9 Μαΐ 2012

Βάλτε γκολ εσείς κι εδώ είμαστε πάλι εμείς... Όπως χθες (7/8)!!!

 

Μετά από αρκετές μέρες, η χθεσινή βραδιά για το blog ήταν πραγματικά μεγάλη, με αποτέλεσμα να είναι αναλόγως μεγάλος και ο λογαριασμός στο... ταμείο! Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για 5/6 στις βασικές επιλογές, με μέσο όρο απόδοσης 1.75 κι ακόμη καλύτερα για όσους την ψάχνουν λίγο περισσότερο, 7/8 επί του συνόλου των προτάσεων (συμπεριλαμβανομένης εδώ και μιας διπλής), με μέση απόδοση 1.94!!! Ήταν που ποντάραμε στο κίνητρο της Τσέλσι, ειδάλλως θα το 'χαμε αυτό το ρημάδι το 100% που μας έχει ξεφύγει στο τσακ 4-5 φορές ως τώρα. Τι να πω... Ας είναι να γίνει σήμερα, αν και τόσο το κουπόνι της Goalbet (που περιλαμβάνει και Football League), όσο και οι προσεγγίσεις, έχουν μεγαλύτερος εύρος...


Ο χρόνος δυστυχώς δεν περισσεύει για να διατυπώσουμε με λεπτομέρεια το σκεπτικό με το οποίο προσεγγίστηκαν οι αγώνες που θα αναφερθούν παρακάτω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγινε και η απαιτούμενη ανάλυση.

ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE λοιπόν, θεωρώ δώρο το γεγονός ότι το διπλό του φλεγόμενου για βαθμούς Πανσερραϊκού στην απογοητευμένη Άμφισσα, δίνεται αυτή τη στιγμή στο 2.53 (ξεκίνησε πολύ ψηλότερα)! Επιπλέον, πιστεύω πως αυτή η επίμονη κι αρκετά ενθουσιώδης Καλλονή που είδα προ ημερών, μπορεί να περάσει απ' την αδιάφορη Επανωμή και να πληρώσει το διπλό στο 2.22. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πότε μπαίνει στο κουπόνι και πότε βγαίνει! Θεωρητικά η άλλη ΑΕΛ παίζει το τελευταίο της χαρτί για τα μπαράζ, αν εξακολουθεί να τα πιστεύει... Όσο για το ΑΕΛ-Πανθρακικός, η λογική λέει πως αν οι "βυσσινί" σκοράρουν, που το 'χουν τελευταία στα εντός έδρας ματς, θα πάμε σε goal/goal του 2.00, λόγω της πειραματικής τους άμυνας και της έλλειψης σκοπιμοτήτων απ' τους δύο αντιπάλους. Επειδή όμως ουδείς γνωρίζει και την αντίδραση των φιλοξενούμενων μετά το κλείδωμα της ανόδου, θα περιμένω για περισσότερα το live, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου τον άσο ή το over, που πληρώνουν αυτή τη στιγμή 2.32 και 2.45 αντίστοιχα!

ΧΘΕΣ τα θεωρητικά εύκολα σημεία βγήκαν από ημίχρονο. Γιατί όχι και σήμερα στο Ελσίνκι, όπου η νταμπλούχος φιλοξενεί ομάδα Β' κατηγορίας για το κύπελλο. Γιατί δηλαδή να πληρωθούμε τον άσο στο 1.19 κι όχι στο 1.52;

ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ αρχίζουν τα play offs κι ακριβώς γι' αυτό θα είμαι προς το παρόν τσιγκούνης με τα σημεία και θα δω κυρίως τα γκολ. Για πολλούς και διάφορους λόγους, που εύκολα μπορεί κανείς να τους διαπιστώσει μελετώντας τους αγώνες, ξεχωρίζω τα over του 1.57 στο Νταμπάρτον-Άρμπροουθ, του 1.60 στο Έρντρι-Έϊρ και του 1.52 στο Στανράερ-Κουίνς Παρκ, καθώς και το goal/goal του 1.44 στο Έλγκιν-Άκλμπιον Ρόβερς. Από σημεία, δείτε τον άσο της Νταμπάρτον στο 2.57 (θα πληρώσω κάτι ψιλά για να τσεκάρω αν η πιάτσα λέει αλήθεια ότι η Άρμπροουθ δεν θέλει να βγει) και την κόντρα της Στανράερ με διπλή (3.35 το Χ, 2.49 το διπλό).

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ το 1-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της Μπλάκπουλ είναι περίεργο αποτέλεσμα, γι' αυτό θα μείνω στο αγαπημένο της διαδικασίας των μπαράζ, δηλαδή στο 2-3 γκολ, που πληρώνει σταθερά 1.90 και μέχρι τώρα μας έχει στο συν...

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ, είμαι με τη Μπόκα στο 2.52 (σιγά μη ρισκάρει την πρόκριση στοχεύοντας στο Χ στη Χιλή, όπως προβλέπουν οι περισσότεροι), με το goal/goal και με τον άσο - βάση της Κορίνθιανς στο 1.35. Αν δώσει κάποια στιγμή και goal/goal στο Κλαμπ Αμέρικα-Μοντερέι, θα το κοιτάξω, ανάλογα με την απόδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ άφησα τον τελικό του Europa League, που συγκεντρώνει και τα περισσότερα βλέμματα. να μιλήσω για σημείο σε μια εξ' ορισμού τριπλή, θα 'ναι μαντεψιά κι όχι αποτέλεσμα ανάλυσης. Μένω λοιπόν στο goal/goal του 1.72, με το οποίο μας τίμησαν ουκ ολίγες φορές στη διοργάνωση τόσο η Ατλέτικο όσο και η Μπιλμπάο. Από κει και πέρα, μιλάμε για τελικό, ο οποίος λόγω τακτικής αλλλάζει πολλά δεδομένα. Τόσο που μένω εκεί και δεν τομάω ούτε το over. Στο φινάλε, τι το 'χουμε το live!

 Βασικές επιλογές:
Απ' τα παραπάνω, είμαι ήδη έτοιμος να ποντάρω στο διπλό του Πανσερραϊκού, στον άσο της Κορίνθιανς, στο goal/goal του τελικού στο Βουκουρέστι, στα τρία over της Σκωτίας, καθώς και στη διπλή της ΚΠ στην Στανράερ

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     
    

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου