23 Σεπ 2013

Ναι μεν αλλά... (video)

Δείτε το πλήρες τηλεοπτικό ρεπορτάζ απ' την αναμέτρηση ΑΕΛ-Πρέβεζα 5-0

Αν μη τι άλλο, η ΑΕΛ ήταν επιβλητική σ' ολόκληρο το 90λεπτο και πέτυχε την ευρύτερη νίκη της πρεμιέρας σ' ολόκληρη τη Γ' Εθνική, παρότι σκόραρε μόνο στην επανάληψη! Στον δε όμιλό της, ήταν η μόνη ομάδα που δικαιολόγησε πως θέλει να είναι πρωταγωνίστρια. Όμως...



...όπως έως τώρα κρίναμε με χαμηλούς τόνους οποιαδήποτε αγωνιστική υστέρηση διαπιστώναμε (εξ' αιτίας της ελλειπούς προετοιμασίας), έτσι θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και μετά την "πεντάρα" επί της Πρέβεζας, όχι γιατί δεν αξίζει η εμφάνιση και το αποτέλεσμα να χαμογελάμε - προς Θεού - αλλά γιατί δεν είμαστε ακόμη σε θέση να ζυγίσουμε την δυναμική του αντιπάλου, σε σχέση με την αγωνιστική δυναμική των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας.   

Χαμηλά τη μπάλα λοιπόν, ακόμη και μετά από ένα ματς που δεν αντέχει φυσικά σε κριτική, καθώς πλην των πέντε γκολ, του ενός δοκαριού και του ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών του πρώτου μέρους, η ΑΕΛ εκτέλεσε 17 κόρνερ (!), αν δεν χάσαμε κάπου το λογαριασμό.

Στα αξιοσημείωτα περνάει επίσης το γεγονός ότι ο ρέφερι δεν χρειάστηκε να βγάλει ούτε μια φορά την κίτρινη κάρτα απ' το τσεπάκι του, κάτι που τιμάει φυσικά κυρίως τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι και βρίσκονταν σε όλη τη διάρκεια σε θέση αμυνόμενου.

Αντίθετα, δεν τιμάει καθόλου τους "βυσσινί" που για μια ακόμη φορά υποχρέωσαν τον προπονητή τους να πει τη φράση, "θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε απ' το πρώτο ημίχρονο". Ε, καθαρίστε τότε από νωρίς, για να μη χρειάζεται να βγάζετε τόσο άγχος, όσο βγάλατε στον πανηγυρισμό του πρώτου γκολ... (σ.σ. δεν έβαλα τυχαία το πλάνο στο ξεκίνημα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ).

Κατά τα λοιπά, αυτονόητη είναι η απόδοση των συγχαρητηρίων που αξίζει να δώσει κανείς στην πρωτοβουλία απόδοσης τιμής προς τη μνήμη του Στέλιου Καντώνια, είτε αυτή ανήκει στον Πλεξίδα, είτε στη διοίκηση, είτε και στους δύο μαζί... Και να συνεχιστούν φυσικά ανάλογες κινήσεις ή κινήσεις όπως αυτή με τ' αστέρια, όπως να συνεχιστούν και ανάλογες... μουσικές επιλογές απ' τον Παναγόπουλο, όπως μαθαίνω...!!!

Για την ιστορία, θυμίζω πως το σημερινό ήταν το πρώτο επίσημο της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, μετά από δύο χρόνια, δέκα μήνες και μία μέρα...


3 σχόλια:

  1. Χρήστο, θα συμφωνήσω απόλυτα στο "δεν είμαστε ακόμη σε θέση να ζυγίσουμε την δυναμική του αντιπάλου, σε σχέση με την αγωνιστική δυναμική των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας."

    Μια ομάδα που δέχεται πριν μια εβδομάδα 3 γκολ στην έδρα της απο τον Οικονόμο για το κύπελλο και 5 χθές με 3πλάσιες τελικές πιθανότατα είναι μια από τις χειρότερες της κατηγορίας. Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες ομάδες από την Πρέβεζα στην κατηγορία και δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε. Το απεύχομαι αλλά θα έρθουν και πιο δύσκολα απογεύματα τόσο στο Αλκαζάρ όσο και εκτός έδρας. Πιστεύω όμως πως στο τέλος η ομάδα θα τα καταφέρει.

    Παρεπιπτόντως ο προπονητής της Πρέβεζας λέγεται Θωμάς Βασιλειάδης και όχι Κυριάκος Παναγιωτίδης όπως γράφεται σε πολλά ρεπορταζ. Κυριάκος Παναγιωτίδης είναι ο γυμνάστης της ομάδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως, Καστοριά και Κοζάνη που μας τα 'λεγαν χοντρά, ξεκίνησαν με ήττες, η μια μάλιστα στο Θεσπρωτό! Για να δούμε...

      Υ.Γ. Αυτό το όνομα μας έδωσαν επισήμως, πιθανότατα γιατί ο Παναγιωτίδης διαθέτει τη σχετική άδεια!

      Διαγραφή
  2. Ομάδες σαν την Πρέβεζα,πρέπει να πληρώνουν εισητήριο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή