6 Ιουν 2012

Ο "γάτος" έφυγε, ώρα για τη Φλαμένγκο να... χορέψει!


Το περιβόητο σκοτσέζικο ντουζ το βιώσαμε χθες σε απόλυτο βαθμό... Άνετος άσος η Αρμενία, κολλάει όμως στο 2-0 η Τουρκία, καθώς οι Ουκρανοί δεν σκόραραν μετά από κανέναν χρόνο! Καρφί ισοπαλία του 3.53 (!) η μια Αμέρικα (Νατάλ), μένει στο 2-0 απ' το 30' η Γκοϊάς και μας στερεί το over. Περνάει κι άλλο Χ του 3.22 απ' την άλλη Αμέρικα (Μινέιρο), δικαιώνοντας στο 90' την κάλυψη του διπλού, μπλοκάρει κι αποκλείεται στην παράταση η Ουάσινγκτον. Αποτέλεσμα, με δεδομένες μια-δυο επιπλέον επιλογές σε επίπεδο προτάσεων, να έχουμε αρνητικό πρόσημο σε μια βραδιά που στις λεπτομέρειες δεν εξελίχθηκε θριαμβευτικά. Τι να κάνουμε όμως, προχωράμε ακάθεκτοι, προσεκτικοί κι απολύτως στα σοβαρά, καθότι η Goalbet μας δίνει πολύ ενδιαφέρουσες αποδόσεις τόσο στα μπαράζ ανόδου σε Ιταλία (και Ισπανία για όσους ενδιαφέρονται), όσο και στην Α' Βραζιλίας. Για να δούμε τι θα δούμε...



ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΒΑΡΕΖΕ: Καλά πέρασε την Σασσουόλο, απ' την οποία δεν είχε ηττηθεί στην κανονική διάρκεια. Τώρα με τη Βαρέζε τι γίνεται; Βλέπετε η φιλοξενούμενη νίκησε τη Σαμπντόρια και στα δύο παιχνίδια μέσα στο πρωτάθλημα, ενώ παρουσίασε και συνολικά καλύτερη εικόνα στην πρώτη φάση των μπαράζ, αντιμετωπίζοντας τη Βερόνα. Εντάξει, δε λέω, με δεδομένο ότι δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ ενόψει επαναληπτικού κι ότι σε περίπτωση ισορροπίας αποτελεσμάτων και γκολ περνάει ο καλύτερος της βαθμολογίας (δηλαδή η Βαρέζε), η "Σαμπ" πρέπει να νικήσει ένα απ' τα δύο ματς και θα δώσει σήμερα τα ρέστα της. Αλλά στο 1.87 και πολύ περισσότερο στο 1.65 του ΟΠΑΠ, ελαφραίνει πολύ το βάρος της φανέλας! Αυτό σημαίνει πως αν έπαιζα σημείο, σαφώς θα κοντράριζα τους Γενοβέζους. Δεν έχω όμως όρεξη για τέτοια ρίσκα, οπότε θα περιοριστώ στο 2-3 γκολ του 1.90, που είναι και πιο προσοδοφόρο απ' τον άσο. Για την ιστορία θυμίζω ότι στην προηγούμενη φάση είχαμε Σαμπντόρια-Σασσουόλο 2-1, 1-1 και Βαρέζε-Βερόνα 2-0, 1-1!

ΣΤΗΝ Α' ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ τώρα, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, θα σταθώ στον διαφαινόμενο άσο της Ατλέτικο Μινέϊρο (1.52), τον οποίο - όχι άδικα - πολύ συνοδεύουν με no goal (1.66) λόγω και της επιθετικής αδυναμίας της Μπαϊα, θα ρισκάρω με διπλό της Φλαμένγκο (2.40), τώρα που 'φυγαν απ' τη μέση τα βαρίδια του Ροναλντίνιο κι έχουν άπαντες να αποδείξουν πολλά και θα καταλήξω στο Χ ημίχρονο στο ντέρμπι Σάντος-Φλουμινένσε (2.10), γιατί πιστεύω ότι με δεδομένες τις σημαντικές απουσίες και των δύο, θ' αργήσουν να πάρουν τα ρίσκα τους, αν τα πάρουν...

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ξερή θα δώσω μήπως και φτιάξουμε μια μίνι παράδοση με τις επιτυχίες που είχαμε τελευταία στο συγκεκριμένο σημείο. Διαλέγω λοιπόν το ματς Ρεσίφε-Παλμέϊρας (3.22), ως επικρατέστερο για Χ, από μια σειρά αγώνων εξαιρετικά αμφίρροπων αυτή την αγωνιστική, που εύλογα θα μπορούσαν να παιχτούν ισοπαλίες σε ζητούμενα! 

Υ.Γ. Ισχύει ότι το βράδυ θα 'χουμε εκτιμήσεις για τα μακράς διαρκείας στοιχήματα του Euro...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!       



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου