11 Νοε 2013

Ποιός έπεσε απ' τα σύννεφα; (video)



Ο Παναγόπουλος αποχώρησε αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης. Ο Γαλανακόπουλος απάντησε μέσω Facebook. Ο πρόεδρος Νάκας επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να σχολιάσει. Ο πρώτος ανταπάντησε στον δεύτερο μέσω gazzeta. Κι ο Κατσάρας κάτι είπε στο τέλος για τους ιθύνοντες της ΑΕΛ! Σαν πολλά...



...δεν μαζευτήκαν σε μια μέρα, για μια πρωτοπόρο και ως χθες προσωποποίηση της ομάδας-τρένο; Και με σοβαρότερα, φυσικά, τα υπονοούμενα του προπονητή για τις "ήττες και ήττες" και του γενικού διευθυντή για το "κάτι άλλο" που μπορεί και να 'φερε τις "λάθος" αλλαγές!

Αλήθεια, υπήρξε έστω κι ένας που να ξαφνιάστηκε απ' την εξέλιξη αυτή, μετά απ' όσα προηγήθηκαν, όχι την περασμένη εβδομάδα, αλλά τον τελευταίο μήνα (και βάλε); Ναι, από τότε που κατηγορούσαν εμάς τους δημοσιογράφους πως κάνουμε... υγρασία στην ομάδα, επειδή δεν μιλούσαν αυτοί που έπρεπε να μιλήσουν και μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν εξωγήινοι!

Ίσως μόνο ο Γαλανακόπουλος, που προπλήρωσε τον "μικρό" τεχνικό της ομάδας για το Νοέμβριο (παρότι πίστευε ότι η ΑΕΛ θέλει "μεγάλο" προπονητή), την ίδια μέρα που έδιωξε τον άμεσο συνεργάτη του, πριν τον ξαναπροσλάβει... Και σίγουρα όχι ο Παναγόπουλος, που προπληρώθηκε την ημέρα που ουσιαστικά αποφάσισε την αποχώρησή του, που "θα 'πρεπε" να γίνει από καιρό, αλλά έγινε μετά την πρώτη ήττα! 

Τέλος πάντων, είναι αργά, είναι πολλά και η προσέγγισή τους θέλει καθαρό μυαλό. Ίσως μέχρι το πρωί, που λέω να κάτσω να γράψω για όσα κατάλαβα απ' αυτή την ιστορία, που φυσικά θίγει πρώτα (για να μην πω, μόνο) την ΑΕΛ, βρω και το αποκλειστικό ντοκουμέντο με το οποίο λένε κάποιες πληροφορίες ότι η διοίκηση ήθελε εσχάτως να 'χει λόγο, π.χ. στο πότε θα δίνεται ρεπό στους παίκτες... 

Αντί επιλόγου και για να καταλάβετε τι όγκο γεγονότων, συνεπειών, δράσεων, αντιδράσεων και σκέψεων έχουμε κι εμείς οι δημοσιογράφοι να διαχειριστούμε σε τέτοιες στιγμές, παραθέτω απλά, μόνο τα πέντε πρώτα μηνύματα αναγνωστών που βρήκα στον υπολογιστή μου μόλις γύρισα απ' το κανάλι στο σπίτι:

- «Ήττα σοκ απο τσαριτσανη παραιτηση παναγοπουλου και τωρα τι ??? εσωστρεφια φαγωμαρα αλληλοκαρφωματα το εργο το εχουμε ξαναδει και το εχουμε βαρεθει (περιοδο πηλαδακη εκει αναφερομαι) θα χασουμε μονοι μας την ανοδο κριμα»!!!

- «ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ»? (σ.σ. κατά κανόνα κοιτάζει αυτόν που του κάνει την ερώτηση)

- «Επιβεβαιωθηκες για ακομη μια φορα που μου λεγες οτι ο παναγοπουλος μεταρει μερες! και τωρα τι? ποιος? γιατι να χαλασει η συνοχη αυτης της ομαδας»?

- «ΧΡΗΣΤΟ ΣΟΡΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ! ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΝΑΚΑ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ? ΠΛΕΞΙΔΑΣ ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?? ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ?? Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ‘Η Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ? ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ! ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Κ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ»


- «Σχολιασε σε παρακαλω ρε Χρηστο τις αλλαγες που κανε σημερα, μονο με δολο κανεις τετοιες αλλαγες, για να φυγεις με σαματα και κανοντας πουτανα την ομαδα»!

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα. Δεν το λέω για σας φίλοι αναγνώστες, για την ομάδα το λέω...

2 σχόλια:

  1. O Nakas paei to mpasket apo sfaliara se sfaliara prwto favori gia ypovivasmo ti na mas pei gia to podosfairo ?? einai ikanos na mas ferei ton giatzoglou .Anaforika twra me to mellon pragmatika Xristo sto video fainetai san na gnwrizeis ,prepei na peis sto kosmo ti ginetai pisw apo tis kourtines ,afto den einai to dikaio ? estw kai ypopsies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα έκανε μια ήττα. Το ζητούμενο είναι πως οδηγήθηκε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι κρίμα για τον κόσμο να συμβαίνουν συνεχώς ατοπήματα στην ομάδα και φυσικά και για τους ίδιους τους παίχτες. Δυστυχώς όμως, η αλήθεια πάντα θα βρίσκεται κάπου στη μέση. Είναι γνωστό ότι ο Πλεξίδας και ο Γαλ. δεν ήθελαν τον προπονητή εδώ και καιρό. Έχουμε την πρωτοτυπία να φεύγει ένας προπονητής που βάση αποτελεσμάτων κρίνεται επιτυχημένος. Θέλω απλά να σχολιάσω το γεγονός ότι ο κόσμος ξενερώνει με όλα αυτά, μην αναρωτηθείτε ποτέ γιατί πλέον είναι λιγότερος από ποτέ, στο τέλος και στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας να παίξουμε, μόνο οι Monsters θα πηγαίνουν..Σημεία των καιρών; Άγνοια και ασέβεια προς τον κόσμο ή κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή