21 Ιαν 2014

Ημιτελικός με... αντίπαλο! (video)



Για όσους ενδεχομένως να μην το έχουν συνειδητοποιήσει, στον αυριανό πρώτο ημιτελικό κυπέλλου η ΑΕΛ έχει πραγματικό αντίπαλο, ο οποίος αγωνιστικά δεν έχει καμία σχέση με τη συντρηπτική πλειοψηφία των ομάδων που 'χουμε δει στο πρωτάθλημα. Απόδειξη της ισχύος του Αγροτικού Αστέρα, ο αποκλεισμός της ΑΕΚ στο "Καυταντζόγλειο"! Γιατί...



...άλλο θα 'ταν να την έχει αποκλείσει με "μπάμπα-μπούμπα" στη "μάντρα" του Ευόσμου κι άλλο που την απέκλεισε στο αχανές "Καυταντζόγλειο", παίζοντας τακτικά, αλλά και σε επίπεδο ομαδικής και ατομικής απόδοσης, ως ομάδα με συνοχή, πλάνο και φιλοδοξίες. Κι αυτό, πιστέψτε με, οφείλεται κατά πολύ στην παρουσία στον πάγκο του ενός σοβαρού ανθρώπου όπως είναι ο Διλμπέρης.

Το νου τους λοιπόν ο Στράντζαλης κι οι παίκτες, το νου μας κι εμείς, που 'χουμε μάθει φέτος να τα βλέπουμε όλα αφ' υψηλού! Αν είναι να το κάνουμε και με τον Αγροτικό, ας το κάνουμε τουλάχιστον μετά το ματς, αφού προηγουμένως γεμίσουμε επιτέλους μια φορά το Αλκαζάρ και βοηθήσουμε ώστε να απολαύσουμε και να πανηγυρίσουμε μια πραγματική νίκη, που θα δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου