10 Μαΐ 2012

Ο Όττο σώζει και... την τσέπη μας!


Τι να πω δηλαδή σήμερα; Να κλάψω τον πόνο μου; Κι όμως, όταν έχεις πιάσει 10/19 προτάσεις, με μέσο όρο απόδοσης 2.00, μεταξύ των οποίων και τα τρία στοιχήματα που αφορούσαν στην ΑΕΛ (όλα σε αποδόσεις από 2.00 και πάνω) κι όταν απ' τις 10 ευστοχίες οι 6 πληρώνουν επίσης άνω του 2.00, αλλά στο τέλος βγαίνεις χαμένος, μόνο να κλάψεις μπορείς... Πως έγινε αυτό; Όταν στην τελική, βασική σου επιλογή 6-7 σημείων, πιάνεις 3/7 (που γίνονται 8 με πληρωμένη μέσα μια διπλή), με μέση απόδοση μόλις 1.48, γίνεται και παραγίνεται. Μας έκαψε η αφλογιστία της Μπιλμπάο και η ήττα των Σερρών! Αυτά όμως ήταν χθες... Σήμερα είναι μια άλλη μέρα, που ξεκινάει αγωνιστικά πολύ σύντομα, γι' αυτό κοιτώντας όπως πάντα να εκμεταλλευτούμε τις αποδόσεις της Goalbet, προχωράμε κατ' ευθείαν στο ψητό...


Όπως έχετε ήδη καταλάβει, χρόνος δεν υπάρχει για να μοιραστούμε αναλύσεις, οπότε δεν έχουμε άλλη διέξοδο απ' το να διατυπώσουμε και πάλι προτάσεις, καταλήγοντας σε μια βασική επιλογή αγώνων και σημείων:

-Στο ΟΑΚΑ ανοίγει ο χωρός κι επειδή το 2-3 γκολ το τίμησαν ως τώρα 2/2 ο Ατρόμητος και 1/2 η γηπεδούχος ΑΕΚ (σύνολο στα μπαράζ της Λίγκας 3/4), το επιλέγουμε πάλι με απόδοση 1.95. Στο ματς της Τούμπας είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού να δείξει πως είναι όντως το φαβορί της διαδικασίας. Αλλιώς θα τον καβαλήσουν και δεν είναι για τέτοια τώρα που κάποιοι πάνε να τον συμμαζέψουν και οικονομικά. Έπιπλέον, τον ΠΑΟΚ δεν τον εμπιστεύομαι όποτε πάει να κάνει το μεγάλο βήμα (δε νομίζω να βολευτεί στο Χ και θα ρισκάρει)! Τελευταία ευκαιρία λοιπόν κι από μένα στους "πράσινους", με το διπλό στο 2.94...

-Στην ΑΥΣΤΡΙΑ η Σάλτσμπουγκ, ερχόμενη απ' το διπλό - τίτλο στη Βιέννη, στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Κι επειδή φιλοξενούμενη θα 'ναι η ουραγός και πεσμένη Κάπφενμπεργκ, αλλά και διότι η "εύκολοι" άσοι της εβδομάδας βγήκαν ως τώρα από ημίχρονο, πάμε κι εδώ σ' ένα γιορτικό άσο από ημίχρονο, μήπως και πάρουμε 1.52, αντί για το πενιχρό 1.20 και... βγάλε!


-Στη ΣΟΥΗΔΙΑ βλέπω το Χ της ημέρας, στην εξαιρετική απόδοση του 3.50, καθώς η Μάλμε έχει καλή σχέση με τα γκολ, υπέρ και... κατά (!), η Χέλσινμποργκ αντίθετα και σκοράρει δύσκολα για το βεληνεκές της, αλλά και δέχεται γκολ ακόμη πιο δύσκολα, ενώ γενικότερα η πλειοψηφία των ντέρμπι έως τώρα στο πρωτάθλημα, κάθισε με ή χωρίς σασπένς, στην ισοπαλία.


ΕΔΩ θα κατηγοριοποιήσω τέσσερις άσους, που τους βλέπω για διαφορετικό λόγο τον καθέναν. Μιλάω για την Βίλεμ στο 2.13, για τη Χέρτα του σωτήρα Όττο Ρεχάγκελ σε απόδοση 1.90, για την Τίγκρες σε απόδοση 1.95 και υπό προϋποθέσεις, για την Φλουμινένσε που πληρώνει 1.83. Η Ουνιβερσιτάτ Ντε Τσίλε, που 'χει φτάσει όμως στο 1.34, δεν ξέρω αν αξίζει τελικά τον κόπο. Γι' αυτό σ' αυτό το ματς θα πάω αλλού...


- ΠΑΩ λοιπόν στο over του 1.50 στο συγκεκριμένο ματς της Ντε Τσίλε, αφού η ανατροπή του 4-1 χρειάζεται έτσι κι αλλιώς - ακόμη κι αν δεν έρθει - πολλά γκολ. Αυτό επιπλέον σημαίνει πως αν πιστεύω στον άσο, οφείλω να βάλω θεμέλια από ημίχρονο, για να εισπράξω 1.82! Επίσης, ξεχώρισα δύο ακόμη over στις αναμετρήσεις Κορτράικ-Άντερλεχτ (1.80) και Σταντάρ Λιέγης-Γάνδη (1.72).


- ΚΛΕΙΝΩ με μια τριάδα από goal/goal και χωρίς να πολυλογώ, παραθέτω ζευγάρια και αποδόσεις: Βααλβάικ-Τβέντε 1.61, Ντεν Μπος-Ντε Γκράαφτσαπ 1.66, Ναϊμέγκεν-Φίτεσε 1.72. Σκόπευα και το Μονς-Σερκλ Μπριζ, αλλά δεν δίνεται προς το παρόν σε στοιχήματα σχετικά με γκολ! Θα περιμένω...


Βασικές επιλογές:
Απ' όσα προανέφερα, οι βασικές επιλογές για να στηρίξω τα σημερινά πονταρίσματα είναι το 2-3 γκολ στο ΟΑΚΑ, η ισοπαλία στο σουηδικό ντέρμπι, οι άσοι των Βίλεμ, Χέρτα και Τίγκρες, ο άσος της Ντε Τσίλε από ημίχρονο (μαζί με το over) κι επίσης το over στην Κορτράϊκ καθώς και τα τρία ολλανδικά goal/goal!  


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου