2 Ιουν 2012

Άσοι με... σκορ, Χ για... ρεκόρ!


Τρίτωσε το κακό με 2/5 βασικές επιλογές και κάτι πρέπει να γίνει... Ακόμη χειρότερα ήταν τα πράγματα το βράδυ της Παρασκευής στο σύνολο των προτάσεων, όπου πέρασαν 3/9. Αν σώζει κάτι τις εντυπώσεις, είναι ο εντοπισμός του διπλού της Αμέρικα Νάταλ με απόδοση 3.20, σε διπλή φυσικά. Από κει και πέρα, δεν έχει κανένα νόημα να καθόμαστε να συζητάμε πως έσπασε το under της Ιταλίας ή πότε  γύρισε το Χ στην Αυστρία. Πλάκα - πλάκα, η... "χαρά του παιχνιδιού" πάει να μας βγει ξινή και καλά θα κάνω να αναδιπλωθώ. Το κουπόνι της Goalbet για το Σάββατο είναι εδώ και περιορίζοντας τις επιλογές πάμε για τη ρελάνς...



Τα πολλά λόγια και οι... φοβίες είναι φτώχεια. Την ξαναδοκίμασα αυτήν την τακτική αντίδραση όταν όλα πήγαιναν στραβά πριν δυο εβδομάδες και μου βγήκε. Για να δούμε τώρα τι θα δούμε:

ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ-ΧΑΜΑΡΜΠΙ
Συμπέρασμα για να προσεγγίσεις το νικητή μεταξύ του 4ου και του 3ου αντίστοιχα της βαθμολογίας, δεν βγάζεις εύκολα. Αυτό κάνει πιο εύκολο τον συλλογισμό κάποιων άτυπων κανόνων που έχουμε ξαναχρησιμοποιήσει και σχετίζονται με την στατιστική. Ένας απ' αυτούς ας πούμε λέει πως όταν η μια ομάδα έχει εντός τέσσερα ματς με 3-0-1 και η άλλη εκτός 3-0-1, κάποια στιγμή θα έρθει και το Χ. Γιατί να μην έρθει λοιπόν στο μεταξύ τους ματς, να μας πληρώσει 3.28 να γουστάρουμε...

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΟΥΜΕΑ
Πολλοί βλέπουν για σίγουρο τον άσο του 1.41 (δυνατό το φαβορί, δε λέω), ποντάροντας στο 4/4 που 'χει η έδρα. Εγώ όμως βλέπω ότι η φιλοξενούμενη είναι ουραγός γιατί έχει 0/5 εντός κι όχι γιατί έχει 1-2-1 εκτός. Αφήστε που αυτή η Ουμέα, παίρνει δεν παίρνει βαθμό, φέρνει over, που στην προκειμένη περίπτωση πληρώνει 1.53, δηλαδή καλύτερα απ' τον άσο.

ΔΑΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Σε πρώτη φάση είναι ο άσος του 1.91 (στον ΟΠΑΠ 1.75), καθώς οι Δανοί έχουν ανάγκη μια ψυχολογική νίκη πριν το Euro, στο οποίο πέρασαν μετά από εντυπωσιακή πορεία. Μην ξεχνάτε πως προηγήθηκαν ήδη δύο φιλικές ήττες από Ρωσία και Βραζιλία και τρίτο χαστούκι θα πάει πολύ... Πάντως, η διαφορά τώρα είναι πως το ματς δεν διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, αλλά στην Κοπεγχάγη κι ο αντίπαλος είναι μαχητικός αλλά αρκετά ελλειπής και υποδεέστερος αυτή τη στιγμή απ' τους προηγούμενους. Εναλλακτικά παίζει και το over σε απόδοση 2.05 (στο 1.85 στον ΟΠΑΠ), αφού στα τέσσερα απ' τα έξι τελευταία ματς και των δυο, μπήκαν τρια γκολ και άνω!

ΒΕΡΟΝΑ-ΒΑΡΕΖΕ
Επαναληπτικός του 2-0 στην έδρα της Βαρέζε, που σημαίνει πως η Βερόνα θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να περάσει στον τελικό των μπαράζ ανόδου. Πιστεύω πως έχει την ισχύ της έδρας για να παλέψει την ανατροπή (15-4-2 στη σεζόν), αλλά θα χρειαστεί φουλ επίθεση, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Καλό είναι λοιπόν όποιος πιστεύει στον άσο του 1.91, να δει και το over του 2.10, που ενδεχομένως να αποδειχθεί πιο ασφαλές ποντάρισμα στην περίπτωση που σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι. Θυμίζω ότι δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ κι ότι σε περίπτωση όμοιων αποτελεσμάτων και ίσων γκολ, περνάει η ομάδα με την καλύτερη κατάταξη στην κανονική διάρκεια (δηλαδή η Βερόνα)...

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Υποτίθεται ότι το ισχυρό χαρτί και των δύο αντιπάλων δεν ήταν η έδρα, αλλά κυρίως οι εκτός έδρας επιδόσεις τους. Η "Σαμπ" όμως με το 2-1 του πρώτου αγώνα πήρε το πάνω χέρι και μόνο με ήττα δεν θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της ανόδου, αφού η Σασσουόλο τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία. Θα χάσει όμως μια τέτοια φανέλα, μετά από τέτοιο πρώτο αποτέλεσμα, απ' αυτόν τον αντίπαλο; Δεν το νομίζω, γι' αυτό ενημερώνω πως το Χ προσφέρεται στο 3.00 και το διπλό στο 3.12 (στα 2.80 και 2.90 αντίστοιχα στον ΟΠΑΠ)... Τέτοια κούρσα για ρεκόρ που 'χουν κάνει το τελευταίο δίμηνο οι Γενοβέζοι, θα 'ναι κρίμα να μείνουν εδώ!

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου