22 Αυγ 2013

Ασφάλισέ τους...



Διαβάζοντας σήμερα... αυτό το δημοσίευμα κι επειδή έχω την αίσθηση ότι ανταποκρίνεται στην αλήθεια, θέλω να πω απευθυνόμενος ευθέως προς τον Βαγγέλη Πλεξίδα το εξής...


Αντί για οποιαδήποτε άλλη κίνηση κατ' αρχήν εντυπωσιασμού και... καύλας (και μπορεί και ουσίας), ας ξανακούσει αν θέλει προσεκτικά τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει στην ομάδα (σ.σ. το ζήτημα το έθεσε χθες ο Μήτσης με απόλυτα έντιμο και ειλικρινή τρόπο στο 1.10 των δηλώσεών του) κι ας κάνει την μεγάλη κίνηση να τους ασφαλίσει ομαδικά γι' αυτόν τον χρόνο που 'ρχονται να παίξουν εντελώς ανασφάλιστοι στην Γ' Εθνική!


Προσωπικά, με μια τέτοια εξέλιξη θα πανηγυρίσω πολύ περισσότερο που η ομάδα έχει αυτόν τον συνειδητοποιημένο χρηματοδότη κι αυτούς τους ορκισμένους στο όνομά της παίκτες (αφού φαντάζομαι πως η συγκεκριμένη κίνηση θα τους έπαιρνε την ψυχή), παρά απ' την απόκτηση ενός παίκτη που μπορεί στην τελική να μην τον χρειάζομαι και να δημιουργεί ενδεχομένως ανισορροπία στ' αποδυτήρια γιατί παίρνει περισσότερα, αλλά πηδάει πάνω απ' τις... λακούβες στο γήπεδο π.χ. του Δομοκού (σ.σ. με όλη τη συμπάθεια στο Δομοκό και το γήπεδό του, που δεν το έχω δει καν)!

Αν τώρα είναι κάτι τέτοιο στις προθέσεις του να με συμπαθάει και να του ζητήσω και συγνώμη, αλλά και πάλι θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει αυτή τη στιγμή μια μεταγραφή τέτοιου τύπου, ακόμη κι αν έχει λεφτά για πέταμα.

Ας τα δώσει στο φινάλε να πάρει καινούριο λεωφορείο ή να χρηματοδοτήσει κάποια γήπεδα για να 'χει σίγουρο προπονητήριο, ώστε να μην έχει ανάγκη καμιά εκκαθάριση, μέχρι να έρθει η ώρα της κρίσεως.

Ειδικά σ' αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία, στην ΑΕΛ θα τον κρατήσουν η ουσία, η υποδομή, η οργάνωση κι όχι τα... καθρεφτάκια!!!

2 σχόλια:

  1. Σω στό τα τος.
    Αυτό θα είναι πραγματικό δείγμα γραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etsi akrivos
    ton Emile Mpenza den ton pas Domoko me to KTEL
    Kai giati me ta idia lefta den fernei 3-4 nearous elpidoforous os ependisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή