17 Μαΐ 2012

Το "πρώτο" πληρώνει...


Τι το 'θελα και βαρυγκομούσα για ένα σημείο χθες που 'χα κέρδη; Ξέχασα πως η κότα όταν πίνει νερό κοιτάει και τον ουρανό και το πλήρωσα... Έτσι, ενώ ως το 80' περίπου των περισσοτέρων προτάσεων κι επιλογών του κουπονιού της Τετάρτης ήμουν μέσα, δέκα λεπτά ήταν αρκετά να φέρουν την καταστροφή. Σημειώστε: στο 80' ισοφαρίστηκε η Χέλσινμποργκ, στο 86' έφαγε δεύτερο γκολ η Μιλικόσκι (σκοτώνοντας πληρωμένη διπλή), στο 90' ισοφαρίστηκε η ΑΪΚ, ενώ στο 86' και στο 88' έγινε το 1-1... 2-2 στην Σάουθεντ και πέταξε στον κουβά το 2-3 γκολ! Σ' όλα αυτά μαζί, ήρθε να σπάσει το ματς της Χέρκουλες, ολοκληρώνοντας μια καταστροφική βραδιά (2/5 βασικές επιλογές), απ' την οποία σώθηκαν μόνο προσχήματα (6/12 επί του συνόλου των προτάσεων). Τι να κάνουμε όμως, αφού όποιον ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων κάπου - κάπου κι οι κότες; Κοιτάμε τον ουρανό μήπως διαβάσουμε κανένα σημάδι και προχωράμε στο σημερινό κουπόνι της Goalbet, αυξάνοντας στο μέγιστο την προσοχή μας...



ΜΙΑΛΜΠΙ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ
Από τα αρκετά ματς του προγράμματος που συγκλίνουν στο Χ (3.25). Η 6η ομάδα της βαθμολογίας, με 14 βαθμούς, έδρα 2-2-0 και φόρμα 3-3-0, φιλοξενεί την 8η, που 'χει 11 β., φόρμα 3-2-1 (ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Έλφσμποργκ) και γενικώς εκτός έδρας επίδοση 2-1-1. Εν γένει, δεν υπάρχει στοιχείο που να δίνει σαφή υπεροχή σε κάποια απ' τις δύο αντιπάλους. Ακόμη και στις επιδόσεις της επίθεσής τους έχουν κοινά σημεία, δεδομένου ότι η Μιάλμπι έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία ματς, στα τέσσερα εκ των οποίων από 2 γκολ, ενώ η Γκέτεμποργκ έχει σκοράρει επίσης από 2 γκολ στα πέντε απ' τα παιχνίδια του ίδιου διαστήματος (δεν σκόραρε μόνο κόντρα στην Έλφσμποργκ)! Γι' αυτό ακριβώς το goal/goal στο 1.72, κάθε άλλο παρά αδιάφορο μας είναι...

ΕΣΤΕΡ-ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ
Σε μια έδρα όπου η πρωτοπόρος Έστερ έχει 3/3, με... ταρίφα 2-1, δοκιμάζεται σήμερα η 3η της βαθμολογίας Μπρομαποϊκάρνα, η οποία ενώ διατηρεί επίσης ανέπαφη την έδρα της, εκτός έδρας μετράει δύο ήττες και μια νίκη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αυτονόητα λοιπόν το προβάδισμα το έχει η Έστερ, με τον άσο να πληρώνει 2.10 στην Goalbet, αφού συν τοις άλλοις, παρουσιάζει σταθερότητα (μετράει και 2-1-0 εκτός), αλλά και μια επίθεση που βγάζει φωτιές (14 γκολ σε 6 ματς), με αποτέλεσμα τα 5/6 παιχνίδια της να είναι over. Αν αυτό το ενισχύσουμε με το γεγονός ότι επίσης η φιλοξενούμενη έχει σχετική ευκολία στο έστω ένα γκολ ανά ματς, τότε δεν θα μας χαλούσε κι ένα ακόμη over του 1.80...


ΒΑΑΛΒΑΪΚ-ΦΙΤΕΣΕ
Πρώτος αγώνας της 2η φάσης των μπαράζ για την Ευρώπη, ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκόραραν και στα δύο ματς της προηγούμενης φάσης, συνεχίζοντας το σερί τους απ' την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε να το διευρύνουν κι άλλο, αφού το 1.61 στο συγκεκριμένο goal/goal μας κάνει.


ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ
Μπορεί έξω να μην πείθει για το μεγάλο της όνομα για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά μέσα η Χάλμσταντ προχωράει ακάθεκτη και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Ανεβασμένη φυσικά είναι η φιλοξενούμενη (3 ματς αήττητη και συνολικά 0-2-1 εκτός), αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές που μιλάνε οι φανέλες. Θεωρώ λοιπόν ότι σήμερα εκτός απ' την ανάγκη της Χάλμσταντ για να βγει στο αφρό, ώστε να διεκδικήσει επάνοδο στα... σαλόνια, θα 'χουμε και μια τέτοιου τύπου συνομιλία που θα μας πληρώσει τον άσο του 1.96 (στον ΟΠΑΠ 1.75)!


ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΧΟΡΣΕΝΣ
Τελικός κυπέλλου Δανίας, με την Κοπεγχάγη να έχει μείνει πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, γεγονός που της επιτρέπει να κρατήσει ψυχολογία, ψάχνοντας την επιβεβαίωση πλέον μέσω κι αυτού του τίτλου. Η Χόρσενς βγήκε ήδη Ευρώπη, έφτασε τελικό, τρέλανε τους πάντες φέτος κι ως εδώ καλά ήταν για να 'χει να θυμάται... Σήμερα η εμπειρία των μεγάλων αγώνων, σε συνδυασμό με τη διαφορά ποιότητας, θα κάμψει τον ενθουσιασμό, με αποτέλεσμα να δικαιωθεί ο άσος του 1.84 (στον ΟΠΑΠ 1.55)!  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ανάλογα με την εξέλιξη των παραπάνω αγώνων και την ψυχολογία που θα διαμορφώσουμε ως παίκτες, καλά είναι να δούμε μεταμεσονύκτια και τον άσο της Μοντερέι. Για όσους τον αμφισβητούν, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα και για ένα σύστημα με "Χινάρια", για τα ματς Βααλβάϊκ-Φίτεσε, Μάλμε-Έλφσμποργκ, Μπόκα-Φλουμινένσε και Βελέζ-Σάντος.

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου