16 Μαΐ 2012

Άσοι για βάση, διπλά για... λεφτά!


Ε, δε λέει να μας αφήσει να γειάνουμε... Με 4/6 περάσαμε την Τρίτη κι οδηγηθήκαμε στο ταμείο με μέση απόδοση επί των κερδισμένων το 1.75, αλλά ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η πεντάδα, δεν καταπίνεται εύκολα. Ενώ λοιπόν είχαμε σταυρώσει τα over σε Ντίσελντορφ, Χάντερσφιλντ και τα διπλά της Ντέρι και της Θέλτα, χάνοντας μόνο το Τορίνο, ο αγώνας στην Ιρλανδία ήταν στο 0-2 στο 89'. Κι όμως, με γκολ σ' εκείνο το λεπτό κι έπειτα στο 91' και στο 94', έληξε 1-4 πετώντας στον κουβά ένα "2-3 γκολ" που διαφαίνονταν άχαστο, ένα μόλις λεπτό πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας! Απ' την άλλη, το απρόοπτο είναι που μας αρέσει στη μπάλα, οπότε το ξεπερνάμε θέλοντας και μη, για να ξεδιπλώσουμε το εξαιρετικά πλούσιο κουπόνι αυτής της Τετάρτης στην Goalbet, που - πιστέψτε με - το κάνουν ακόμη πλουσιότερο οι αποδόσεις που τσεκάραμε...



ΤΟΥΣ ΑΣΟΥΣ βέβαια τους προσέγγισα προσγειωμένα, επιδιώκοντας βάσεις για την ανάπτυξη των στοιχημάτων. Περιορίζομαι λοιπόν στην Μόλντε (1.38), που αφού κέρδισε επιτέλους και εκτός έδρας, δεν την πιάνει κανένας, πόσω μάλλον η Φρέντικσταντ και στην Χέρκουλες (1.45), που όσο θέλει το ματς άλλο τόσο αδιαφορεί (εδώ και καιρό) η αντίπαλός της, Νουμάνθια. Ανάλογα με την πορεία της βραδιάς, θα δω μεταμεσονύκτια και την Ουάσιγκτον στο 2.07.

ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ όμως, δεν θα 'μαι και τόσο συντηρητικός, καθώς βλέπω ευκαιρίες τύπου Μιλικόσκι (4.52), που παίζει σε μια αγνώριστη Χόνκα (1-2-3 στα τελευταία έξι) εν μέσω καλπασμού (5-0-1). Μάλιστα, η μοναδική της ήττα ήταν στην έδρα της πρωτοπόρου Ίντερ Τούρκου. Σημειώστε ότι στον ΟΠΑΠ αυτό το διπλό πληρώνει 3.80 κι εν πάσει περιπτώσει, λόγω αποδόσεων αξίζει ακόμη κι η πληρωμένη διπλή (το Χ στο 3.46). Επίσης, τσέκαρα την ΑΪΚ (2.14) που παίζει στην ουραγό Έρεμπρο, έχοντας έξω 3-1-1 και μοναδική ήττα στην πρωτοπόρο Έλφσμποργκ. Επιπλέον πιστεύω ότι η Χέλσινμποργκ (2.71) έχει τα φόντα για νίκη στην Κάλμαρ, όπως φυσικά και η Ελσίνκι (1.55) στη Χάκα, αφού αρχίζει να δείχνει ποια είναι...

ΕΙΔΙΚΑ στοιχήματα τώρα (καθώς δεν... εκβιάζω τις ισοπαλίες όταν βρίσκω καλές αποδόσεις σε άσους ή διπλά), βλέπω στα goal/goal τους αγώνες Χάουγκεσουντ-Άαλεσουντ (1.72), Ταραγόνα-Χιρόνα  (αυτή τη στιγμή δεν δίνεται αλλά υπάρχουν πάντα εναλλακτικές επιλογές όπως το over ή το 2-3 γκολ, με λίγο ρίσκο παραπάνω) και Νταμπάρτον-Έρντρι (ισχύει το ίδιο και μακάρι τελικά να δοθούν), ενώ στο 2-3 γκολ βλέπω το Σάουθεντ-Κρου (1.85) και στο over στο Στανράερ-Άλμπιον (1.70).

Βασικές επιλογές:
Ως βασικές επιλογές αυτή τη φορά, δηλαδή ως τα ματς που τα πιστεύω ή τα ρισκάρω χωρίς δεύτερη σκέψη, παίρνω τους άσους της Μόλντε και της Χέρκουλες, τα διπλά της Μιλικόσκι και της ΑΪΚ, καθώς και το goal/goal στη Χάουγκεσουντ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όπως βλέπετε, δυσκολεύομαι ν' αγγίξω Β' Εθνική, ίσως γιατί έπαθα προχθές την πλάκα απ' την Καλλονή. Οφείλω όμως να πω, λόγω αποδόσεων, ότι αν ο Πιερικός (2.51) με Σούλη το θέλει πραγματικά, θα παλέψει για το διπλό στον Εύοσμο, όπως και η Παναχαϊκή (4.08) στις Σέρρες , αν μπει στη διαδικασία επιλογής αντιπάλων για τα μπαράζ και δεν θεωρήσει εαυτόν αδιάφορο. Όσο για την ΑΕΛ, ναι μεν βολεύει τους πάντες το Χ (3.25), αλλά η σύνθεσή της δεν φαίνεται να έχει άλλο στόχο κι ίσως αυτό το πληρώσει! Εννοείται πως ούτε λόγο δεν κάνω για Σούπερ Λίγκα, αφού τα πράγματα βρίσκονται σε τέτοιο σημείο που  αδυνατώ να εντοπίσω σταθερές αγωνιστικές συμπεριφορές.  

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου