7 Νοε 2013

Επιτέλους θα ξαναβρεθούμε...



Απευθυνόμενος στην παρέα των παλιών ακροατών του ραδιοφωνικού tsoumbox, που όμως είχαν και έχουν την δυνατότητα να ακούν την εκπομπή μόνο μέσω διαδικτύου, έχω νέα! Από σήμερα και επισήμως ξαναβρισκόμαστε...



και διαδικτυακά, απ' όπου θα μπορείτε πλέον να μας ακούτε Δευτέρα-Παρασκευή 3-4 μ.μ. (TRT 95.1), μαζί με τον "μαέστρο" της παραγωγής, Βασίλη Μηνά, χρησιμοποιώντας το ακόλουθο link:


Για την ευκολία σας βέβαια, στην κεφαλή της δεξιάς στήλης του blog, υπάρχει ενεργό εικονίδιο το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τον ίδιο σκοπό.

Καλή σας ακρόαση λοιπόν και το κυριώτερο, καλή παρέα να κάνουμε και να 'χουμε επιτυχίες για να τις μοιραζόμαστε, σε μια εκπομπή στην οποία μπορείτε ν' απευθύνεστε, να συμμετέχετε, να σχολιάζετε και να ρωτάτε! Προς το παρόν οι δίαυλοι επικοινωνίας είναι η σελίδα του tsoumbox στο facebook και τα σταθερά τηλέφωνα του σταθμού 2410 661531-2, αλλά έρχονται κι άλλοι...

Δεν έχουμε φυσικά όλες τις απαντήσεις, αλλά δεν θα πάψουμε ποτέ να τις αναζητούμε για χάρη της ενημέρωσης και της αξίας της επικοινωνίας μας!

Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που 'μαστε μαζί κι ελπίζω να 'μαστε καλά να γράψουμε ακόμη περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου