1 Οκτ 2012

Σεμνά και ταπεινά για... ασόδυο!


Όπως συμβαίνει πάντα τις Δευτέρες που καλωσορίζουν "ευρωπαϊκή" εβδομάδα, αντιμετωπίζονται χαλαρά και με συγκεκριμένες στοιχηματικές επιλογές. Ας δούμε λοιπόν, με βάση τις αποδόσεις της Goalbet, αλλά και την πιστότητα των πληροφοριών που έχουμε στη διάθεσή μας, ποιες είναι για εμάς αυτές οι επιλογές...



Ως σημεία, ξεχωρίζουμε τον άσο της Τσιταντέλα (2.05), που μέχρι στιγμής δείχνει να εκμεταλλεύεται την έδρα της κόντρα σε βατούς αντιπάλους, καθώς και το διπλό της Χέρτα (2.00) σε μια έδρα σαν κι αυτή τη Ντούισμπουργκ, που δεν... περπατάει και συμπληρωματικά, οι Βερολινέζοι την έχουν "αλώσει" και τις δύο τελευταίες φορές που την επισκέφθηκαν!

Αναφορικά με τα γκολ, μένουμε στο goal/goal για Χέλμοντ (1.50) και Φρέντικσταντ (1.62), ενώ η Καμπούρ μπορεί να κάνει το over (1.53), ακόμη κι αν δεν μπορέσουν οι γηπεδούχοι να βοηθήσουν, αν και δεν το πιστεύω (σ.σ. αλλιώς θα το 'παιζα διπλό). Σημειώστε ότι τα δύο ολλανδικά δεν προσφέρονται στον ΟΠΑΠ...

Ως καταληκτικό σχόλιο, λέμε πως ευχαρίστως θα κοντράραμε τον ΠΑΣ, αλλά δεν έχουμε δείγμα συμπεριφοράς του Λεβαδειακού σε ανταγωνιστικό εκτός έδρας ματς με βατό αντίπαλο, οπότε πάμε πάσο!

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου