22 Σεπ 2013

Δύο χρόνια, δέκα μήνες και σήμερα... (video)


Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της TRT για την ΑΕΛ, όπως μεταδόθηκε το Σάββατο 21/09/13 απ' τα δελτία ειδήσεων της TRT


Ήταν 21/11/2010 και ξημερώνει 22/09/2013... Απ' όταν (νομίζαμε πως) αποχαιρετίσαμε το Αλκαζάρ, μέχρι τη σημερινή επίσημη επιστροφή, κύλησαν τόνοι νερό σ' ένα κατηφορικό αυλάκι. Δηλαδή, τι κατηφορικό και τι αυλάκι... Εδώ μιλάμε για καταρράκτη! Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ πως αυτό είναι...



...ιστορικά, το σημείο που θα ξεχωρίζει κάθε άλλου, στις αναφορές του μέλλοντος για τον αγώνα με την Πρέβεζα! Ακόμη και της επιστροφής σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, καθώς έλαχε φέτος η Γ' Εθνική να 'ναι ερασιτεχνική, αλλά σε κάθε περίπτωση, έχουμε ξαναδεί την ΑΕΛ στην τρίτη εθνική κατηγορία της χώρας.

Από κει και πέρα, η πρόθεση χρηματοδότη και διοίκησης να συνδέσουν την επανεκκίνηση των "βυσσινί" με τιμές στη μνήμη του πρωταθλητή προέδρου, ως απαρχή μιας ευρύτερης σύνδεσης της ομάδας με τις ρίζες της, μόνο θετικά μπορεί να σχολιαστεί.

Ομοίως και η αναφορά του e-ael.gr στον Στράτο Παπάζογλου και η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παλαίμαχοι, για να χαιρετίσουν αυτή την καινούρια προσπάθεια, η οποία σφραγίστηκε και με μια τόσο συμβολική, όσο και ουσιαστική κίνηση απ' τον Κώστα Παναγόπουλο, ο οποίος δεν επέλεξε αποστολή, αλλά ζήτησε απ' όλους τους παίκτες να είναι παρόντες.

Όπως και να το κάνουμε λοιπόν, οι στιγμές είναι ιδιαίτερες...

Η ΑΕΛ επιστρέφει στο πατρικό της μετά από δύο χρόνια, δέκα μήνες και μια μέρα, για να ρίξει το πρώτο λιθαράκι της αναγέννησης, απ' τις στάχτες που άφησε πίσω της η εποχή Πηλαδάκη (απ' το 2008-09 κι έπειτα) και να αφήσει στον κόσμο της το στίγμα μιας καινούριας, υγειούς προσπάθειας σε όλα τα επίπεδα.

Είθε όλα να περάσουν γρήγορα κι όταν η "βασίλισσα του κάμπου" επιστρέψει στο θρόνο, να μας έχει μείνει η υγεία που θα μας επιτρέπει να θυμόμαστε με νοσταλγία και αυτή την περιπέτεια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου