11 Οκτ 2013

Προσοχή στο... "μπαμ"! (video)


Δείτε εδώ το σημερινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ


Έτσι που τα κατάφεραν στην ΑΕΛ, η ομάδα θα πάει την Κυριακή να διεκδικήσει την πρόκριση κουβαλώντας στην πλάτη της τη βαριά σκια ενός ζητήματος που σέρνεται αδικαιολόγητα εδώ και μια εβδομάδα, γεμίζοντας τον τόπο και δηλητηριάζοντας την ατμόσφαιρα με κάθε λογής σενάρια...


Κανείς δεν διαψεύδει, κανείς δεν επιβεβαιώνει με επιχειρήματα και κανείς δεν παίρνει την ευθύνη να πει και να περιγράψει με σαφήνεια την υφή και το μέγεθος του δυναμίτη που σιγοκαίει κάτω απ' το χαλί που ορίζει τις σχέσεις του Παναγόπουλου με τον Πλεξίδα, αλλά απ' όσα μαθαίνω και με τη διοίκηση του σωματείου. 


Ωστόσο, ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά ότι αιτιάσεις με τη μορφή διαρροών ή τοποθετήσεων κύκλων ή του περιβάλλοντος του καθενός, δεν γίνονται δεκτές τουλάχιστον απ' αυτό το blog, όταν το διακύβευμα είναι η ΑΕΛ και η ομαλή της λειτουργία σε αγωνιστικό επίπεδο.

Γι' αυτό και απαντάω με σαφήνεια για μια ακόμη φορά στον κόσμο που ρωτάει, ότι το ζήτημα δυστυχώς υπάρχει, αλλά την ευθύνη της υπεύθυνης ενημέρωσης και την προσέγγισης αυτού του κόσμου με σεβασμό, την έχουν πλέον οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας. Οι μόνοι που όταν πάψουν να κρύβονται πίσω απ' το δάχτυλό τους, μπορούν να πολεμήσουν δραστικά το κουτσομπολιό και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους!

Εύχομαι μόνο αυτή η ίδια ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν, να έχει καταγράψει από τη Δευτέρα στα κιτάπια της και την πρόκριση της ΑΕΛ στην επόμενη φάση του κυπέλλου Γ' Εθνικής... Μόνο αυτό! Κι ύστερα βλέπουμε και κρίνουμε - έτσι όμως ήρθαν τα πράγματα και χωρίς αγώνα μπροστά - αν γραφτούν ή όχι στο χαρτί κι αν φυσικά υπογραφούν, εκείνα που θέλει ο καθένας...

Εν ολίγοις, το νου σας μη γίνει το "μπαμ" (αν είναι να γίνει) στον Πεντάλοφο, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, κανείς δεν ξέρει που θα φτάσουν τα... σκάγια!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου