22 Νοε 2013

Μήπως να το ξεκαθαρίσουν;



Επειδή ο όγκος των φίλων της ΑΕΛ που ζουν εκτός Λάρισας δεν είναι ούτε αμελητέος ούτε δεύτερης κατηγορίας και περιμένει πως και πως κάθε βδομάδα να μάθει αν με κάποιο τρόπο υπάρχει η δυνατότητα να δει αγώνα της ομάδας του, καλό θα 'ναι...



...να ξεκαθαριστεί αν υπάρχει τελικά περίπτωση να καλύψει η NOVA κάποια απ' τα παιχνίδια της ζωντανά ή όχι και ποια θα 'ναι αυτά, στην περίπτωση που η απάντηση θα 'ναι θετική κι οριστική.

Το δε, ξεκαθάρισμα, το περιμένω φυσικά απ' την ΑΕΛ κι όχι απ' το συνδρομητικό κανάλι, ούτε απ' τον εκπρόσωπο της Forthnet στη Λάρισα, αφού το ζήτημα δεν αποσαφηνίστηκε ούτε στην παρουσίαση της χορηγίας, όπου φυσικά δεν παρέστη κάποιος εκ των υπευθύνων του προγράμματος.

Εξάλλου, συμφωνία - παρουσίαση χορηγίας ήταν και όχι εκχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με συνέπεια να είναι εξαιρετικά πιθανή και η παρεξήγηση γύρω από την εντύπωση που σχηματίστηκε περί ζωντανών καλύψεων.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην περιμένουν τσάμπα και οι εκτός των τειχών, που βλέπουν να περνάει στα τηλεοπτικά "αζήτητα" κι ένα ακόμη απ' τα θεωρητικά εμπορικότερα φετινά ματς των "βυσσινί" (προηγήθηκε εκείνο με τον Πυρσό), αυτό με την Κοζάνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου