9 Οκτ 2018

Η ώρα που τελειώνει το χιούμορ!



Σιγά μη σκίσει κανένα καλσόν ο Πανόπουλος!!! Παραδέχθηκε λέει η ΠΑΕ Ξάνθη...
...ότι ήταν καραμπινάτη κόκκινη στον Ντε Λούκας... Κι από κει και πέρα; Το άλλο εγκληματικό μαρκάρισμα που έμεινε ουσιαστικά ατιμώρητο; Τα οφ σάιντ; Το πέναλτι; Η πέρα για πέρα αυστηρή αποβολή του Καρανίκα, τηρουμένων των αναλογιών; 



Μια φάση σαν κι αυτή του 10ου λεπτού, παρότι καθορίζει αριθμητικούς συσχετισμούς, δεν καθορίζει ούτε αποτέλεσμα, ούτε απαραίτητα την εικόνα του αγώνα. Και σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογεί τίτλους και δημοσιογραφικές αναφορές περί της "σφαγής της χρονιάς", της "χειρότερης διαιτησίας της χρονιάς", του διαιτητή που "άναψε πράσινο για την Ξάνθη" κτλ. και μάλιστα από site που δεν τα λες και φίλα προσκείμενα στην ΑΕΛ. Απλά, όποιος έχει μάτια βλέπει... Κι ακούει φυσικά κάτι φοβισμένα τυπάκια σαν τον Ράσταβατς να παθαίνει "αναρμοδιότητα σχολιασμού διαιτητών", όπως η συντριπτική πλειοψηφία των προπονητών όταν ευνοούνται, με συνέπεια να μένουν φυσικά μόνοι τους όταν αδικούνται και θυμούνται τότε να σχολιάσουν τη διαιτησία!

Ήρθε λοιπόν κι η στιγμή ακόμη κι ο Πανόπουλος, ο μετρ των ευφάνταστων ανακοινώσεων, όχι μόνο να εκτεθεί προσπαθώντας να κάνει τον large, αλλά και να χάσει προφανώς το παροιμιώδες χιούμορ του, αρκούμενος σε μια προβλέψιμη ειρωνική αναφορά στην συχνότητα των δημοσίων εμφανίσεων του Κούγια, για τις οποίες μίλησαν άλλοι κι άλλοι πιο μπροστά... Καμία πρωτοτυπία!

Ωστόσο, η νύξη του "περίεργου" για την δημοφιλία του Κούγια στον θεσσαλικό κάμπο, είναι το σημείο που κάνει εμάς να χάνουμε με τη σειρά μας το χιούμορ μας. Όχι φυσικά για τον μεγαλοδικηγόρο-μεγαλομέτοχο, που έχτισε στο φινάλε ολόκληρη καριέρα (και) πάνω στις πλέον ανορθόδοξες μεθόδους επικοινωνίας, αλλά για την κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας και την διαταραγμένη σχέση του με την ΠΑΕ. 

Εκεί πραγματικά μας πονάει, γιατί όντως μας βρίσκουν μπόσικους και χτυπάνε αλύπητα οι κάθε λογής Λάμπρου, Πανόπουλοι και δεν συμμαζεύεται... Και το χειρότερο είναι πως η υπάρχουσα κατάσταση δεν συμμαζεύεται πια ούτε σε τέτοιες στιγμές σαν κι αυτές, που πότε για χάρη του Πηλαδάκη (που ήταν κολλητός του Βγενόπουλου, αλλά πίστευε τον Πιλάβιο (!), ενώ τον κυνηγούσαν ο Μαρινάκης με τον Μπέο), πότε για χάρη του Πλεξίδα (που τον έβρισκαν ανύπαρκτο και τα έκαναν) και πότε για τα μάτια του Κούγια, που δεν τα 'χει καλά με τους φίλους του Μελισσανίδη, βάζουν κάτω την ΑΕΛ μας και ασελγούν με διάφορους τρόπους στο απροστάτευτο σώμα της!!!

Κάτι πρέπει να γίνει... Τι; Να φύγει ο Κούγιας; Να φύγει, αφού έτσι κι αλλιώς ο άνθρωπος δεν παίρνει από λόγια ακόμα και για τα απλά, όπως για μια ακόμη φορά αποδεικνύει η δημοσίεση και σήμερα (!!!) απ' την ΠΑΕ δελτίου Τύπου για τον καθηγητή απ' τα Σέρρας!!! Κι ως τότε; Δικαιολογεί αυτό τοποθετήσεις οπαδών στα social media που αρνούνταν για χάρη του να δουν ακόμα και τη χθεσινή σφαγή ή που την χρέωναν εξ' ολοκλήρου στον Κούγια, λες και δεν τα 'χουμε περάσει με άλλα καθεστώτα και δεν ξέρουμε τι γίνεται και που μας έχουν γραμμένους;

Αυτά για την ώρα, γιατί στο θέμα αυτό πρέπει και θα επανέλθω, καθώς θυμάμαι με πόνο να προσπαθώ να πείσω στέλεχος συνδέσμου στα ξεκινήματα της σεζόν 2010-11, πως η ομάδα είναι "στόχος"!!! Όχι, είχε κολλήσει, για όλα φταίει ο βελζεβούλ ο Πηλαδάκης... Κι ύστερα το καλοκαίρι έτρεχε να κλείνει δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές, αλλά ήταν αργά!!! 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου