24 Σεπ 2013

Τελικά, τα κατάφερε... (video)



Μίνι τηλεοπτικό θέμα για την επιστροφή του Πέτρου Καραναστάση στη δράση


Μόλις το περασμένο Σάββατο ο Μιχάλης Ζιώγας χαρακτήρισε τον Τύρναβο "ομάδα έκπληξη" των μεταγραφών στη Football League και για να το πει, γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Εγώ πάντως είπα να σταθώ κατ' αρχήν σε μια μόνο απ' αυτές τις μεταγραφές, που 'ναι και διαφορετική απ' τις άλλες...



Μιλάω για την επιστροφή του Πέτρου Καραναστάση κάτω απ' τα γκολπόστ και φυσικά, στην αρχηγία της ομάδας του Άγγελου Διγκόζη, έπειτα από έναν ατέλειωτο για εκείνον χρόνο, κατά τον οποίο νόμιζε πως είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του!

Γι' αυτό κι επέλεξα να του κάνω ένα σύντομο μεν, αλλά προσωπικό τηλεοπτικό θέμα, προκειμένου να τιμήσω αυτή την επιστροφή στη δράση, την οποία χαιρέτισε και ο "καγκελάριος" στην κουβέντα μας, λέγοντας πως ο Καραναστάσης είναι ένας σπάνιος άνθρωπος, με ταλέντο και εμπειρία που θα βοηθήσει τον Τύρναβο σε πολλά επίπεδα. "Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι εννοεί όταν λέει πως γύρισε σπίτι του", μας είπε ο Μιχάλης Ζιώγας.

Όσο για το "κλου" του θέματος; Μόλις τελειώσαμε την εγγραφή της τελευταίας δήλωσης του ρεπορτάζ με τον Πέτρο, του 'πα χαμογελώντας με νόημα, το οποίο και μου ανταπέδωσε σε ανάλογο ύφος: "Τελικά, είχες δεν είχες τα κατάφερες να παίξεις γηπεδούχος στο Αλκαζάρ"! 

Κι έφυγα αναλογιζόμενος πόσοι και πόσοι τερματοφύλακες αμφιβόλου αξίας δεν πέρασαν την τελευταία 15ετία απ' την ΑΕΛ, χωρίς ποτέ να δοθεί η ευκαιρία σ' αυτό το παλικάρι απ' τους Γόννους να ζήσει το παιδικό του όνειρο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου