19 Ιουλ 2012

Τριάδα με ρίσκο...


Επειδή ακόμη και οι μια - δυο αποδόσεις που 'λεγα πως αξίζουν τον κόπο, έπαθαν καθίζηση στην πορεία (δείτε π.χ. που πήγαν τα διπλά της Πλζεν και της Έλφσμποργκ), δεν πρόκειται ν' ασχοληθώ σήμερα με τα προκριματικά του Europa League. Έχω ταμείο από χθες κι έτσι θα αρκεστώ στο μοναδικό ματς του πρωταθλήματος Σουηδίας και σε δύο απ' τα τρία μεταμεσονύκτια της Βραζιλίας, για να δώσω κάποιες ιδέες που με βάση όπως πάντα τις αντίστοιχες αποδόσεις της Goalbet, έχουν μεν ρίσκο, αλλά αξίζουν τον κόπο...



Λέω λοιπόν, πως επειδή δεν δίνεται το goal/goal στην αναμέτρηση Χάκεν-Έρεμπρο (σ.σ. ίσως δοθεί αργότερα), καλό είναι και το 1,90 στο 2-3 γκολ, απ' τη στιγμή που η συγκεκριμένη παραγωγή σφράγισε τα παιχνίδια των δύο αυτών ομάδων στην πλειοψηφία των έξι τελευταίων αγωνιστικών, καθώς και τις τρεις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας.

Από κει και πέρα, ναι μεν η ουραγός Γκοϊανιένσε έδειξε καλύτερο αμυντικό πρόσωπο στα δύο τελευταία ματς, αλλά εξακολουθεί μπροστά να μη ματιάζει τέρμα. Πόσο δύσκολο είναι λοιπόν να της πάρει κεφάλι η Φιγκεϊρένσε (με Σέζαρ και Αμπρέου μπροστά, σκόραρε έξι φορές στα τελευταία τέσσερα) και να πληρώσει 3.26 το πρώτο της διπλό (σ.σ. 2.50 στον ΟΠΑΠ); Πάντως, καλή είναι και η κάλυψη στο Χ του 3.26 επίσης, αφού δίνεται τόσο χαμηλά το δήθεν φαβορί!

Τέλος, απ' το 1.76 που έπεσε ο άσος της Κοριτίμπα, προτιμώ το 2.00 στο over, καθώς δεν θέλει απλά να νικήσει την Παλμέϊρας, αλλά να αποδείξει ποια ομάδα άξιζε πραγματικά το κύπελλο. Κι αυτό ή σε πολύ καλό θα της βγει ή σε πολύ κακό...  

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου