3 Απρ 2012

Κοίτα να δεις... σύμπτωση!

Στα κομβικά ματς σαν κι αυτό που δίνει αύριο η ΑΕΛ, δεν έχει σημασία ποιόν έχεις αντίπαλο. Ή τα κερδίζεις ή δεν τα κερδίζεις, είτε απέναντί σου είναι η Μπαρτσελόνα, είτε ο... φούφοτος!

Η συγκεκριμένη όμως συγκυρία, δεν μας αποτρέπει απ' το να δούμε ότι συμπτωματικά, για πρώτη φορά απ' την έναρξη της σεζόν, ενόψει αγώνα με την προβληματική εδώ και καιρό ΑΕΛ, ο Εθνικός Αστέρας βρήκε λεφτά όχι μόνο να πληρώσει όσους του 'χουν απομείνει, αλλά και να κατεβάσει ρόστερ με μεταγραφές!

Τυχαίο; Θα το 'θελα, αλλά δε νομίζω, όταν στο πρόσφατο παρελθόν συνέβη και με το Διαγόρα να μην έχει να πληρώσει διαιτητές για εντός έδρας ματς με τον Πιερικό, αλλά να βρίσκει χρήματα για να ταξιδέψει λίγες μέρες μετά στη Λάρισα. Όπως τυχαία δεν ήταν πολλά απ' όσα συμβαίνουν την τελευταία διετία, παράλληλα με την αδυναμία της ίδιας της ΑΕΛ να τ' αντιμετωπίσει σε όλα τα επίπεδα...

Κι εν πάσει περιπτώσει, τι σκατά πρωτάθλημα είναι αυτό, που θεωρητικά μια ομάδα μπορεί να πάρει δύο ματς... αέρα από έναν αντίπαλο και κάποια άλλη απ' τον ίδιο αντίπαλο να χάσει έξι βαθμούς, σε διαφορετικά χρονικά σημεία της σεζόν; Γαμώ τις αξιοπιστίες τους, που θέλουν με το ζόρι ένα επαγγελατικό ποδόσφαιρο ανίκανο να ανταποκριθεί στα στοιχειώδη, μόνο και μόνο για να επιβιώνουν οι δορυφόροι...

Κατά τ' άλλα, όπως είπα και στην αρχή, αλίμονο αν οι "βυσσινί" δεν πάρουν κι αυτό το ματς, με χέρια και πόδια, όπως και με ότι διάθεση κι αν κατεβούν οι φιλοξενούμενοι!


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου