27 Μαΐ 2012

Η Κυριακή των... αποδόσεων!


Πως το κατάφερα αυτό ρε παιδιά; Από τους 6/6 άσους, το 1/1 Χ και το 1/2 διπλά (ήτοι 8/9 στα καθαρά σημεία των προτάσεων), βρέθηκα στις βασικές επιλογές του Σαββάτου στο 4/8 (!!!) με μέση απόδοση φυσικά 2.22! Ήταν που ήθελα να δώσω πλουραλισμό στην οκτάδα - τρομάρα μου - κι έβαλα τρια ειδικά στοιχήματα απ' τα οποία δεν πέρασε κανένα. Και πως να περάσει, όταν τα ειδικά στοιχήματα (3/10) ήταν που κατέστρεψαν και τον απολογισμό επί του συνόλου των προτάσεων (11/19 τελικά); Κρίμα, γιατί χαραμίστηκε μια βραδιά που θα μπορούσε πραγματικά να είναι για το blog από τις πλέον κερδοφόρες της σεζόν. Τι να κάνουμε όμως, η ζωή συνεχίζεται κι αφού δεν μπήκαμε μέσα (ακόμη αυτό να γινόταν), προχωράμε ν' ανοίξουμε το κυριακάτικο κουπόνι της Goalbet με το ηθικό ακμαίο, για να καθαρίσουμε την εικόνα σε αμφίρροπα ματς με υψηλές αποδόσεις...



ΑΣΟΥΣ δεν βλέπω πολλούς, όπως χθες, αλλά τρεις και... καλούς! Ίσως να 'ναι και περιττό να σας πω ότι στηρίζω Μιλικόσκι με απόδοση 2.50 (αυτή τη στιγμή) και γιατί μ' έχει πληρώσει ουκ ολίγες φορές, αλλά και γιατί δεν βρίσκω το λόγο που μια έδρα χωρίς την παραμικρή απώλεια (4-0-0), βγήκε κατ' αρχήν ως ελαφρύ αουτσάϊντερ έναντι της φιλοξενούμενης Γιβασκίλα. Επίσης, έχω τσεκάρει και την Χιρόνα (1.90), που θα παίξει το πρώτο αδιάφορό της ματς κόντρα στην από καιρό αδιάφορη Ουέλβα κι έχει λόγους να θέλει να το γλεντήσει... Τέλος, προσθέστε και το Μεξικό στο λίγο - σε σχέση με τα προηγούμενα - 1.48, κόντρα στην Ουαλία του Κρις Κόουλμαν, στην ουδέτερη Ν. Υόρκη.

ΔΙΠΛΑ αντίθετα, υπάρχουν περισσότερα για να συζητήσουμε... Κατ' αρχήν η Μάριεχαμν (2.42) έρχεται με τη φόρα δύο σπουδαίων εντός έδρας επιτυχιών επί των δύο Τούρκου κι έχει κάθε λόγο να θέλει να τις αξιοποιήσει μ' ένα διπλό στην ουραγό Γιάρο, που στα τελευταία τρια εντός δεν έχει καν σκοράρει! Από κει και πέρα, σημείωσα την Έλτσε (2.35) στην Αλκογιάνο και την Βιγιαρεάλ Β' (2.45) στην Καρταχένα. Πεσμένοι οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν εκτός από καλύτερες ομάδες και τα κίνητρά τους. Η Έλτσε να αποφύγει το... κράξιμο των οπαδών και η Βιγιαρεάλ Β' τον... σκοτωμό των παικτών της για μια θέση στην πρώτη ομάδα τη νέα σεζόν.

ΔΙΠΛΟ αλλά υποχρεωτικά συνοδευόμενο από ισοπαλία, είναι αυτό της Τίγκρε (2.43)! Την είδα την περασμένη εβδομάδα στη νίκη κόντρα στη Νιούελς και διαπίστωσα ότι δεν είναι τυχαία η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει (4-2-0) για να σωθεί. Αν μη τι άλλο, αυτά τα... εξάποντα ματς σαν το σημερινό στη Ραφαέλα (1-4-1 αντίστοιχα) αποτελούν την υπέρτατη πρόκληση και ευκαιρία της μαζί.  Δεν μπορώ να σνομπάρω όμως το Χ (3.10) και θα το πάρω για κάλυψη, αφού αποτελεί εν μέρει ζητούμενο για τους γηπεδούχους, ώστε τουλάχιστον να κρατηθούν μια θέση πάνω απ' την Τίγκρε στην ειδική βαθμολογία, που είναι άλλωστε και ο στόχος τους.

ΙΣΟΠΑΛΟ βλέπω αντίθετα το Σαν Λορέντζο-Νιούελς (3.04), καθώς ναι μεν οι γηπεδούχοι καίγονται κι έχουν καλέσει γενική... επιστράτευση, αλλά δεν είναι εύκολο να βάλουν κάτω μια ομάδα που δικαίως βλέπει τίτλο και δεν επιτρέπει στον εαυτό της δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Φτάνει μια μετά από δέκα αγώνες... Στο Χ κλείνει και το μπαράζ ανόδου Τσέλτεναμ-Κρου (3.27), απ' τη στιγμή που είναι εμφανές ως τώρα πως οι ομάδες δεν ρισκάρουν εύκολα όλον εκείνο τον κόπο που έκαναν για να φτάσουν ως εδώ. Άλλο ξερό Χ δεν έχει για σήμερα, εκτός κι αν βιάζεστε να παίξεται Βραζιλία. Εγώ, απ' τη στιγμή που πέρασε χθες η Βάσκο, δεν προκαλώ την τύχη μου...

ΕΙΔΙΚΑ στοιχήματα για σήμερα μην περιμένετε, μετά τα χθεσινά... Απλά θα σεβαστώ την ετυμηγορία της πλειοψηφίας των ειδικών, που λένε ότι η Γοδόι θα παίξει πολύ ανοιχτά στη Μπόκα, πρώτον γιατί θέλει επιτέλους μια νίκη και δεύτερον γιατί το έκανε και πέρυσι (1-4) και πρόπερσι (2-3). Εν ολίγοις θα πάει να εκμεταλλευτεί την παράδοση που τη θέλει αήττητη στο "Μπομπονέρα" στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πανηγυρίζουν την πρόκριση στους "4" του Λιμπερταδόρες και θα ξεκουράσουν κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει πως έτσι όπως είναι φέτος θα πάρει αποτέλεσμα, αλλά τι μας νοιάζει; Αυτό που ενδιαφέρει εμείς είναι να πληρωθούμε το over του 2.10!

Βασικές επιλογές:
Από τα παραπάνω, αν πρέπει να κάνω ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα, θα πω τον άσο του Μεξικού, τον άσο της αγαπημένης μου ως τώρα Μιλικόσκι, το Χ της Σαν Λορέντζο (όσο μας πάνε τα Χινάρια θα επιμένουμε τουλάχιστον σε ένα σε κάθε βασική επιλογή), το διπλό της Μάριενχαμν και το 2Χ της Τίγκρε. Καλά κέρδη...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου