20 Μαρ 2013

Η άξια και οι άξιοι! (video)


Δείτε το βίντεο-ρεπορτάζ της TRT, για τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας

Καιρό είχα να βρεθώ μέσα σε κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και σήμερα στο AEL FC ARENA το χάρηκα διπλά. Απ' τη μια γιατί συνάντησα φίλους που πλέον δεν συναντιούνται συχνά οι δρόμοι μας κι απ' την άλλη γιατί το κύπελλο του 2013 πήγε...


...σε μια ομάδα από εκείνες που δεν έχουν συχνά στην ιστορία τους την ευκαιρία ενός τίτλου. Ίσως το μόνο "δυσάρεστο" ήταν ότι το τελικό 3-0 προέκυψε τόσο εύκολα (και δίκαια φυσικά) για τη Δήμητρα Γιάννουλης, που στέρησε το σασπένς, το οποίο πάντα περιμένει κάποιος από έναν τελικό.

Πάντως, πέρα και πάνω απ' τις δυνατότητες των νικητών ή τις αδυναμίες του ηττημένου Απόλλωνα Λάρισας, εκείνο που θέλω προσωπικά να επισημάνω, είναι η επιτυχημένη πορεία του τεχνικού διδύμου της Γιάννουλης, δηλαδή του Γιάννη Μπουρνάκα και του Βασίλη Μπακογιάννη.

Πέρυσι πρωταθλητές Α' ΕΠΣΛ με τον Δωτιέα Αγιάς και φέτος κυπελλούχοι με τη Δήμητρα! Αν λάβω υπόψη ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε βάθος χρόνου, συμπεραίνω ότι κάτι καλό πάει να βγει για το λαρισινό ποδόσφαιρο...

2 σχόλια:

  1. ektos thematos, pos ginete o Donis na fevgei panta kinigimenos apo tis omades tou? Esy pou ton ezises san xaraktira poia apopsi exeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλο θέμα για να αναλυθεί σε τόσο "εκτός θέματος" topic! Πάντως, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες... Από ΑΕΛ (για ΑΕΚ) και Ατρόμητο (ΠΑΟΚ) έφυγε λόγω των φιλοδοξιών του, παρότι τον εμπιστεύτηκαν. Απ' την ΑΕΚ έφυγε γιατί τον άφησε μόνο του εκείνος που τον εμπιστεύονταν. Τώρα στον ΠΑΟΚ έχει θέμα γιατί είναι μαλάκες οι παοκτσήδες... Ανόμοιες λοιπόν οι καταστάσεις, αλλά ενδιαφέρον το θέμα Γκαρσία για να το συζητήσουμε σ' ένα μελλοντικό αρθράκι, ως οπαδικό παράδειγμα προς αποφυγή!

      Διαγραφή