με τον οποίο ήρθα μετά το ματς (ως στέλεχος της ΠΑΕ) σε δημόσια αντιπαράθεση, γιατί απ' την πρεμούρα του να επιτελέσει την όποια αποστολή του, είχε ξεχάσει να κρατήσει στη σέντρα ενός λεπτού σιγή (σ.σ. δεν θυμάμαι για ποιο λόγο) και πήγε να φορτώσει την ευθύνη στην ΑΕΛ!

Με την ευκαιρία, επειδή καθόμουν στην ευθεία, είμαι σχεδόν βέβαιος πως στην κεφαλιά του Κοντοδήμου ο αμυντικός έδιωξε τη μπάλα μέσα απ' τη γραμμή... Τέλος πάντων, αυτό ήταν το τελευταίο ΑΕΛ-Αγροτικός στο Αλκαζάρ κι είμαι σίγουρος ότι και πολλοί από εσάς δεν θα 'χετε ξεχάσει εκείνο το ματς, όπως και πολλά από εκείνη την φοβερή σεζόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου