11 Σεπ 2013

Στην πρώτη γραμμή... (video)

Το σημερινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ στην TRT 


Υπάρχει μια παράμετρος στο θέμα της αναγκαίας αντιμετώπισης από την ΑΕΛ των φαινομένων βίας, που αμέλησα να αναφέρω και που για να έχω σαφή και ολοκληρωμένη θέση, οφείλω να την αναδείξω…



Δεν ξέρω αν το ‘χετε καταλάβει όλοι (μα όλοι), αλλά διοίκηση της φετινής ΑΕΛ είναι το Ερασιτεχνικό Σωματείο. Εν ολίγοις, μπορεί ο Πλεξίδας να βάζει τα λεφτά και να παίρνει αποφάσεις για τη λειτουργία και της δράση της πρώτης ομάδας, αλλά αυτή η πρώτη ομάδα, αυτή η ΑΕΛ είναι ο ίδιος ο εαυτός της και μαζί ο καθρέφτης της.

Δεν υπάρχει καμία ΠΑΕ, όπως την ξέραμε απ’ το ’79 και φυσικά, κανένας μεγαλομέτοχος, πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος για να μαζεύει τα κομμάτια μας.

Κάθε γεγονός και μαζί του, κάθε απόφαση και κάθε ποινή, απευθύνεται στον Α.Σ.ΑΕΛ 1964, γεγονός που δεν θέτει προ των όποιων ευθυνών μόνο τον Πλεξίδα ή μόνο τη διοίκηση ή μόνο τους οργανωμένους, αλλά και το σύνολο των μελών της Ερασιτεχνικής.

Εν ολίγοις, κι εκεί ήταν η παράλειψη στην ουσία του προχθεσινού κειμένου, τα μέλη του σωματείου οφείλουν πρώτα απ’ όλους να μπουν στον διαρκή αγώνα της περιφρούρησης της ομάδας, των αγώνων της και του ονόματός της.

Και για να πω κι ένα αστειάκι να το χαλαρώσουμε… Φαντάζεστε στο τέλος της σεζόν να ‘χει μαζευτεί κανένα υπέρογκο για τα δεδομένα της κατηγορίας πρόστιμο και να γυρίσει ο Βαγγέλης να πει: «Ρε δεν πάτε από δω που έφερα παίκτες, έφτιαξα ομάδα, την ανέβασα, θέλετε τώρα να σας πληρώσω και τα μαμισιάτικα»; Που φαντάζεστε άραγε ότι θα πάει ο λογαριασμός;

Χαλαρά κύριε Πλεξίδα και Νάκα μας… Ένα αστείο έκανα, αν και ξέρω πως αστεία με λεφτά δεν γίνονται!


Υ.Γ. Με την ευκαιρία, το γράφω εδώ για να μην χρειαστεί να το γράψω αλλού: Το να είσαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, σε καθιστά δημόσιο πρόσωπο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και εκπροσωπεί! Να λοιπόν ακόμη μια υποχρέωση της διοίκησης και των μελών του σωματείου... Να δώσουν σε όλους τους παίκτες, απ' τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο, ντόπιους και μη, να καταλάβουν που ακριβώς βρίσκονται!

2 σχόλια:

  1. Για το υστερόγραφο...

    Καταλαβαίνεις τώρα γιατί δεν μπορείς να βασίσεις
    την ομάδα σε Λαρισαίους και τι διαφορές υπάρχουν
    από την δεκαετία του '70 και του '80;

    Και επειδή η ενημέρωση δεν αυτο-λογοκρίνεται...
    http://www.onlarissa.gr/2013/09/11/kikloforousan-metamfiesmeni-ke-kratontas-tsekouri-ke-prioni/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους χαιρεσαι τους... περήφανους οπαδούς... κ. πρώην Νομάρχα....(έτσι σε απεκάλεσε κα΄ποιος στην αποκάτω ενότητα). Εσείς τους εκθρέψατε και δεν βρήκατε μία κουβέντα για να στηλιτεύσετε τους χυδαίους υβριστές του Πηλαδάκη. Τώρα, με τις υγείες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή