12 Απρ 2012

Ένας άσος κι ένα "Χ", με το ζόρι... παρολί!


Κατά πολύ μικρότερη είναι η δεξαμενή αγώνων απ' την οποία μπορούμε να ψωνίσουμε σήμερα τα στοιχήματά μας (συνειδητά δεν υπολογίζουμε πρωταθλήματα που μόλις άρχισαν), σε σχέση με χθες, που επιλέξαμε επτά αγώνες και οριακά κρατηθήκαμε στη βάση. Αυτό το οφείλουμε κυρίως στο γεγονός πως η Άρσεναλ μας δικαίωσε και στα τρία πονταρίσματα που επιλέξαμε να κάνουμε πάνω της (2 στο 1.41, 2/2 στο 2.15 και over στο 1.53). Από κει και πέρα, πέρασαν ο πλούσιος άσος της Καρλσρούης (2.03) και το διπλό - δώρο της Μονπελιέ (2.21). Αντίθετα, ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν σκόραρε η Βόλσμπουργκ στο Ανόβερο, πως η Ντόρτμουντ κράτησε στο μηδέν τη Μπάγερν για δεύτερη φορά φέτος και κυρίως, πως η Λεβάντε έχασε απ' τη Χιχόν σε ματς στο οποίο προηγήθηκε, αχρηστεύοντας ακόμη και την κάλυψη της ισοπαλίας. Κι όλα αυτά μαζί! Όσο για την ανυπαρξία του Αμβούργου στη Χόφενχαϊμ, δεν τρέχει κάστανο, καθώς έτσι κι αλλιώς πηγαίναμε για την έκπληξη λόγω απόδοσης. Επιστρέφουμε λοιπόν στο σημερινό κουπόνι της Goalbet και προσπαθούμε να προσεγίσουμε με λεπτομέρεια, όλα κι όλα 4-5 ματς, αποφασίζοντας πως για ένα διήμερο θα πάμε σε πιο συντηρητικά ποσά πονταρίσματος...



ΚΑΡΝΤΕΡΙΜ ΚΑΡΑΜΠΟΚ-ΜΠΟΛΟΥΣΠΟΡ
Νοκ άουτ προημιτελικός σε ουδέτερο γήπεδο, όπου μια μέση και χωρίς στόχο ομάδα της πρώτης κατηγορίας, που δεν έχει να πονοκεφαλιάσει για οτιδήποτε άλλο παρά μόνο για την πρόκριση και τη διάκριση μέσω του κυπέλλου, συναντά  μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας, η οποία πασχίζει να μπει οριακά στα play offs της ανόδου, ευρισκόμενη στην 6η θέση της βαθμολογίας. Έτσι απλά, ο άσος του 1.73 (στον ΟΠΑΠ 1.55) μοιάζει αυτή τη στιγμή το ισχυρότερο, μην πω το μοναδικό στάνταρ της ημέρας!

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ-ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Εδώ κάτι κρύβεται, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι, γι' αυτό κι αν επιλέξετε τον συγκεκριμένο αγώνα, θα πρέπει να αποφασίσετε προηγουμένως τι είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε. Κι εξηγούμε: Η γηπεδούχος δεν υφίσταται ως ομάδα. Με έξι συνεχόμενες ήττες, ένα γκολ στους ίδιους αγώνες και έδρα 2-0-12, βρίσκεται δίκαια στην τελευταία θέση με 16 πόντους. Μιλάμε ίσως για την χειρότερη έδρα σε όλη την Ευρώπη. Κι η φιλοξενούμενη όμως δεν είναι φέτος κανένα θηρίο. Απλά χαζοσυνήλθε τον τελευταίο μήνα, έβαλε ψυχή και με 8 βαθμούς στα τελευταία έξι ματς (2-2-2), έφτιαξε την ψυχολογία της και έφτασε τους 33, φτιάχνοντας ταυτόχρονα μια απόσταση ασφαλείας απ' την επικίνδυνη ζώνη που βρίσκεται στους 25. Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι με μια νίκη σήμερα, ολοκληρώνει τη βαθμολογική της ανάκαμψη και μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να δει τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη χρονιά. Το προφανές λοιπόν, είναι το διπλό του 1.96 στη Goalbet (στον ΟΠΑΠ θα το βρείτε στο 1.65)! Όμως, για κάποιον που κυνηγάει τις υψηλές αποδόσεις, δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί ότι μετά την εντός έδρας ήττα της Εξέλσιορ (έμεινε στους 18 β.) από τη Ναϊμέγκεν, παρουσιάζεται στη Ντε Γκράαφστσαπ μια ακόμη ευκαιρία για να την προσπεράσει, ώστε να 'χει την δυνατότητα να διεκδικήσει την παραμονή της σε μπαράζ. Αν λοιπόν οι "χωριάτες" το θέλουν και το πιστεύουν, θα το κάνουν σήμερα που 'χουν έναν αντίπαλο πιο κοντά στα μέτρα τους... Στο φινάλε αν θέλουν να σωθούν έστω και στο νήμα, ποιόν περιμένουν να κερδίσουν... Τον Άγιαξ; Σημειωτέον, όλη αυτή η κουβέντα γίνεται γιατί ο άσος δίνει 3.89!

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΑΛΑΓΑ
Είναι λίγες οι φορές που μένω σε ξερή ισοπαλία, αλλά σ' αυτό το ματς θα το κάνω γιατί: Α) Η Βιγιαρεάλ είναι η πρώτη ομάδα πάνω απ' την επικίνδυνη ζώνη, σε απόσταση 4ων βαθμών από Σαραγόσα, Χιχόν και 7 απ' τη Σαντατέρ. Απ' αυτές, μοναδική ομάδα που χρωστάει ματς είναι η Σαραγόσα, που 'χει όμως δύσκολη αποστολή στη Σεβίλλη. Δε νομίζουμε λοιπόν τα υποβρίχια να θεωρούν αποτυχία έστω και τον βαθμό κόντρα στη Μάλαγα, δεδομένης της ισχύος του αντιπάλου, αφού θεωρητικά, στο χειρότερο σενάριο, θα τους κρατήσει τουλάχιστον δύο βαθμούς πάνω απ' τη γραμμή... Β) Η Μάλαγα απ' την πλευρά της όχι μόνο συνήλθε απ' το χαστούκι της Μπέτις, αλλά εκμεταλλεύτηκε και την ήττα της Λεβάντε απ' την Χιχόν και την άφησε δύο βαθμούς πίσω στην κούρσα του Τσάμπιονς Λιγκ. Και ναι, η απόσταση αυτή μπορέι σήμερα να γίνει... πέντε. Όμως, πόσο μπορεί να ρισκάρει κανείς τον βαθμό κυνηγώντας τη νίκη, αν το ματς πάει στο 60'-70' έχοντας ισορροπήσει στην ισοπαλία; Κίνητρο λοιπόν υπάρχει εκατέρωθεν, αμφίρροπο ζευγάρι είναι, η έδρα ισορροπεί τη διαφορά ισχύος χωρίς να είναι φόβητρο (5-8-2), η Μάλαγα έξω δεν είναι και... τρένο (4-3-8), γιατί λοιπόν να μη συμβεί και για τους δύο το μη χείρον βέλτιστο "Χ", που δίνει και 3.34!

ΦΕΝΛΟ-ΒΙΤΕΣΕ
Από τέσσερις συνεχόμενες ήττες έρχεται η γηπεδούχος, παρά τις βελτιωμένες εμφανίσεις κι αν κάνει και 5η τότε πολύ πιθανό να χάσει κάθε ελπίδα άμεσης σωτηρίας κι αποφυγής του μπαράζ παραμονής.  Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως όλες οι δυνατότητες εξαντλούνται στην έδρα της, όπου μετράει 6-4-4, έναντι του τραγικού 1-0-13 εκτός έδρας. Απ' την άλλη, δικαίως η Φίτεσε διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, με φόρμα 3-1-2, επίδοση 5-2-7 συνολικά εκτός έδρας και σκοράροντας με σχετική ευκολία στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Έχει και τον αέρα του περσινού 1-5 στο ίδιο γήπεδο. Θεωρούμε λοιπόν, ζυγίζοντας όλα τα παραπάνω, πως αν κάποιος φοβάται το βάσει φόρμας διπλό του 2.14, έχει άνετα την επιλογή να ποντάρει στο Goal/Goal, που η Goalbet το δίνει στο 1.61.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Τον τελευταίο καιρό η μεν Σεβίλλη έχει συνέλθει (3-0-3 στα τελευταία έξι αλλά εξ' αυτών, 3-0-1 στα τελευταία τέσσερα), η δε Σαραγόσα παρουσιάζει στο ίδιο διάστημα μια εικόνα που μόνο ότι κινδυνεύει δεν προδίδει (κατά σειρά νίκησε έξω Βαλένθια, μέσα Ατλέτικο, έξω Χιχόν και την φρέναρε η Μπάρτσα, την οποία όμως κόντραρε για αρκετό διάστημα). Ταυτόχρονα και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς, αφού παλεύουν οριακά για Ευρώπη και σωτηρία, αντίστοιχα. Λέμε λοιπόν, επειδή έχουμε να κάνουμε με καλές επιθέσεις, να μην κάτσουμε να σκάσουμε για σημείο και να δούμε με πολλές πιθανότητες πρώτα το Goal/Goal στο 1.83 της Goalbet (στον ΟΠΑΠ 1.65) κι έπειτα, αν ανοίξει νωρίς το σκορ, το over στο 1.66.

* Το σκεπτικό του κάθε αγώνα θα μας ακολουθήσει φυσικά και στη διάρκεια του live στοιχηματισμού, ανάλογα με την εξέλιξη. 
* Δείτε εδώ το σημερινό κουπόνι της Goalbet και κάντε την εγγραφή σας μέσω του tsoumbox.blogspot.com.         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου