1 Ιουλ 2012

Ταμείο με τριάδα του 5.93 και βουρ για... Ιταλία!


Το 'πα χθες, δεν το 'πα; Τελειώνοντας σήμερα το Euro κι εστιάζοντας στο διάβασμα διοργανώσεων... διαρκείας, έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή στις παλιές καλές μέρες. Ήδη μετά το προχθεσινό 3/4 των βασικών επιλογών και χθες πήγαμε ταμείο, με τριάδα (2 Φλουμινένσε, 1 Ουάσινγκτον, over Σαν Χοσέ), της οποίας η μέση απόδοση ήταν 1.83 και η συνολική 5.93!  Αυτό σήμαινε προσεκτική και μελετημένη επιλογή από ένα σύνολο προτάσεων που έδωσε 6/12, αλλά αρνητικό πρόσημο καθώς χάθηκαν οι δύο διπλές με τις οποίες αναζητήθηκε η έκπληξη. Πάντως, με 6/7 βασικές επιλογές ως τώρα στο Π/Σ, πάμε για ένα "Κ" (σ.σ. κυριακάτικο βράδυ) πλούσιο από τις αποδόσεις της Goalbet, αλλά και γεμάτο - θέλουμε να πιστεύουμε - ποδοσφαιρικές και στοιχηματικές συγκινήσεις...



ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ
Ασφαλώς, το παιχνίδι που βασιλεύει είναι ο τελικός του Euro, τον οποίο ελπίζουμε να προσεγγίζουμε με ποδοσφαιρική λογική και να μην αφήνουμε το συναίσθημα να επηρεάζει. Αυτό το επισημαίνω γιατί δεν κρύβω πως ο τρόπος παιχνιδιού της Ισπανίας μ' έχει κουράσει. Χρησιμοποιεί το κράτημα μπάλας ως αμυντική τακτική, δεν παίρνει κανένα ρίσκο στην επίθεσή της κι αγωνίζεται με ξεκάθαρη πλέον σκοπιμότητα, την οποία έκρυβε επιμελώς για καιρό πίσω απ' την τεχνική υπεροχή των παικτών της. Έχει υιοθετήσει πλήρως το στυλ της "Μπάρτσα", χωρίς όμως να 'χει την απρόβλεπτη ατομικότητα και το εύκολο γκολ του Μέσι ή το πλάτος που δίνει στην επίθεση ο Άλβες, ώστε να δώσει και σ' εμάς περισσότερες φάσεις. Με μιάμιση φάση απέκλεισε τη Γαλλία και με μια (κι αυτή στην παράταση) θέλησε να περάσει πριν τα πέναλτι την Πορτογαλία. Δεν ξέρω λοιπόν αν αυτή η μέθοδος είναι σε θέση να οδηγήσει τον Ντελ Μπόσκε στο σπάσιμο δύο ακόμη παραδόσεων. Βλέπετε, ήδη οι Ισπανοί νίκησαν για πρώτη φορά σε τελική φάση τους Γάλλους κι έπειτα έγιναν η πρώτη ομάδα που παίζει τρίτο συνεχόμενο μεγάλο τελικό. Τώρα θα πρέπει να νικήσουν αντίστοιχα για πρώτη φορά τους Ιταλούς, για να γίνουν απ' το 90λεπτο η πρώτη ομάδα που θα πάρει τρεις συνεχόμενους τίτλους (Euro, Μουντιάλ, Euro). Μπορούν; Θεωρητικά ναι, αλλά...
Απέναντί τους βρίσκεται μια εκσυγχρονισμένη Ιταλία ενός προπονητή που 'χει φέρει μέσω της Φιορεντίνα ένα νέο αέρα στο ποδόσφαιρο της χώρας του, το οποίο εξέλιξαν σε συλλογικό επίπεδο κυρίως η Γιουβέντους με τη Νάπολι. Σπάνιες είναι οι φορές που βλέπουμε μια ομάδα να πηγαίνει σε μεγάλη διοργάνωση με δύο αγωνιστικά πλάνα και να μην έχει πρόβλημα να αλλάξει παίκτες προκειμένου να παίξουν εκείνοι που εξυπηρετούν σύστημα και τακτική. Άλλοι μπακ στο 3-5-2 της πρεμιέρας με την Ισπανία, άλλοι στα ματς που χρειάστηκε το 4-4-2 κι άλλη διάταξη στα χαφ, ανάλογα πάντα με τον στόχο. Έργο Πραντέλι είναι φυσικά αυτό το φαινόμενο, που εκτός απ' τη δυναμική, το τάιμινγκ και (να μην ξεχνάμε) το ειδικό βάρος της φανέλας, έχει και τις αγωνιστικές προϋποθέσεις να γίνει η ομάδα που θα τιμωρήσει τους Ισπανούς. Δεν το 'κανε η Κροατία, δεν μπορούσαν οι "τρικολόρ", δεν ήταν τυχεροί οι Πορτογάλοι, δεν μπορεί, κάποια στιγμή αυτό το "τσούκου - τσούκου" (κι αν είναι να 'ρθει η νίκη, θε να 'ρθει) θα το πληρώσουν! Μια σωστή κάθετη πάσα στην πλάτη είναι η ιστορία κι ο Πίρλο το ξέρει καλά απ' το πρώτο ματς, στην πρεμιέρα του ομίλου τους. Σημειώστε ότι συν τοις άλλοις, τότε έπαιζε στόπερ ο Ντε Ρόσι, ενώ τώρα έχει γυρίσει ο Μπαρτσάλι κι ο Ρωμαίος έχει προωθηθεί στη φυσική του θέση, στα χαφ.
Χωρίς περαιτέρω ανάλυση, πιστεύω πως οι Ιταλοί πιστεύουν στον εαυτό τους κι έχουν τον τρόπο να κάνουν δύσκολη τη ζωή του Ντελ Μπόσκε, σκοράροντας πάλι στην εστία του Κασίγιας. 

Μ' αυτή την πεποίθηση και δεδομένου ότι ένας τελικός ξεκινάει πάντα απ' την ισοπαλία, έχω να προτείνω ως στοιχηματικά πιο συμφέροντα σε αξία, τα εξής στοιχήματα:

X (3.11) για τελικό αποτέλεσμα, goal/goal (2.25) ως παραγωγικότητα, 1-1 (6.00) για τελικό σκορ και τους Ινιέστα (5.25), Κασάνο (5.25) ως σκόρερς της αναμέτρησης. Συμπληρωματικά αναφέρω πως η κατάκτηση του τίτλου απ' την Ιταλία, με οποιονδήποτε τρόπο, πληρώνει 2.30 (σ.σ. στο 1.55 δίνονται οι Ισπανοί)... Επίσης, το να κριθεί η νίκη οποιουδήποτε στην παράταση πληρώνει 6.00 και στα πέναλτι 4.60! Γι' αυτό και προτιμάω το τελευταίο bet απ' την απλή κατάκτηση του τίτλου απ' την Ιταλία, που θέλω να τα καταφέρει, αλλά μόνο δια πυρός, σιδήρου και... Μπουφόν!

ΕΚΤΟΣ EURO
Το πρώτο ματς στο οποίο θέλω να σταθώ είναι αυτό της Σάντος στην έδρα της Πορτουγκέζα. Ο Νεϊμάρ και οι λοιποί διεθνείς είναι στη διάθεσή της εδώ και μια εβδομάδα και θα παραμείνουν άλλη μια, καθώς αναχωρούν έπειτα για την προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας. Πότε οι απουσίες και πότε οι αλλαγές λόγω Λιμπερταδόρες (αποκλείστηκε στους "4") την έχουν οδηγήσει χωρίς νίκη στην επικίνδυνη ζώνη. Αν δεν εκμεταλλευτεί κι αυτό το ματς, τα αστέρια της θα τη βρουν μετά το Λονδίνο με το ένα πόδι στον... τάφο. Σήμερα λοιπόν θα μπουν στο γήπεδο με πνεύμα "ή επί τας" ή... διπλό του 2.07! Τέλος, θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα η Φλαμένγκο θα κάνει τον άσο του 1.54 με την Γκοϊανάνσε, αφού υπάρχει σαφής ποιοτική υπεροχή, καθώς και ανάγκη για επιστροφή της "Φλα" στα θετικά αποτελέσματα, μετά την πρώτη της ήττα...

Καλά μας κέρδη...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου