2 Ιουν 2012

Καταργηθείτε να ησυχάσουμε...


Άδεια συμμετοχής τη λένε ή έτσι την είπε τέλος πάντων κάποια UEFA, αλλά στη χώρα μας αν δεν την έχεις... συμμετέχεις! Απλά δεν θα μπορείς να κάνεις μεταγραφές κι ανανεώσεις συμβολαίων παικτών που δεν συγκεντρώνουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις (π.χ. ηλικία, σωματειακή προέλευση κτλ.), έλεγαν μέχρι προχθές... Γιατί τώρα, οι ίδιοι ακριβώς παράγοντες, λένε να το ξεπεράσουν κι αυτό και να τη σκαπουλάρουν πληρώνοντας ένα πρόστιμο, να πάει στο διάολο... ΕΛ-ΛΗ-ΝΕΣ!!! Τόσο Έλληνες, που η μόνη υπηρεσία που έχουν πλέον να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο, είναι να καταργήσουν την αδειοδότηση κι έπειτα να αυτο-καταργηθούν και οι ίδιοι να ησυχάσουμε... Με τέτοια Super League, καλύτερα Α' Εθνική, να ξέρουμε και τι μας γίνεται!



  • Ακούς εκεί Super League! Εκεί που νομιμοποιείται κύριοι το λατινικό αλφάβητο, νομιμοποιούνται κι άλλα πράγματα...  Εκεί πέφτουν ας πούμε για στησίματα μια Μίλαν και μια Γιουβέντους, ολόκληρος Πάολο Ρόσι τρώει διετή αποκλεισμό, ο αρχηγός της Λάτσιο πάει στη "μπουζού", ολόκληρη Ξαμάξ υποβιβάζεται λόγω χρεοκοπίας στα μέσα της περιόδου και πρωταθλήτριες τύπου Τιρόλ εξαφανίζονται απ' το χάρτι γιατί δεν έχουν τις απαιτούμενες οικονομικές εγγυήσεις για την επόμενη σεζόν. Γι' αυτό σας λέω... Α' Εθνική - με διοργάνωση της ΕΠΟ του ακριβοδίκαιου Πιλάβιου παρακαλώ - και πολύ σας πέφτει!
  • Το σχόλιο δεν αφορά τον Παπουτσάκη κι οποινδήποτε παράγοντα του Παναιτωλικού (τώρα που σχόλασε ο Κωστούλας). Δεν έχετε ακούσει ότι μετά την απομάκρυνση απ' το ταμείο, που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι φυσικά, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται;
  • Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την Football League, δηλαδή την εξίσου άκρως ελληνική Β' Εθνική. Φωνάζει τώρα ο Σαλευρής, αλλά δεν σεβάστηκε πέρυσι το κόκκινο χαλί που του 'στρωσαν για να μείνει στην κατηγορία κι έκανε τα στραβά μάτια όταν ΑΕΛ και Πανσερραϊκός διεκδικούσαν παραμονή για τον ίδιο λόγο. Φάτην τώρα απ' τον Θεοδωρίδη και πες κι ευχαριστώ που δεν σε στέλνει στη Γ' για εκδίκηση...
  • Δεν πιστεύω να 'χετε καμιά αγωνία για την τύχη της υπόθεσης Καλλιθέας-Ψαχνών. Για τον Ηρακλή δεν ξέρω, αλλά οι "καουμπόηδες" θα φάνε μείον κάμποσους βαθμούς και τα "λιοντάρια" θα πάρουν τη θέση τους στα μπαράζ. Αν βγει το σενάριο, μη με νομίζετε και για μάντη!
  • Αν ήμουν, θα 'ξερα και ποιός θα 'ναι προπονητής στην ΑΕΛ για τη νέα σεζόν...
  • Πάντως, αν είναι ο Ζιώγας και πάει για προετοιμασία στη Σαμαρίνα, θα πρέπει οι "βυσσινί" να κουβαλήσουν μαζί κι ένα φορτηγό όργανα γυμναστικής απ' τα Δένδρα. Η εναλλακτική είναι να πάει μόνος του ο Ζιώγας στα βλαχοχώρια και να μείνουν στη βάση τους ο Πήδουλας με τους παίκτες! 
  • Είθε το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει αυτόν που πρέπει, για να πάρει σωστές αποφάσεις την εβδομάδα που έρχεται...


2 σχόλια:

  1. ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά μάλλον είχε δίκιο ο ανώνυμος που έλεγε ότι η Καλλιθέα θα αθωωθεί ενώ οι προφητείες σου πήγαν στράφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή