20 Μαρ 2013

Καιρός για κάποιους να ξυπνήσουν... (video)

Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ, όπως μεταδόθηκε την Τετάρτη 20/03/2013

Η απουσία του Χασομέρη ενόψει του αγώνα στο Θρασύβουλο και όχι μόνο, στερεί μια ακόμη επιλογή απ' την προ μηνών κραταιά αλλά πολύπαθη πλέον μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΛ. Και τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να σηκώσουμε τα χέρια και να παραδοθούμε; Εγώ πάντως λέω...


...την έκαναν που την έκαναν τη γκάφα και δεν έχουν στο ρόστερ ένα αναπληρωματικό 10άρι, τουλάχιστον ας βρουν τρόπο παράγοντες, προπονητές και οι ίδιοι οι παίκτες, να ξυπνήσουν κάποιους σαν τον Αλεξάντροβιτς ας πούμε, μήπως κι αποφασίσουν να δείξουν, τώρα που η ομάδα τους χρειάζεται, ότι είναι σε θέση να της ανταποδώσουν το καμάρι που διατυμπάνιζαν πως ένιωθαν όταν φόρεσαν αυτή τη φανέλα.

Αφού θέλουν (Τίμο), να μπορέσουν κιόλας και μάλιστα άμεσα κι όχι όταν το τρένο θα 'χει φύγει. Γιατί αγωνιστικά μπορούν, ειδάλλως δεν θα 'ταν πρώτα βιολιά στις πρώην ομάδες τους κι ας ήταν αυτές ο Γάζωρος, ο Βύζαντας, η Επανομή και δεν ξέρω ποιος άλλος...

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα αστέρια της ομάδας, σαν τον Τσίγκα ή τον Ζεκίνια, που πρέπει επιτέλους να πάρουν κι ένα παιχνίδι στην πλάτη τους (όπως συνέβη κάποιες στιγμές στον α' γύρο), βγάζοντας εγωϊσμό και προσωπικότητα, αφού την ορθόδοξη αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας δεν πρόκειται να την δούμε πριν την επιστροφή του Πόνσε.

Κι επειδή κάποιος με θεώρησε υπερβολικό που επιμένω στο κόστος της απουσίας του Πόνσε, ρωτώντας με αν ένας παίκτης μπορεί να επηρεάζει τόσο μια ομάδα με την παρουσία ή την απουσία του, απαντώ (τηρουμένων των αναλογιών) πως ούτε θα κινδύνευε η ΑΕΛ την σεζόν 1990-91 αν έπαιζε στον α' γύρο ο Καραπιάλης (ή έστω, αν είχε απ' την αρχή στο ρόστερ τον Τσουκάλη), ούτε θα 'πεφτε το 1995-96 αν δεν είχε πάθει χιαστό ο Μήλος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου