22 Αυγ 2013

H "πρώτη" on και... off camera! (VIDEO)


Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της TRT για την "πρώτη" της ΑΕΛ


Στο παραπάνω βίντεο βλέπετε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για την "πρώτη" της ΑΕΛ, αλλά αν διαβάσετε παρακάτω, ίσως μάθετε και πράγματα που ούτε οι κάμερες, ούτε τα μαγνητόφωνα είναι δυνατόν να πιάσουν...



Πάμε λοιπόν να μοιραστούμε με τους αναγνώστες όσα μάθαμε από τα πλέον υπεύθυνα χείλη, βολτάροντας χθες βράδυ από πηγαδάκι σε πηγαδάκι:


  • Η δρομολογημένη ανακοίνωση της μεταγραφής του Πία (που ήρθε για να υπογράψει) το πολύ ως το πρωί της Παρασκευής, θα επιτρέψει στους "βυσσινί" να εστιάσουν σε δύο ακόμη μεταγραφικές υποθέσεις, ώστε να ολοκληρώσουν το βασικό πλάνο. Και το βασικό τους πλάνο αυτή τη στιγμή λέει Πία για την επίθεση, Βαγγέλης Πλατέλλας για τη μεσοεπιθετική γραμμή κι ένας τερματοφύλακας. Για τα... υπόλοιπα, έχω τοποθετηθεί σε προηγούμενο κείμενο.
  • Δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα του Ουρτάδο, καθώς ο ποδοσφαιριστής διστάζει να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική, παρότι στα υπόλοιπα ζητήματα οι απαιτήσεις του καλύπτονται σε υψηλό βαθμό.
  • Στο Καρπενήσι η ομάδα θα δώσει τουλάχιστον ένα φιλικό, πιθανότατα με τον Πανηλειακό, ενώ στο σχεδιασμό της έχει συνολικά τρια ματς, πριν τον αγώνα κυπέλλου Γ' Εθνικής στις 15/09. Το ένα απ' αυτά τα φιλικά θα γίνει στο Αλκαζάρ με αντίπαλο Super League, που πιθανότατα θα είναι ο Άρης, ενώ θα γίνει κι ένα ακόμη είτε στο Καρπενήσι, είτε οπουδήποτε αλλού βρεθεί διαθέσιμος αντίπαλος.
  • Δια στόματος Νίκου Γαλανακόπουλου επιβεβαιώθηκαν όσα είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Γιώργος Νάκας, στο χθεσινό ραδιοφωνικό tsoumbox, περί των προτεραιοτήτων της διοίκησης στο ζήτημα των γηπέδων. "Πρώτα κοιτάμε να βρούμε λύση στο ζήτημα του προπονητηρίου και των Δένδρων κι έπειτα της έδρας και του AEL FC ARENA". Μάλιστα, υπήρξαν ήδη επαφές με κάποιες Ακαδημίες που διαθέτουν γηπεδικές εγκαταστάσεις, στη βάση ευρύτερης συνεργασίας της ΑΕΛ μαζί τους.
  • Επίσης, οι σχετικές συζητήσεις επιβεβαίωσαν ότι ο σχεδιασμός θέλει το φετινό ρόστερ να αποτελεί τον κορμό της ομάδας και τη νέα σεζόν (με το καλό) στη Football league, γι' αυτό και η συντρηπτική πλειοψηφία των παικτών έκαναν συμφωνίες πέραν του ενός έτους.

Εξάλλου, ως προσωπικές εκτιμήσεις έχω να υπογραμμίσω ότι:

  • Στις επίσημες δηλώσεις τους (που δεν θα τις δείτε ολόκληρες στο περιορισμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ) έβγαλαν, ο Πλεξίδας το άγχος της ευθύνης απ' την έντονη παρουσία του κόσμου, ο Παναγόπουλος την επιθυμία του για συσπείρωση και ενότητα, ο Μήτσης την συνειδητότητα με την οποία πήρε την απόφαση να έρθει στην ΑΕΛ, ο Κυριακίδης τη χαρά για την επιστροφή του σε μια ομάδα που εκφράζει την επαναστατικότητά του, ο Νεμπεγλέρας την ανάγκη του να πανηγυρίσει με την ομάδα την άνοδο για να μην την αφήσει πιο κάτω από κει που τη βρήκε κι ο Νάκας την ανακούφισή του που η Ερασιτεχνική κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην αφετηρία.
  • Η παρουσία μόλις 6 παικτών από το έμψυχο υλικό της Ερασιτεχνικής, στο ρόστερ της πρώτης προπόνησης, δεν δικαιώνει τη δήλωση του κ. Νάκα (επίσης στο χθεσινό ραδιοφωνικό tsoumbox), περί ικανοποιητικού αριθμού, ούτε τις εγγυήσεις που είχε ζητήσει το σωματείο "προεκλογικά". Ωστόσο, το θέμα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης, οπότε επιφυλάσσομαι για να μην έχουμε άνευ λόγου παρεξηγήσεις.
  • Για τον κόσμο τι να πει κανείς... Απλά αξεπέραστος! Αλλά επειδή αυτά τα 'παν κι άλλοι, να συμπληρώσω το εξής, απευθυνόμενος στους συνδέσμους... Σε μια οικογένεια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν διαφορές. Στη συνθηματολογία τις κερκίδας όμως, ας κάνουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους για ν' ακούγεται μια φωνή.

Άντε και καλό κουράγιο σ' όσους πάρουν απ' την Κυριακή τα βουνά...

Υ.Γ. ...Και να θυμίσω ότι το ΕΑΚΛ ζήτησε 2.000 για ν' ανάψουν οι προβολείς και να γίνει βράδυ η "πρώτη" και φυσικά... τα πήρε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου