13 Αυγ 2013

Αν η καλή μέρα φαίνεται απ' το πρωί... (video)


Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ, με τις πρώτες μεταγραφές της περιόδου

Να και τα πρώτα δείγματα των μεταγραφικών προσανατολισμών της νέας ΑΕΛ, για τα οποία έχω να πω ότι...



...με μια πρώτη ανάγνωση είναι μια χαρά! 

...Για την κατηγορία, για τον στόχο και εν μέρει ακόμη και για την προοπτική της ομάδας, αν και εφόσον γίνονται με συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και όχι αποκλειστικά με βάση τα όσα "παίζουν" αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Γι' αυτό το ζήτημα εναποθέτω φυσικά τις ελπίδες μου στον Παναγόπουλο και τις εισηγήσεις του προς τον Πλεξίδα, ώστε να πάρει παίκτες που να πιστεύει πραγματικά πως δένουν μεταξύ τους. Και το ελπίζω αντιλαμβανόμενος ότι η πίεση του χρόνου θα προκαλέσει κι αποτυχίες.

Στην προκειμένη περίπτωση τώρα, μπορώ να πω ότι στο άκουσμα των ονομάτων του Μήτση και του Σικαλιά, σχεδόν ενθουσιάστηκα (ψημένοι σε όλων των ειδών τα γήπεδα και εξαιρετικά δυναμικοί σαν ποδοσφαιρικοί χαρακτήρες), ενώ δεν με χάλασε κι ο Πλιάγκας, δεδομένων των απαντήσεων που έχει να δώσει για την μέτρια έως κακή παρουσία που είχε στην ομάδα του τόπου του, κατά το προηγούμενο πέρασμά του.

Όσο για τον Αραμπατζή, να 'ναι γερός μόνο και να μη μας βγει... "λάιτ" για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ειδάλλως, ουδείς αμφισβητεί την ποιότητά του, που για την φετινή Γ' Εθνική μπορεί να 'ναι και πολυτέλεια!

Αν η καλή μέρα φαίνεται απ' το πρωί, εύχομαι ακόμη καλύτερο μεσημέρι (αφού περιμένω Νεμπεγλέρα και τα υπόλοιπα παιδιά της ΑΕΛ, ενώ κάτι άκουσα κι εγώ για Βοσκόπουλο)... (σ.σ. επιβεβαιώθηκε)!

9 σχόλια:

  1. εγώ ένα θέλω μόνο, πολύ γουστάρω ο πλέξι να είναι μπροστινός του πήλα, να ανέβει η ομάδα, να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια ο γαλατάς και να σκάσει μύτη να αγοράσει μετοχές ο σπάρταν....
    έ ρε γέλια που θα κάνω με τους .....αξιοπρεπείς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά δεν ξέρω οπαδό της ΑΕΛ που να "γουστάρει πολύ" αυτό το σενάριο, το οποίο άκουσα στο μεταξύ να "τρέχει" για όλα τα ονόματα που με οποιονδήποτε τρόπο ενδιαφέρθηκαν φέτος για την ομάδα! Φτάνει πια...

      Διαγραφή
    2. Πολλοί το γουστάρουν φίλε μου, εφόσον ο Πηλαδάκης ανακάμψει οικονομικά. Βλέπεις εσύ κάποια προοπτικη με τον Πλεξίδα; Μπορεί να πείσει αυτός ο άνθρωπος για μια Αελ που θα παίζει Ευρώπη και θα παίρνει τίτλους. Για άνοδο στη Β μπορεί αλλά πιο παραπέρα δυστυχώς δεν έχει το ειδικό βάρος σαν επενδυτής. Μακάρι να μας διαψεύσει ο άνθρωπος.

      Διαγραφή
  2. Ρε Συ φίλε όλα ωραία και καλα . Σήμερα ακούω ξενάγηση στο Αλκαζαρ , ο άλλος μας λέει νερό για μπάνιο δεν έχουμε τελικά η επόμενη μέρα πως μας βρίσκει ;;;
    Γραφεία δεν έχουμε έτσι ; Γήπεδο μάλλον όχι ,
    Προπονητικό έχουμε ; Που θα προπονούνται;
    Τι μας αφήνει τελικά ο Πηλαδακης ;
    Λεοφωρειο έχουμε ; Σε κάτι μέρες πάμε βουνό λέει με τι ; Με ΚΤΕΛ θα πάμε
    Εγω ένα θα θελα να ξέρω
    Τα 500 στο προπονητικό τα σκάσε απ την τσέπη του ο Πηλαδακης ; Η τα 200 που λέει έδωσε στο λεοφωρειο τα σκάσε και πήρε τα κλειδιά ; Η έγινε αποπληρωμή απ τα ταμεία. Της Αελ ;
    Τελικά τι χάνει απ όλο αυτό ο Πηλαδακης ? στο τέλος και κέρδος εχει η κάνω λάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) Η κατάσταση στο ΕΑΚΛ (Αλκαζάρ) είναι αντίστοιχη της εθνικής οικονομίας...
      β) Γραφεία θα 'χεις στο ARENA αν επέλθη συμφωνία, αλλά προς το παρόν...
      γ) Τα Δένδρα είναι "υπό εκκαθάριση", αλλά υπάρχει τρόπος να μη χαθούν οριστικά. Μέχρι όμως να ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα χρειαστεί η συμβολή ΕΑΚΛ, δήμου (για το "Μητσιμπόνας") και φυσικά του Πλεξίδα για να πληρώσει όσες άμεσες επεμβάσεις κριθεί πως χρειάζονται, ειδικά στο Αλκαζάρ...
      δ) "Υπό εκκαθάριση" και το λεωφορείο, προς το παρόν γυρνάμε στην προ Πηλαδάκη εποχή των συμφωνιών με εκδρομικά γραφεία...
      ε) Τα 500 στα Δένδρα ο Πηλαδάκης τα 'δωσε σταδιακά, απ' την πρώτη μέρα που ανέλαβε. Ειδικά στην αρχή, χρειάστηκαν αρκετά απ' αυτά ώστε να μπορεί να ξεκινήσει προετοιμασία... Αν μετέπειτα τα πήρε πίσω, όπως και κάθε άλλη ταμειακή διευκόλυνση που έκανε κατά καιρούς, δεν μπορώ φυσικά να το γνωρίζω!

      Διαγραφή
  3. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΛΙΑΓΚΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΞΕΡΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρήστο, Επειδή είμαι εκτος Λάρισας και δεν έχω ραδιοφωνική ενημέρωση. Γίνεται να μου εξηγήσεις τι πρόκειται να γίνει με τις μετοχές. Πότε θα έχει το δικαίωμα να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο ο Πλεξίδας και με ποιές προυποθέσεις; Δεδομένου οτι παίρνει τζάμπα ένα μαγαζί γωνία ευλόγως ανησυχώ οτι ρίχνοντας ψίχουλα θεωρητικά μπορεί να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο και να το αποτιμά μετά όσο θέλει άσχετα με το πόσα λεφτά έριξε. Αν υπάρχει κάποια πληροφορία επ'αυτού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη λήξη της σεζόν κι αν έχουμε ανεβεί κατηγορία, ώστε να προκύπτει ανάγκη δημιουργίας ΠΑΕ, ξεκινάει σχετική διαδικασία η οποία θα ελέγχεται απ' την Ερασιτεχνική.
      Προς το παρόν λοιπόν, υπάρχει η (ηθική) δέσμευση της γενικής συνέλευσης πως ο φετινός χρηματοδότης θα έχει και τον πρώτο λόγο για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου (σήμερα απαιτούνται 500.000 ευρώ), για το οποίο υποτίθεται πως έχει ήδη εγγυηθεί, ώστε να μπει στην πρόσφατη ψηφοφορία.
      Με λίγα λόγια, αν ο Πλεξίδας γίνει αφεντικό της καινούριας ΠΑΕ ΑΕΛ, θα 'χει πληρώσει το φετινό αγωνιστικό και λειτουργικό μπάτζετ και θα 'χει διαθέσιμα τα 500.000 για την κάλυψη του μ.κ., συν φυσικά το ρίσκο της επένδυσης, καθώς τυπικά δεν αποκλείεται η περίπτωση "γυριστής" απ' την Ερασιτεχνική.
      Ξέχασα κάτι;

      Διαγραφή
  5. oxi mas kalypses file...
    Tsampa magas, to lene sto xorio mou
    poso kostizei ena leoforeio 8tias ? 70-80 isos kai 60
    AEL eimai aderfe..otan thes na sai proedros prin ginei AEL-Alamanis Travel kai se kana
    6mino AEL-Fysekis Tours, ta skas
    den milame oute gia ena oute gia dyo ekatomyria..
    Gnomi mou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή