28 Αυγ 2012

Να το ξέρετε, μη σοκαριστείτε κι εσείς όσο εγώ!!!



Ευρισκόμενος την περασμένη Παρασκευή στο AEL FC ARENA για την συνέντευξη με τον Θανάση Τσίγκα, σοκαρίστηκα με την εικόνα του αγωνιστικού χώρου. Καμένο, κίτρινο χορτάρι τουλάχιστον στα 2/3 του, με κάμποσες πράσινες τούφες αγριάδας που επέτειναν την ασχήμια, συνέθεταν μια εικόνα τραγική, σε βαθμό που αναρωτήθηκα πως είναι δυνατόν να γίνει αγώνας (ο σημερινός με τον Απόλλωνα) σ' αυτό το χάλι...


Είπα μάλιστα ότι "δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί ν' αλλάξει δραματικά σ' ένα τετραήμερο, προκειμένου ν' αποφύγει ανάλογο σοκ κι ο κόσμος κι ίδιοι ίσως οι παίκτες της ΑΕΛ που 'χουν μέρες να το επισκεφτούν". Κατέληξα δε, τονίζοντας πως "ίσως κάποιοι να πουν πως είμαι υπερβολικός, αλλά τους διαβεβαιώ ότι μάλλον εκφράζομαι ήπια".

Το θέμα πήρε και ανέδειξε το επόμενο πρωί ραδιοφωνικά ο Νίκος Ασπρούδης, ενώ και άλλοι συνάδελφοι το έθιξαν στη συνέχεια, χωρίς όμως και πάλι να μπορεί κανείς να αντιληφθεί γιατί ακριβώς μιλάμε... Το μόνο βέβαιο είναι πως εύλογα απορεί κανείς πως φτάσαμε απ' το χαλί της πρώτης προπόνησης στο προβληματικό τερέν του φιλικού με τη Βέροια και πως το κακό συνεχίστηκε για να φτάσουμε στη σημερινή κατάντια.

Ειλικρινά, ελπίζω η κατάσταση να 'χει βελτιωθεί σε βαθμό που τουλάχιστον να μετριαστεί η ντροπή και το ρεζιλίκι απέναντι στους Απολλωνιστές, γιατί ειλικρινά, μιλάμε για τον χειρότερο αγωνιστικό χώρο που 'χω δει σε επαγγελματικό επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια!

Μήπως είναι καλό να μάθουμε και ποιος ευθύνεται για μια τέτοια ξεφτίλα;

1 σχόλιο:

  1. Αγριάδα πιάνει στο τριφύλλι και όχι στο γρασίδι... Άντε, να μαθαίνεις και τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή