26 Μαρ 2012

Λάρισα, εμπιστευτικό!


Μην το πείτε πουθενά, αλλά αν στο β’ γύρο η ΑΕΛ καταφέρει να κερδίσει όλα τα ματς στα οποία θα είναι καλύτερη απ’ τους αντιπάλους της, ακόμη και στα σημεία, του χρόνου θα παίζει στη Σούπερ Λίγκα

Το ματς στον Εύοσμο έγινε μια βδομάδα πριν, αλλά για όσους ήταν εκεί, δεν πρόκειται να ξεχαστεί τόσο εύκολα. Εκείνοι φυσικά που δεν πρέπει να το ξεχάσουν με τίποτα είναι οι παίκτες της ΑΕΛ, καθώς πρέπει να αποτελέσει το κατ’ εξοχήν παράδειγμα προς αποφυγή ως το τέλος της περιόδου!
Δεν ξέρω πώς τα κατάφεραν έτσι, αλλά σε κρίσιμη στιγμή έχασαν ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν δέκα φορές καλύτεροι απ’ τους γηπεδούχους κι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί με καμιά… κυβέρνηση. Γιατί, αν το καλοσκεφτούμε, κάτι τέτοια ματς είναι που πληρώνουν βαθμολογικά οι «βυσσινί» κι αδικούν τόσο κατάφορα τους εαυτούς και την προσπάθειά τους.
Προσέξτε, δε λέω για το φάντασμα που παρουσίασαν στη Μυτιλήνη, στην Κομοτηνή, ακόμη και στην Καλλιθέα και φυσικά, εντός έδρας με τον Πλατανιά. Όμως, δεν είναι δυνατόν με Βύζα, Πιερικό, Ψαχνά και Αγροτικό Αστέρα, που η ΑΕΛ ήταν από μια έως πολλές φορές ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, να σκορπάει μάνι – μάνι 9 βαθμούς για πλάκα, χωρίς να έχει την αποτελεσματικότητα για να πάρει αντίστοιχα πολύτιμους πόντους απ’ το… πουθενά, από αγώνες που δεν βλέπεται.
Συμπληρώνοντας λοιπόν το εθνικοπατριωτικό μανιφέστο με το οποίο συνοδέψαμε άπαντες τις τελευταίες χρονικά ανακατατάξεις που έγιναν στο αγωνιστικό τμήμα, είναι δυστυχώς ανάγκη να επισημάνουμε στο Νίκο Κεχαγιά και τους παίκτες του πως εν τέλει, αν ο ιδρώτας τους, η αγωνιστικότητά τους και η επιμονή τους κόντρα στη μοίρα που οι ίδιοι πρέπει να ορίζουν, δεν συνοδεύεται κι απ’ τα ανάλογα αποτελέσματα, το δώρο που τους δόθηκε να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ, θα ‘ναι… άδωρο!
Να ‘ναι άραγε διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο; Δε νομίζω… Ίσα – ίσα που πιστεύω βαθειά – και μην το πείτε πουθενά – ότι στην συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων του β’ γύρου θα ‘ναι καλύτεροι σε απόδοση απ’ τον εκάστοτε αντίπαλο. Το θέμα είναι να το γράφει και το σκορ…

* Πρώτη δημοσίευση στην SportLarissa Press της 04/03/2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου