2 Οκτ 2012

Οι "κυρίες"... πληρώνουν!


Με εξαίρεση τον άσο της Τσιταντέλα, όλες οι υπόλοιπες χθεσινές επιλογές μας κινήθηκαν στα όρια μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας, για να κάτσει τελικά η μπίλια στο 2/5 (πέρασε κι ένα νορβηγικό goal/goal, αλλά κάθισαν ανάποδα τα ολλανδικά)... Που σημαίνει, αρνητικό πρόσημο σε μια χαλαρή - ευτυχώς - Δευτέρα, πριν μπούμε σήμερα σε ρυθμούς κυπέλλων Ευρώπης, με γνώμονα όπως πάντα τις αποδόσεις της Goalbet...


Ξεκινάμε λοιπόν με Champions League κι αντιμετωπίζουμε την αγωνιστική με μεγάλη επιφυλακτικότητα, δεδομένων και των χαμηλών αποδόσεων στα φαβορί. Ως εκ τούτου, πάμε με τον άσο της Γιουβέντους (1.67), που στον ΟΠΑΠ πληρώνει 1.45 (!) και τον... ασφαλίζουμε με το 1.85 του over!

Για άσο έχουμε και τη Βαλένθια, αλλά έπεσε στο 1.53 και χρειάζεται μια δεύτερη σκέψη, ενώ δεν λέμε όχι για λίγο τζόγο στο διπλό από ημίχρονο της Τσέλσι (2.10) στην έδρα της πρωτάρας Νόρτζελαντ...

Από κει και πέρα, βλέποντας μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο αυριανό πρόγραμμα του CL, λέμε να κοντράρουμε τα φαβορί με το 1Χ της Κόβεντρι (3.40/3.40) και το 2Χ της Όλνταμ (3.20/3.25),  να πάμε στο διπλό της Κλαμπ Αμέρικα (2.40) με απλή κάλυψη στην ισοπαλία (3.20) και να ψάξουμε στηρίγματα για τριάδα - όσοι επιμένουν να μη βλέπουν τα μονά αποδεκτά - στον άσο της Σουίντον (1.57) και σ' έναν ακόμη εκ των Γκοϊάς, Σάο Καετάνο (1.44), αλλά όχι και στους δύο γιατί... ποτέ δεν ξέρεις!

Για όσους φοβούνται τα "καθαρά" σημεία, το goal/goal σε Μπρίστολ Σίτι (1.53) και Μπόλτον (1.57), μοιάζουν καλές επιλογές.  

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου