17 Δεκ 2018

...Ή τυφλός ή ακατάλληλος ή στημένος!!! (VIDEO)



Κρατείστε το όνομα Ματσούκας, απ' το Αγρίνιο...

...κι ίσως παρακολουθώντας την πορεία του στη διαιτησία, λάβετε κι εσείς μαζί μ' εμένα απάντηση στο ερώτημα αν πρόκειται για ένα διαιτητή τυφλό, απλώς ακατάλληλο γι' αυτή τη δουλειά ή στημένο για να ευνοήσει το Πλατανιά ή να αδικήσει την Σπάρτη στη χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Λακωνίας. Αν για παράδειγμα τον δείτε σε δυο χρόνια διεθνή, δεν θέλει και ρώτημα!!!



Υπάρχει μάλιστα αυτό το ρημάδι το ριπλέι στο 4'.10'' του βίντεο, που δείχνει ακριβώς τι έβλεπε ο ίδιος και δε σ' αφήνει να σκεφτείς για εκείνον οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο... Ή στήθηκε ή καλά θα κάνει βλέποντας κι ο ίδιος τη φάση να παραδώσει την σφυρίχτρα και να μην ξαναενοχλήσει με την παρουσία του ούτε τα τοπικά πρωταθλήματα.

Γιατί το 'παμε κι άλλες φορές ότι στην Super League υπάρχει αν μη τι άλλο η παρηγοριά της ηθικής δικαίωσης απ' την προβολή και την κριτική των φάσεων. Από κει και κάτω τα εγκλήματα είναι... στεγνά!!!

Υ.Γ. Κι απ' τις λίγες φάσεις του βίντεο φαίνεται ότι η μπάλα αδίκησε χθες τον Απόλλωνα Λάρισας στην Καλαμαριά, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Κάποτε θα ερχόταν και η πρώτη ήττα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου