15 Νοε 2013

Για τον ιστορικό του μέλλοντος...



Με αφορμή προηγούμενο σημαντικό κατ' εμέ post, δέχθηκα στο facebook τα σχόλια και τις ενστάσεις στελεχών τόσο των Monsters, όσο και του Δ.Σ. της ΑΕΛ, με συνέπεια να εξελιχθούν δύο παράλληλοι διάλογοι για το ίδιο θέμα, που επισημαίνονται εδώ προκειμένου ο ιστορικός του μέλλοντος να μπορέσει...



...να βάλει πρόσωπα και καταστάσεις σε μια σειρά και να βρει άκρη με την ορθή ροή των γεγονότων που έλαβαν χώρα στις τάξεις της ομάδας, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. 

Κι εξηγώ:

Οι συγκεκριμένοι διάλογοι, ίσως και να αποτελούν την μοναδική μαρτυρία για τις θέσεις των δύο συγκεκριμένων φορέων φιλάθλων και παραγόντων, επί του θέματος Βαζάκα και όχι μόνο, δεδομένου ότι δεν εξέδωσαν καμία σχετική ανακοίνωση που να συνοδεύει και να ενισχύει τα σχετικά ρεπορτάζ, που φυσικά και έκαναν λόγο για την άμεση αντίδραση και παρέμβασή τους, ώστε να φτάσουμε τελικά στην πρόσληψη Στράντζαλη.

Κι αν δεχτώ ότι οι Monsters, που κατά πως μαθαίνω ζήτησαν απ' τον Γαλανακόπουλο να έρθει Λάρισα, εκείνος τους είπε "αύριο" κι εκείνοι επέμειναν να τους πει που θα βρίσκεται στα Τρίκαλα για να πάνε να τον βρουν για να... συζητήσουν την πρόσληψη Βαζάκα (πριν αποφασίσει τελικά να... γυρίσει), δεν είναι υποχρεωμένοι από κανένα πρωτόκολλο να επισημοποιήσουν τη θέση τους, αδυνατώ να χονέψω πως τα μέλη του Δ.Σ., θεωρούν ακόμη και τώρα πως δεν είχαν την υποχρέωση να το πράξουν!

Όχι τυχαία, επικαλούμαι τον ιστορικό του μέλλοντος, ως τελευταίο επιχείρημα για να υποστηρίξω τη δική μου πλέον θέση, που έχει να κάνει με την αντίληψη του καθενός για τον ρόλο του... Ο ιστορικός του μέλλοντος λοιπόν, θα διαβάσει μεν τα ρεπορτάζ, αλλά θα ανατρέξει στις επίσημες πηγές για να τα διασταυρώσει και να επικυρώσει τα συμπεράσματά του.

Εκεί λοιπόν, στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου, θα βρει κατ' αρχήν (με την σχετική έρευνα, αφού αποσύρθηκε) μια ανακοίνωση που λέει: "Η ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι νέος της προπονητής είναι ο Γιώργος Βαζάκας μπλα, μπλα...", την οποία θα διαδέχεται μια έγγραφη δήλωση Πλεξίδα σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της Ε.Δ. "για το καλό της ομάδας και της ενότητας ανακοινώνει πως προπονητής θα είναι ο Στράντζαλης"!

Ναι, μιλάμε για την απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας μέσα απ' το πλέον έγκυρο και επίσημο κατά τ' άλλα αρχείο, αυτό της ροής των αναρτήσεων της ιστοσελίδας του συλλόγου, απ' όπου προκύπτει λίγο-πολύ αλλά σαφώς, ότι το Δ.Σ. προσέλαβε τον Βαζάκα και ο Πλεξίδας τον έδιωξε για να φέρει τον Στράντζαλη!!!

Ειλικρινά, μετά κι απ' αυτό, τι δεν καταλαβαίνει όποιος επιμένει να μην καταλαβαίνει, γιατί εκείνο το βράδυ η διοίκηση έπρεπε να πει κάτι και μάλιστα πριν μιλήσει τότε, αλλά και σήμερα, ο πρόεδρος μιας επιτροπής της;

Υ.Γ. Αν κάποιος βρει αφορμή να μου καταλογίσει εμμονή, του λέω πως όντως, έχω εμμονή με δύο πράγματα: α) Την κοινή λογική και β) Την ανάγκη ξεκαθαρίσματος των ρόλων ακόμη και σ' αυτό τον περίεργο σχήμα που ηγείται της φετινής ΑΕΛ, για να μη χρειάζεται κανείς να σέρνεται πίσω από εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου