4 Απρ 2012

Βυσσινί ημερολόγιο (2)


Απολογισμός ειδήσεων Τρίτης 3 Απριλίου 2012

-Τελικά, όχι μόνο θα γίνει κανονικά ο αγώνας της Τετάρτης με τον Εθνικό Αστέρα (5 μ.μ.), αλλά η ομάδα της Καισαριανής ήρθε στη Λάρισα με 21 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων κάποια νέα αποκτήματα, που περιμένουν να παραλάβουν τα δελτία τους πριν τη σέντρα, καθώς βρέθηκαν χρήματα για να πληρωθούν οι οφειλές της ΠΑΕ! Συγκεκριμένα, στη Λάρισα βρίσκονται οι Γκίτκος, Γκούσεφ, Αρκουμάνης, Πασκούλεφ, Γκεμίσης, Ζαρογιάννης, Νάστος, Σκάρος, Μαστρογιάννης, Γουδέλης, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Καζνέτσης, Κολτσίδας, Θεολόγου, Γιακούμπι, Χαροντάκης, Δάρας, Αδαμάκης, Λαγός και Μητσέας.

-Αντίθετα, στην αποστολή της ΑΕΛ (που κατέλυσε σε ξενοδοχείο του Πλαταμώνα), δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Ααράμπ, Κατσιαρός, Πίνα, Γκρούμπιεσιτς, ο ανέτοιμος Χασομέρης, ο Βενετίδης (για λόγους συντήρησης) και ο Αραμπατζής (οσφυαλγία). Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Καούνος και Γκονζάλες, ενώ παρών είναι και ο Μανώλης Ψωμάς. Συνολικά, στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα βρίσκονται οι Σωτηρίου, Βοσνιάδης, Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Φωτιάς, Γκαλίτσιος, Παπαγεωργίου, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Χατζής, Πότσι, Τσιάρας, Βούζας, Πλιάγκας, Μπλέντι, Γκονζάλεζ, Ζεκίνια, Λαζιμάν, Σιατραβάνης, Καούνος.
-Ο Θοδωρής Κυριακούλης, παλαίμαχος γκολκίπερ και πρωταθλητής Ελλάδος με την ΑΕΛ, θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ (στη θέση του Ν. Γκούλιου), προερχόμενος απ’ το αντίστοιχο πόστο των Ακαδημιών της Ερασιτεχνικής.
-Η ΠΑΕ ΑΕΛ κλήθηκε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τον Πιερικό, την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 10:30 π.μ.

-Τελικά Κυριακή αντί Δευτέρας και με τηλεοπτική κάλυψη, θα γίνει ο επόμενος αγώνας της ΑΕΛ, στην Επανομή.
-Για το αρχείο μας αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σπύρος Καλογιάννης, στη γενική συνέλευση Β’ και Γ’ Εθνικής, πρότεινε μεταξύ άλλων να γίνει ένας όμιλος στην Football League 2 από τη σεζόν 2013-14, προκειμένου να γίνει βιώσιμη η κατηγορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου