14 Αυγ 2013

Ιδού η... απάντηση! (video)


Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ, για την "πρώτη" Παναγόπουλου και την "δεύτερη" των μεταγραφικών κινήσεων


Με την υλοποίηση χθες των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων της ΑΕΛ (που σήμερα αυξήθηκαν), φίλαθλος με ρώτησε αν πρόκειται για κινήσεις του Πλεξίδα ή του Παναγόπουλου. Του ζήτησα λίγο χρόνο ν' απαντήσω, αλλά τελικά δεν μου φαίνεται πως χρειάζεται...



Νομίζω πως τα ίδια τα γεγονότα, σε συνδυασμό με το σχετικό ρεπορτάζ, δίνουν μόνα τους την απάντηση, καθώς καθίσταται σαφές πως πρόκειται για επιλογές, με την σύμφωνη γνώμη (φαντάζομαι) του προπονητή, του Νίκου Γαλανακόπουλου.

Φυσικά, αν δεν ανακοινωθούν επίσημα τα καθήκοντά του, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Άλλο να μιλάς για τεχνικό διευθυντή, δηλαδή τον άνθρωπο που έχει την επιμέλεια του ρόστερ κι άλλο για γενικό διευθυντή, δηλαδή για τον άνθρωπο που αναλώνοντας τον περισσότερο χρόνο του στη Λάρισα, θα βρίσκεται σε καθημερινή τριβή με πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ήταν το κομμάτι που αμφισβήτησα στο όποιο πλάνο Πλεξίδα, αλλά απ' τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι προστίθεται στο ηγετικό παζλ της ομάδας, αρχίζει να σχηματοποιείται και ο δρόμος που θ' ακολουθήσει η ΑΕΛ για την άμεση επιστροφή της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και εν γένει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο.

Μένει να δούμε μόνο αν τηρηθεί το 11ο απ' τα 10+1 σημεία για τα οποία ζήτησε εγγυήσεις η Ερασιτεχνική, το Δ.Σ. της οποίας και θα κριθεί φυσικά για την τήρησή τους.

Τα υπόλοιπα τα λέει το τηλεοπτικό θέμα που ανέβασα... Καλό Δεκαπενταύγουστο λοιπόν σε όλους και τα λέμε πάλι απ' την Παρασκευή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου