2 Απρ 2012

Καλωσορίσατε και καλώς σας βρήκα...


Από σήμερα ξεκινάει τη διαδρομή του ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας μας σε καθημερινή βάση. Πρόκειται για το tsoumbox.blogspot.gr, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα blog σαν όλα τ’ άλλα, μέσα απ’ το οποίο θα έχω τη δυνατότητα να μοιράζομαι με το αναγνωστικό κοινό (κι εσείς μαζί μου) κάθε τι που μπορεί να μας ενδιαφέρει, με πρώτη και καλύτερη – φυσικά – την αγαπημένη μας ομάδα...


Λεπτομέρειες για τους λόγους δημιουργίας, το πνεύμα λειτουργίας, αλλά και την ύλη του, θα μπορέσετε να διαβάσετε απ’ αυτήν την πρώτη κιόλας επίσκεψή σας, στις σταθερές σελίδες της οριζόντιας μπάρας που βρίσκεται ανάμεσα στην επικεφαλίδα του blog και στην καταχώρηση της Goalbet.

Μάλιστα, εκεί θα διαπιστώσετε πως δεν πρόκειται για μια απλή καταχώρηση στοιχηματικής εταιρείας, αλλά για μια συνεργασία με προοπτική, για την οποία οι παίκτες του στοιχήματος και όχι μόνο, θα λάβουν αρκετές και ενδιαφέρουσες – θέλω να πιστεύω – πληροφορίες, σχετικά με τις εξελίξεις στο διαδικτυακό στοίχημα στη χώρα μας, συνολικά.

Εξάλλου, το συγκεκριμένο blog θα δραστηριοποιείται και ως επίσημος αντιπρόσωπος στην περιοχή της Λάρισας, της πρώτης διαδικτυακής στοιχηματικής εταιρείας που εξασφάλισε άδεια νόμιμης λειτουργίας στην Ελλάδα.

Πριν κλείσω αυτό το σύντομο σημείωμα, να ενημερώσω ότι η παραπάνω φωτογραφία είναι αυτή που επέλεξα για να «ντύσω» το φόντο του blog. Και την επέλεξα γιατί μ’ έκανε να αισθανθώ ότι απεικονίζει το σήμερα και το αύριο της ΑΕΛ. Έναν κατάμαυρο ουρανό, έναν ήλιο που παλεύει να κρατήσει αναμμένη τη φλόγα του και κάτι παλαβούς πιτσιρικάδες, που το μόνο που θέλουν είναι να παίζουν μπάλα και να ονειρεύονται!

Καλή ανάγνωση...

Υ.Γ. Συμπληρωματικά να αναφέρω, πως βγήκε στον αέρα και πάλι, μετά από έναν μήνα …περισυλλογής, το ραδιοφωνικό «Tsoumbox». Έτσι λοιπόν, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 2-4 μ.μ., θα τα λέμε από τη συχνότητα της Ραδιοφωνίας "Κισσάβου" 97.8.


Α, να μην ξεχάσω... Ψάξτε το Tsoumbox και στο Facebook!!!


Υ.Γ.2 Προς το παρόν ακολουθούν αναδημοσιεύσεις κειμένων. Φρέσκα κουλούρια απ' τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη. Κι αν υπάρχουν τεχνικές ατέλειες, που υπάρχουν, θα διορθωθούν στην πορεία. Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να ανεβάσω το blog σήμερα και δεν γινόταν αλλιώς...





3 σχόλια:

  1. Καλωσόρισες στην μπλογκόσφαιρα και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή