18 Νοε 2013

"Εγέρθητο"! (video)


Τις εντυπώσεις μου απ’ την «λαϊκή συνέλευση» της Παρασκευής τις έγραψα έγκαιρα, αλλά κατανοώ και την ανάγκη για ενημέρωση του κόσμου τηςΑΕΛ που δεν ήταν εκεί, για όσα ειπώθηκαν μετά την αποχώρηση μικροφώνων και καμερών. Παρά λοιπόν την προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στο σύνολο των παρευρισκόμενων εκπροσώπων του Τύπου, τόσο από μέρους του Βαγγέλη Πλεξίδα, όσο και από μερίδα του κοινού, αποδέχομαι το αίτημα πολλών αναγνωστών μου και…


…έχοντας επιτελέσει ήδη το επαγγελματικό καθήκον μου μέσα απ’ τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές της TRT, είπα να διατυπώσω και γραπτώς δυο-τρια πράγματα.

Πριν απ’ όλα όμως, οφείλω να επισημάνω πως σ’ ότι μ’ αφορά, δεν υπάρχει καμία διάθεση «κόντρας» για όλα αυτά, παρά μόνο ανάδειξης της πραγματικότητας μέσα από συγκεκριμένα γεγονότα, με στόχο να βοηθήσω τον χρηματοδότη της ΑΕΛ να αντιληφθεί καλύτερα το περιβάλλον της ομάδας, τη νοοτροπία και τις ανάγκες της. Δεν έκανα ούτε πρόκειται να κάνω πόλεμο σε κανέναν και ποτέ δεν έκανα δημοσιογραφία για να κρατήσω ή να διώξω κάποιον απ’ το πόστο του. Κι αλίμονο αν η κριτική, απ’ οπουδήποτε εκφράζεται, έχει αυτή την απόλυτη κατεύθυνση…

Πάμε λοιπόν:
  
Κρατάμε απ’ τα βίντεο και τα ηχητικά, πως ο Βαγγέλης Πλεξίδας α) λέει ότι δέχεται κριτική στο γήπεδο, στον προπονητή, αλλά ό,τι έχουμε για εκείνον να του το λέμε κατ' ιδίαν β) απαντάει για τα εισιτήρια με τον μαρκαδόρο σε φίλαθλο της ΑΕΛ, ρωτώντας τον αν είναι με την ΑΕΛ, το ΕΑΚ ή την ΕΠΟ (!), γ) κράζει τον Οικονόμο για τάκλιν στο λαιμό (!), επειδή έπαιξε για να κερδίσει και θέτει εξ' αυτού θέμα βοήθειας προς τα σωματεία (!) και δ) λέει πως αν ήταν στο γήπεδο σ’ εκείνο το ματς, θα πλάκωνε στο ημίχρονο προπονητή και παίκτες…

Από κει και πέρα, ήταν σαφές ότι τα θέματα της τελευταίας εβδομάδας, ήτοι, η πλαστογράφηση τιμών εισιτηρίων, η ήττα απ’ τον Οικονόμο σε συνδυασμό με την περίπτωση – παραίτηση Παναγόπουλου και το θέμα Βαζάκα, έπιασαν το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας.

Να μη ξεχάσω λοιπόν να καταγράψω πως επί των εισιτηρίων δεν ειπώθηκε ουσιαστικά τίποτα περισσότερο ώστε να καλύπτει όσους επέμεναν για να καλυφθούν, ενώ για τον Παναγόπουλο έσουρε αρκετά, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την στάση του και τις επιλογές του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Οικονόμο.

Επί της ουσίας, ο Βαγγέλης Πλεξίδας επανέλαβε όσα κι ο Γαλανακόπουλος είχε δηλώσει μέσω facebook, ξεκινώντας πάντως την αναφορά του απ’ τη γνωριμία που είχε με τον Παναγόπουλο στα Τρίκαλα, μετά το πέρας της οποίας «πήγε και του ψώνισε για να ντυθεί, γιατί δεν ήταν δυνατόν ο προπονητής της ΑΕΛ να κυκλοφορεί με σκισμένο μπλουζάκι και κάπρι παντελόνι»!

Κι αν στάθηκε κάπου περισσότερο, ήταν στην πίεση που – όπως είπε – ασκούσε ο προπονητής για να πληρώνεται και να καλύπτονται οι απαιτήσεις του, παρότι στην πορεία ήταν διαφορετικές απ’ αυτές που είχαν συζητηθεί εξ αρχής. Γενικά, περιέγραψε έναν χαρακτήρα δύσκολο στη συνεργασία, με τον οποίο δεν υπέγραψε συμφωνητικό γιατί ενώ εκείνος ήθελε ρήτρα-εγγύηση πως σε περίπτωση απόλυσης θα πληρώνονταν όλο τον χρόνο, αρνούνταν να υπογράψει αντίστοιχη ρήτρα ότι αν πληρώνοντας όλο το χρόνο δεν θα πήγαινε σε άλλη ομάδα (σ.σ. εδώ πρέπει να επισημάνω ότι καλώς ή κακώς, η ρήτρα που ζητούσε ο Παναγόπουλος είναι καθιερωμένη πρακτική στα επαγγελματικά συμβόλαια των προπονητών, τουλάχιστον στη χώρα μας).

Στο θέμα Βαζάκα, αφού ο κ. Πλεξίδας είπε πως μίλησε με Λαρισαίο που τον καθησύχασε πως «δεν θα προκαλέσει και τόσο σοβαρό πρόβλημα», για να δεχθεί παρατηρήσεις που μέτρησε αυτή τη θέση και όχι εκείνη του Δ.Σ., τον λόγο πήρε ο κ. Γαλανακόπουλος, που όπως τονίστηκε, χειρίσθηκε το θέμα προσωπικά.

Είπε λοιπόν ο γενικός διευθυντής της ομάδας ότι κατέληξε στη συγκεκριμένη επιλογή παρά την κάθετα αντίθετη εισήγηση της διοίκησης, γιατί δεν γνώριζε λεπτομέρειες (τις δηλώσεις του Βαζάκα για τον Μπέο ή τη μούντζα στο AEL FC ARENA κτλ.), γιατί τρεις προπονητές από Super League είχαν αρνηθεί να έρθουν και γιατί η ομάδα «έπρεπε άμεσα να έχει προπονητή». Ταυτόχρονα ο κ. Γαλανακόπουλος ανέλαβε την ευθύνη και για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, που εκθείαζε τον Γιώργο Βαζάκα για τις ικανότητες και το ήθος του, χωρίς ωστόσο να δώσει ποτέ απάντηση ούτε ο ίδιος, ούτε ο Βαγγέλης Πλεξίδας, για το δημόσιο ξεκατίνιασμα που είχαν πριν λίγα χρόνια στα Τρίκαλα με τον εν λόγω προπονητή. Εκ των υστέρων, αντιλήφθηκε φυσικά πλήρως και το μέγεθος της αντίδρασης και τους λόγους που την προκάλεσαν, γι’ αυτό και στράφηκε στη λύση Στράντζαλη. Θεωρούν μάλιστα και οι δύο, πως είναι στα υπέρ τους η απόσυρση της πρώτης επιλογής, χωρίς όμως να έδειξαν πως αντιλαμβάνονται ότι η απαίτηση του κόσμου είναι να προλαμβάνονται τέτοιοι διασυρμοί με μια καλύτερη δομή λειτουργίας.

Επιμέρους συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα, όπως η πρόσκαιρη απομάκρυνση του γυμναστή, με τον Βαγγέλη Πλεξίδα να αρνείται κατηγορηματικά πως έγινε για να σπρώξει τον Παναγόπουλο στην έξοδο, αφού υπήρχαν άλλες αφορμές για να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά συγκρατούνταν γιατί έβλεπε την ομάδα να πηγαίνει καλά.

Θέματα που επίσης θίχτηκαν ήταν: η ανάγκη να προχωρήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη δημιουργία νέας, με την σχετική προσφυγή του Δ.Σ. της ΑΕΛ να εκδικάζεται 3/12, καθώς και το ζήτημα του προπονητηρίου, που επανέλαβε πως θα αγοραστεί (σ.σ. μιλάμε για τα Δέντρα) και θα δοθεί στην Ερασιτεχνική.

Κάπου εκεί, μέσα σ’ αυτή την κουβέντα για τα γήπεδα, αναφέρθηκε και το όνομα του Πηλαδάκη κι όταν κάποιος φίλαθλος του είπε πως δεν θέλει αύριο μεθαύριο ν’ αφήσει κι ο Πλεξίδας την ομάδα χρεωμένη σαν τον προκάτοχό του, είπε πως αυτός είναι «επιχειρηματίας κι όχι τσοπάνης», γεγονός που μάλλον αρνητική εντύπωση προκάλεσε. Βλέπετε, οι φίλαθλοι της ΑΕΛ έχουν κάθε λόγο και δικαίωμα να διαμαρτύρονται και να καταφέρονται εναντίον του Πηλαδάκη για την κατάληξη της σχέσης τους και της σχέσης του με την ομάδα, αλλά δεν παύει να αντιπροσωπεύει το 1/5 της ιστορίας της, να ‘ναι ένας απ’ τους τιτλούχους προέδρους της, να ‘ναι ο μακροβιότερος σ’ αυτό το πόστο και να ‘χουν περάσει μαζί του και πολλές καλές στιγμές…      

Άκρως υποτιμητικά και με ασάφειες, είχε μιλήσει κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Πλεξίδας και για τον Παναγιώτη Κιούση, με τον οποίο συνδιεκδίκησαν την ομάδα, για να παρέμβει άμεσα ο Λαρισαίος επιχειρηματίας που βρισκόταν στο κοινό και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αποκαθιστώντας την πραγματικότητα, σ’ ότι αφορά την προσφορά του για προπονητικό κέντρο και τις αντίστοιχες προθέσεις του για συμμετοχή στο μελλοντικό μετοχικό κεφάλαιο…

Σ’ όλα τα παραπάνω, προσθέστε απλά την υπενθύμιση από μέρους Πλεξίδα, της ηθικής δέσμευσης της γενικής συνέλευσης, απ’ την οποία και μόνο – όπως ειπώθηκε – αντλεί την βεβαιότητά του ότι θα ‘ναι κι ο αυριανός μεγαλομέτοχος.

Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι κι αν ξέχασα να με συγχωρείτε!

Α, ναι… Λίγο πριν προσέλθει ο χρηματοδότης στην αίθουσα, πλαισιωμένος απ’ τα μέλη της Ε.Π. κ.κ. Κατέρη και Φωτάκη, σκάει μύτη ένας άγνωστος τύπος και κάθεται επιδεικτικά στην πόρτα. Μεταξύ μας, κάναμε… χαβά, σχολιάζοντας ότι θα 'ναι ο "εγέρθητο" του Πλεξίδα. Τον βλέπουμε λοιπόν κάποια στιγμή (τον τύπο) να κάνει νεύμα "σηκωθείτε" και ν' αρχίζει να χειροκροτά! Αμήχανοι όσοι επίσης τον παρακολουθούσαν, τον είδαν έπειτα (τον τύπο) να σταματάει και να κοιτάζει την αίθουσα σχεδόν υποτιμητικά, που δεν αντέδρασε κανείς… Τυχαίο περιστατικό; Δε νομίζω...


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΚ, ο Βαγγέλης Πλεξίδας έχει δώσει στην ομάδα οικονομική ασφάλεια κι έχει φτιάξει ένα ρόστερ που «δεν υπάρχει» για την κατηγορία κι όποιος δεν το αναγνωρίζει είναι το λιγότερο από τυφλός έως εμπαθής . Αλλά από κει και πέρα, υπάρχουν ένα σωρό σοβαρά ζητήματα που άπτονται της νοοτροπίας, της ίδιας της λειτουργικής δομής της ομάδας και της έξωθεν μαρτυρίας της, που με κάνουν να προβληματίζομαι σφόδρα για το πώς θα μπορέσουμε σε βάθος χρόνου να χτίσουμε εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων και να κάνουμε αυτό που λένε… χωριό!  

35 σχόλια:

  1. Τα σχόλια που δέχθηκε στο άρθρο ένα πράγμα και μόνο.

    Η στάση που κράτησαν οι αθλητικογράφοι της Λάρισας τα προηγούμενα χρόνια, η προάσπιση δηλαδή με κάθε κόστος των συμφερόντων του μεγαλομετόχου με την δικαιολογία ότι συνέπιπταν μ' αυτά της ΑΕΛ, τώρα βρίσκεται μπροστά τους.

    Τώρα δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους όπως θα 'πρεπε, όχι γιατί δεν θέλουν όπως τότε αλλά γιατί η κοινή γνώμη είναι "προετοιμασμένη", μετά από χρόνια προεργασίας, να δεχθεί κυριολεκτικά τα πάντα.

    Στην τελική αυτά δεν είναι έργα του Πλεξίδα, είναι έργα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη, επειδή το θέμα το έχουμε συζητήσει και θα το συζητήσουμε πολλές φορές και στο μέλλον, να μου επιτρέψεις να καταθέσω στην κουβέντα και τα εξής (τουλάχιστον σ' ότι με αφορά):
      α) Η σύγκριση των δύο εποχών, αλλά και των πρωταγωνιστών τους είναι τουλάχιστον ατυχής, για τον απλό λόγο ότι ποτέ πριν δεν είχαμε την ευκαιρία να ζυγίσουμε οποιονδήποτε ιδιοκτήτη της ομάδας πριν την αποκτήσει, όπως συμβαίνει σήμερα...
      β) Στην περίπτωση Πηλαδάκη, που ποτέ δεν υπήρξε υποψήφιος αλλά εξ αρχής μεγαλομέτοχος και πρόεδρος, η ταύτιση των συμφερόντων της ομάδας με τα δικά του, που όντως υπήρχε στο διάβα του χρόνου (όχι μόνο από τον Τύπο αλλά κι απ' την πλειοψηφία του κόσμου), ήταν προϊόν και της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης που είχε κερδίσει γιατί: έδωσε τα περισσότερα να αγοράσει την ομάδα, ξεκίνησε τη θητεία του φτιάχνοντας τα Δένδρα και τον χλοοτάπητα του Αλκαζάρ, πήρε με την πρώτη την άνοδο, είχε ανταγωνιστική ομάδα απ' την πρώτη σεζόν στη Super League, εκπόνησε το πλάνο για το νέο γήπεδο το οποίο και κατάφερε να ολοκληρώσει, έγινε ένας απ' τους τρεις τιτλούχους προέδρους κι επί των ημερών του η ομάδα γνώριζε επί 5ετία-6ετία διαρκή ανάπτυξη, φτάνοντας δύο φορές στην 5άδα της βαθμολογίας και μια στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Μετά απ' όλα αυτά, ήρθε και η (υπερβολική αν θες) ανοχή στα μετέπειτα λάθη και η αρνητικότητα των πολλών απέναντι σε όσους διέβλεπαν "περίεργες" προθέσεις.
      Αν θες, στην τελική, μακάρι σε όλη την ιστορία της ΑΕΛ, να είχαμε την ευκαιρία να "μετρήσουμε" όπως σήμερα, εκείνον που θέλει να κρατήσει τις τύχες της στα χέρια του!

      Διαγραφή
  2. Tora as vrei tin akri o Nakas, kai autoi pou ton kanane ( Maga )

    YG
    re file,kai o Kougias pou mexri xthes itan to proto Noumero,den tha ksestomize toses
    paparies,toutos einai megalo sourgelo..
    ti mas to xei grameno, na zisoume akomi







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι λάθος κι αν παρακολουθείς το πνεύμα με το οποίο γράφω απ' την αρχή της σεζόν, ξέρεις και το γιατί...

      Διαγραφή
  3. Χρήστο επειδή μέσα στον χαμό αυτές τις μέρες δεν είχες απαντήσει τι ισχύει τελικά, η ΑΕΛ είχε πραγματικά 47 χρόνια να παίξει με ομάδα του νομού επίσημο παιχνίδι που έλεγες εσύ ή 35 που έγραφαν κάποιοι φίλαθλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες το λίγο γιατί έχουμε βάλει στοίχημα ένα τραπέζι με τον φίλο μου ποιός έχει δίκιο, εγώ λέω ότι με την Ελασσόνα τα παιχνίδια δεν ήταν επίσημα όπως είπες και συ και τα χρόνια είναι 47 όχι 35

      Διαγραφή
    2. Υπόσχομαι να την έχεις ως αύριο και εγγυημένη...

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς και για τους δυο μας, το 4-0 του Ιουνίου του '78 επί του ΠΟΕ, ήταν για το πρωτάθλημα Β' Εθνικής!!!

      Διαγραφή
  4. meta apo xronia exoume proedro stin omada ap'tin alli o anthropos den kserei ellinika mikro to kako ego thelo na xo omada na vlepo mpala afto me endiaferei ,i prosopikotita kai i koultoura pou exei o pleksidas den me noiazoun to gegonos oti ithele na deirei epaggelmaties podosfairstes pou exasan apo tous mpogiatzides kai tous servitorous tis tsartsanis einai logiko, i epoxi tou life (lie)style piladaki teleiose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά, δε νομίζω να σχολίασα πουθενά ή να ασχολήθηκα ειδικά με τα συντακτικά του λάθη. Η προσωπικότητα όμως του "προέδρου", όπως και η νοοτροπία και οι απόψεις του για διάφορα πράγματα, ασφαλώς και απασχολούν, όταν θες να είσαι ομάδα με ιδεολογία και ξεχωριστή θέση στο ποδόσφαιρο. Ειδάλλως, δεν είχαμε λόγο να κράζουμε ούτε τον Βόλο του Τσιώλη (αλλά και του Μπέου), ούτε τις "γριές" που ψήφισαν να τους πάρει ο Μάκης. Προς Θεού, δεν συγκρίνω τον Πλεξίδα μ' εκείνους, αλλά πρόκειται για χαρακτηριστικά παραδείγματα που καταδεικνύουν αυτό που θέλω να πω...

      Διαγραφή
  5. αν έκανες και στον Πηλαδάκη τέτοια κριτική ίσως να ήμασταν καλύτερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως απάντησα πιο πάνω... Αν πάλι θεωρείς ότι απ' το καλοκαίρι του 2004 ως το καλοκαίρι του 2009, είχε δώσει τόσα δικαιώματα ο Πηλαδάκης για να τον αμφισβητούμε, καλό είναι να μου το αποδείξεις κιόλας! Το γεγονός ότι από κει και πέρα έκανε σχεδόν αποκλειστικά λάθη (ναι, υπό την ανοχή της κριτικής μας, που κράτησε ως τη διάλυση της ομάδας του Κόουλμαν), δε νομίζω οπως υπάρχει και κανείς που να μπορούσε να το έχει προβλέψει...

      Διαγραφή
  6. jexases xristo na anafer8eis stin eirwnia tou kiriakou pros opado tis omadas mas se erwthsh gia ta tiketa pou tou epese varia,,,,,opws episis oti nakas kai dousou exoune dwsei thn larisa apo twra ston plejida ,,,,,to psiloaneferes me ena diakritiko tropo alla kalo einai ta pragmata na legontai me to onoma tous .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω που είδες να "φιλοανέφερα" κάτι σχετικό μ' αυτό που λες. Κάτι τέτοιο άλλωστε μπορεί να ειπωθεί μόνο ευθέως και μόνο με αποδείξεις, που δεν τις έχω. Όσο για τον Κυριακού, είναι γεγονός πως πήγε να πάρει το λόγο, πιθανότατα για να βγάλει τον Πλεξίδα απ' τη δύσκολη θέση κι εκείνος δεν τον άφησε γιατί πιθανότατα δεν το κατάλαβε... Αυτό είναι θεμιτό όμως και δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια στιγμή αναφέρεσαι όταν μιλάς περί ειρωνίας...

      Διαγραφή
  7. Μπραβο ρε γιαννη.Στον κουτοβα αναφερομαι.Να μην ξεχναμε και ποιοι βοηθησαν στην χειραγωγηση και στην λοβοτομη του οπαδικου κοσμου της ΑΕΛ.Να μην ξεχναμε ποιοι ηταν τα φερεφωνα,οι γλειφτες και οι υποτακτικοι που βοηθησαν τον πρων μεγαλομετοχο να παραμυθιασει τον κοσμο και να φροντισει μεσω των εκπροσωπων του και των λογης λογης συνεργατων του,να σπειρει τον ποδοσφαιρικο πολιτισμο και να γινουμε το πιο ασφαλες κεντρο φιλοξενιας του καθενος,εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου..Εναν ποδοσφαιρικο πολιτισμο που στην Ελλαδα τουλαχιστον σημαινει οτι εισαι τζανετακος(παιδι σφαλιαρα).Βιαζομαι τωρα,αλλιως μπορουσα να γραψω δικαιωματα που ειχαν δοθει απο τον πρων στην χρυση πενταετια οπως αναφερουν μερικοι,μπορω να επανερθω ομως.Ενα πρωτο απλο δικαιωμα που ειχε δοθει και ησασταν μουγγα στην στρουγκα,ηταν το 28 ευρω εισιτηριο στην 10.Υπαρχει και φωτο απο πανο διαμαρτυριας που σηκωσε το athens club και το οποιο αν και εφτασε στα επισημα,μπροστα στα ματια του πρωην,κανενας δεν το ανεφερε για να μην ξυσει την πληγη του ακριβου εισιτηριου και τον μαλωσει ο προεδρος.Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.Δεν θα γραψω το ονομα μου,οι παροικουντες καταλαβαν,αλλα θα γραψω κατι πιο κατατοπιστικο και ουσιωδες. ΑΕΛΑΡΑ ATHENS CLUB 1998! 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! WE STAND ALONE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε συ σου πούλησε παραμύθι: Σου έφτιαξε γήπεδο, σου πήρε κύπελλο, σου έκανε ευρωπαικές πορείες αλλά εσύ δεν θέλεις χειραγώγηση και παραμύθιασμα γιατί είσαι πολύ σαίνι, δεν σε πιάνει κανείς. Ρε δεν πάτε να κυταχτείτε σε κανα γιατρό.

      Διαγραφή
    2. Σε εριξε Γ, δημιουργησε χρεη ( γιατι;, το γηπεδο ειχε κοσμο, εμεις πηραμε τα 3 ετιας), σου πηρε τα Δενδρα, πηρε τσαμπα οικοπεδο κι εφτιαξε γηπεδο που τωρε εμεινε στην τραπεζα...Αλλος θελει γιατρο.

      /absolut/

      Διαγραφή
    3. Άσε το παραμύθι τώρα για τη Γ και τα χρέη. Τον Πηλαδάκη δεν τον ήθελες και επι εποχής superleague (με τα γήπεδα και τις ευρώπες) ή μήπως δεν είναι έτσι; Πάνε κυττάξου λοιπόν, αν και δε βλέπω προοπτική για την πάρτη σου.

      Διαγραφή
    4. Άσε μας ρε τσιράκι

      Διαγραφή
    5. Πολλές τσίτες διακρίνω 'φίλος΄, χαλάρωσε, φαε ένα snickers....

      /absolut/

      Διαγραφή
    6. ειχα καιρο να μπω και απευθυνομαι στον πουθενα στις 22 νοεμβριου στις 2.19μ.μ. μονο και μονο που την τεραστια επιτυχια της ΑΕΛ,το κυπελλο,μαζι με την ευρωπη και το γηπεδο τα κατατασεις στα επιτευγματα του ακατανομαστου και τα αναφερεις ως επιτυχιες δικες του,αντιλαμβανομαι ποσο καουμποης εισαι του απολυτου τιποτα και της υποτακτικης οσφυοκαμπτικης επιδρασης της σχολης πουθενα απο την οποια εισαι αποφοιτος.εγω θα κοιταχθω σε κανεναν γιατρο,εσυ πηγαινε και κοιταξε πως σαν νενεκος θα χειροκροτησεις τον καθε εχθρο της ομαδας για λιγα γραμμαρια διασημοτητας και κοιταξε να βρισεις και κανεναν γαυροβαζελο απο το ιντερνετ ή απο την ασφαλεια του δερματινου κυριλε και καθαρου καθισματος του νεου γηπεδου που σου εφτιαξε ο πρων προεδρουλης σου,γιατι για κει εισαι μονο.αλλα που να καταλαβεις απο αρχες,αξιες,αξιποπρεπεια.

      Διαγραφή
  8. Επαναλαμβάνω το σχολιο μου μια μερα μετα (24 h) ...μιας και το χθεσινο μου δεν 'ανεβηκε' ακομα. Την εποχή που αποκλειστήκαμε απο τους ψαράδες του Ρεκιαβικ, ειχατε κανει εσεις συγκεκριμενα καποια κριτικη π.χ. για την καλοκαιρινη τοτε ενισχυση της ομαδας; Αν ναι και υπαρχει αυτο σε αρχειο σας παρακαλω υποδειξτε μου το link. Ευχαριστω και προσμενω σε εγκριση του σχολιου μου. /absolut/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ως υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, είχα ασκήσει δημόσια κριτική - και μάλιστα εγγράφως - στις τότε μεταγραφικές κινήσεις και λοιπές αγωνιστικές επιλογές της ομάδας, θα το ήξερες. Θα με είχες δει σε φωτογραφία με... επικήρυξη! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στο εσωτερικό δεν λέγονταν πράγματα. Το θέμα ήταν, ποιός άκουγε...

      Διαγραφή
    2. Παραπάνω αυτό όμως έγραψες..." Αν πάλι θεωρείς ότι απ' το καλοκαίρι του 2004 ως το καλοκαίρι του 2009, είχε δώσει τόσα δικαιώματα ο Πηλαδάκης για να τον αμφισβητούμε, καλό είναι να μου το αποδείξεις κιόλας! "

      /absolut/

      Διαγραφή
    3. Δεν καταλαβαίνω πως πηγαίνεις απ' το ένα θέμα στο άλλο! Αν θέλεις εξήγησέ μου, για να συνεχίσουμε τον διάλογο...

      Διαγραφή
    4. Γραφεις πιο πανω : (ναι, υπό την ανοχή της κριτικής μας, που κράτησε ως τη διάλυση της ομάδας του Κόουλμαν) απαντωντας στον Τσανουσα (;). Μεχρι τον Κοουλμαν ησουν στην ΠΑΕ; Ε, ναι ο Πηλαδακης ειχε δωσει τοσα δικαιωματα θελω να πω με τα παραπανω, κι εσεις μοκο. Εντος κι εκτος Παε...Δεν ξεχναμε απλα. /absolut/

      Διαγραφή
    5. Απ' την ΠΑΕ έφυγα τον Μάιο του 2010, δηλαδή στο τέλος της σεζόν πριν την είσοδο στο γήπεδο και τον υποβιβασμό. Φυσικά, για να απολυθώ, κάποιος λόγος θα υπήρχε, αλλά το ξεπερνάω... Από κει και πέρα λοιπόν κι ως τη διάλυση της ομάδας του Κόουλμαν, πολλοί εξ ημών επισημαίναμε μεν λάθη που διαπιστώναμε, αλλά σε ήπιους τόνους, λόγω ακριβώς της ανοχής για τις επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων. Χρέωσέ το μου (μας) αν θέλεις, αλλά τουλάχιστον να 'χουμε συνεννοηθεί για το τι είναι αυτό που χρεώνεις... Όσο για την περίοδο 2004-09, δε νομίζω τα δικαιώματα που λες, να ξεπερνούσαν τις εντυπώσεις απ' την πορεία και τις επιτυχίες της ομάδας!

      Διαγραφή
    6. Με ψιλοκαλυπτει η απαντηση σου , αλλα με το χερι στην καρδια δεν νοιωθεις λιγο πολυ 'κωτσος' (οπως κι εγω αλλωστε!), εννοω εξαπατημενος απο τον Πηλα; Συμπεριλαμβανοντας και την συγκεκριμενη περιοδο (04-09); Εγω παντως ετσι νοιωθω.

      /absolut/

      Διαγραφή
  9. Πως γίνεται να μιλάς ακόμη με καλά λόγια για άνθρωπο που διέλυσε την ΠΑΕ και μάλιστα θέλησε να τη συγχωνεύσει με τον αρβανιτίδη λαδώνοντας το ΔΣ του ερασιτέχνη με έμμισθες θέσεις στη νέα ΠΑΕ για να παρει το ΟΚ της συγχωνευσης; Ανεφερε μου σε παρακαλω ένα Προέδρο της ΑΕΛ στην ιστορία της που τη συμπεριφέρθηκε πιο ασχημα και πιο βρώμικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη ρε φίλε, αλλά θα συνεννοηθούμε; Η αναφορά μου στον Πηλαδάκη έχει να κάνει με την στάση που κρατήσαμε απέναντί του σε δεδομένα χρονικά διαστήματα κι όχι σήμερα, ούτε πριν μισό ή έναν χρόνο. Όσο για τις θέσεις μου επί όσων θλιβερών επιχείρησε φέτος το καλοκαίρι, αλλά και την οριστική αποτίμηση της παρουσίας του στην ομάδα, υπάρχει το αρχείο του blog και μπορείς να τις αναζητήσεις...

      Διαγραφή
  10. Μήπως ο Πλεξίδας μετράει μέρες ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα δεν ανέλαβε και με τις καλύτερες μάλιστα προυποθέσεις (νέο ξεκίνημα χωρίς χρέη) και έχει χαθεί η μπάλα. Προβλήματα με τον προπονητή, πλακώνεται με δημοσιογράφους και μερίδα του κόσμου. Όλα αυτά στη Γ εθνική οπου παίζει με τα χωριά και χωρις καμμία αγωνιστική πίεση. Φαντάσου τι έχει να γίνει του χρόνου, οπου η μπάλα θα καίει. Εντάξει δεν μετράει μέρες, μήνες μετράει.

      Διαγραφή