25 Οκτ 2013

Αυτός αποφασίζει... (video)



Μπορεί ν' ακούγεται... κάπως, αλλά αυτό ακριβώς φαίνεται πως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την περίπτωση του Πία και δίνεται (πάλι) αμφίβολος για το ματς της ΑΕΛ με τον Καμπανιακό. Δηλαδή...


...προερχόμενος ο Βραζιλιάνος από επέμβαση με τη λήξη της περσινής σεζόν, εις γνώση απ' όσο ξέρω της ομάδας, ήρθε Λάρισα, μπήκε σε πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων στο Καρπενήσι μόλις το επέτρεψαν οι γιατροί, ανέκτησε την φυσική κατάσταση, μπήκε και με μπάλα εδώ και αρκετό καιρό μαζί με όλους και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, έχοντας εκμεταλλευτεί πλήρως και το διάστημα της διακοπής των υποχρεώσεων της ΑΕΛ, ήταν παραπάνω από σίγουρο ότι μευθαύριο κάνει ντεμπούτο.

Πλην όμως, ο ίδιος λέει πως δεν αισθάνεται το πόδι του τόσο "σίγουρο" ακόμη, ώστε να ρισκάρει να παίξει ντε και καλά σ' αυτό το παιχνίδι, απ' τη στιγμή - φαντάζομαι - που δεν προκύπτει και επιτακτική ανάγκη εντός του αγωνιστικού χώρου.

Τι να πω... Το βιογραφικό του μας λέει πως πρέπει να τον εμπιστευόμαστε!

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά αν δεν παίξει εκθέτει και τον πρόεδρο (της Επιτροπής Διοίκησης), που είπε από τηλεοράσεως προ ημερών όταν ρωτήθηκε πως "παίζει την Κυριακή", έχοντας ρωτήσει προηγουμένως - φαντάζομαι - τον προπονητή, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη... (σ.σ. εντάξει, λίγη πλάκα δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου