28 Αυγ 2012

Η συνέντευξη του Θανάση Τσίγκα στο Supersport της TRT


Την περασμένη Παρασκευή πάρθηκε, την Κυριακή προβλήθηκε και για λόγους αρχείου, φιλοξενείται από σήμερα (ως κείμενο αλλά και ως εικόνα) και στην ύλη του Tsoumbox... Αναφέρομαι στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στον υπογράφοντα ο νεοαποκτηθείς φορ της ΑΕΛ, Θανάσης Τσίγκας, για λογαριασμό της εκπομπής Supersport της TRT. Η κουβέντα ξεκίνησε απ' την απόφασή του να φορέσει και πάλι τα "βυσσινί" κι έφτασε ως την παράδοξη αποχώρησή του προ τριετίας και φυσικά τα καταστροφικά ματς με την KR, όπου είχε πετύχει και το μοναδικό τέρμα των "βυσσινί". Με την ευκαιρία...

...να ευχαριστήσω το SportLarissa.gr για την δεοντολογικά ορθή αναδημοσίευση της συνέντευξης σε μορφή κειμένου, καθώς και το Aelole.gr για την αναπαραγωγή της σχετικής εικόνας, με εξίσου ορθό δεοντολογικά τρόπο. Γι' αυτό λοιπόν, με τη βοήθειά τους, διαβάστε εδώ το συνοπτικό  κείμενο της συνέντευξης και δείτε εδώ το μεγαλύτερο μέρος της.

Υ.Γ. Να με συγχωρούν όσα μέσα υπήρξαν επίσης δεοντολογικά ορθά στην αντιμετώπιση του θέματος και δεν υπέπεσαν στην αντίληψή μου. Φυσικά δεν θα ασχοληθώ όσους... ξέχασαν να αναφέρουν σε ποιον δημοσιογράφο και κυρίως για λογαριασμό ποιου μέσου δόθηκε η συνέντευξη!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου