24 Σεπ 2013

Δέκα χρόνια πίσω... (video)

Δείτε εδώ βίντεο απ' το τελευταίο επίσημο ματς της ΑΕΛ σε "πλαστικό"


Πλαστικό χλοοτάπητα έχει το γήπεδο του Θεσπρωτικού, όπου θ' αγωνιστεί την Κυριακή η ΑΕΛ, κόντρα στον Κεραυνό. Δεν ξέρω πόσο πονοκέφαλος είναι αυτό για τον Παναγόπουλο, που ζήτησε προπόνηση σε ανάλογο αγωνιστικό χώρο, αλλά μόλις το έμαθα...



...ο νους μου γύρισε σχεδόν δέκα χρόνια πίσω, τότε που απ' όσο θυμάμαι η ΑΕΛ έδωσε τον τελευταίο της επίσημο αγώνα σε "πλαστικό".

Κιτάπια δεν άνοιξα για να ψάξω, αλλά ακολουθώντας κατά πόδας την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια κι ακόμη περισσότερα, δεν νομίζω να κάνω λάθος όταν λέω ότι η τελευταία φορά που οι "βυσσινί" έπαιξαν χωρίς... τάπες, ήταν τη σεζόν 2003-04 (σ.σ. σεζόν ανόδου απ' τη Γ' στη Β') στο Μαρτινέγκο του Ηρακλείου, κόντρα στον Ατσαλένιο. Εκεί που προηγήθηκαν μεν με πέναλτι του Λάζορικ, αλλά τελικά έφυγαν ηττημένοι με 3-1, σε μια απ' τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες της κοιλιάς του Μαρτίου, όπου όλα κινδύνεψαν να τιναχτούν στον αέρα.

Στο ίδιο γήπεδο, στο Μαρτινέγκο, είχε παίξει και μια σεζόν πριν, με αντίπαλο τον Εργοτέλη και είχε ηττηθεί επίσης με 3-1!!!

Κατά τ' άλλα, αν μάθεις να ζυγίζεις τη δύναμη στην πάσα και κυρίως, τα γκελ της μπάλας, θεωρώ αυτονόητο πως ο συγκεκριμένος αγωνιστικός χώρος ευνοεί την ομάδα με τα περισσότερα τεχνικά χαρίσματα και τους παίκτες με ταχύτητα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου