3 Οκτ 2014

TSOUMBOX... στη Φωλιά του Κούκου!!!



Ευχαριστώ όσους (λίγους ή πολλούς δεν έχει σημασία) εδώ και μια εβδομάδα σπεύδουν να ρωτήσουν με έκδηλη προσμονή, το πως, το που και κυρίως το πότε θα ξανακούσουν ραδιοφωνικό Tsoumbox. Λίγη υπομονή ακόμη κι ως τη Δευτέρα, θα πάρετε όλες τις απαντήσεις και με λεπτομέρειες. Το μόνο που νομιμοποιούμαι να πω αυτή τη στιγμή, είναι πως...



...θα βγαίνει στον αέρα Δευτέρα-Παρασκευή 12-2 μ.μ. κι όχι απλά από τον ΟΚ RADIO 104.8, τη νέα αθλητική συχνότητα της πόλης, αλλά ταυτόχρονα θα εκπέμπει κατ' ευθείαν απ' τη... "Φωλιά του Κούκου"! 

Κι εδώ επιτρέψτε μου στα γρήγορα να διατυπώσω και γραπτά μια ιστορία που προφορικά την έχω ξαναπεί... Για να υπάρχει λοιπόν:

Ήταν αρχές καλοκαιριού 2007, στον Supersport FM Λάρισας (που 'χαμε στήσει με πολύ κόπο και μεράκι 2-3 άνθρωποι, αλλά δεν υπάρχει πια, για πολλούς και διάφορους λόγους), που μπαίνει στο γραφείο ένα νεαρό παλικάρι και μου συστήνεται σαν φοιτητής δημοσιογραφίας στο "Αριστοτέλειο". Μου δηλώνει ΑΕΛ ως τα μπούνια, μου εκθέτει τα ευρύτερα ενδιαφέροντά του και ψάχνει αν υπάρχει τρόπος να παρακολουθεί πως γίνεται η δουλειά, ώστε ν' αποκτήσει τριβή με το αντικείμενο.

Η ώρα κόντευε 2 μ.μ. (τότε έβγαινα 2-4 μ.μ., καθώς προηγούνταν το δίδυμο των Αντώνηδων απ' την Αθήνα), αλλά νομίζοντας - ίσως κι από ένστικτο - ότι δε λαθεύω, του λέω: "Σήκω, πάμε πάνω στο στούντιο"! "Τι να κάνουμε;" ρωτάει... "Να βγούμε στον αέρα να τα πούμε", του απαντάω!

Δεν ξέρω αν ο τύπος με πέρασε για κανέναν παλαβό, αλλά ξέρω καλά πλέον ότι δεν λάθεψα. Από κείνη τη μέρα και για ολόκληρο καλοκαίρι κάναμε εκπομπές μαζί. Ύστερα έφυγε, συνέχισε τις σπουδές του κι όταν πια επέστρεψε, άρχισε ν' αναζητά επαγγελματικές επιλογές σε μια πεθαμένη λόγω κρίσης (σε ΑΕΛ και εθνική οικονομία) αγορά.

Αυτό όμως δεν τον απέτρεψε απ' το να παλέψει και πέρα απ' τα βιοποριστικά, να δώσει το δημοσιογραφικό του στίγμα μέσα απ' τη στήλη "Η Φωλίά του Κούκου" στο aelole.gr, δημιουργώντας έτσι μια όαση στον ορυμαγδό των απόψεων και των αναλύσεων που δεν κάνουν τίποτα άλλο απ' το να δικαιώνουν τη γνωστή ρήση του μεγάλου Κλιντ!

Είναι ο Στέφανος Αϊνης κι έχω πραγματικά μεγάλη χαρά, που οι συνθήκες μας επιτρέπουν ξανά να συμπράξουμε ραδιοφωνικά και να βγάλουμε από Δευτέρα στον αέρα μια εκπομπή για την οποία θεωρώ πως δικαιούμαστε να έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες ως προς την ποιότητα και την χρησιμότητά της.

"TSOUMBOX... στη Φωλιά του Κούκου" λοιπόν, από 6/10/14 και κάθε μέρα 12-2 μ.μ., στον ΟΚ RADIO 104.8!!! Τα υπόλοιπα τα λέμε μεταξύ πολλών άλλων, στην πορεία...    

3 σχόλια:

  1. Μέσω ιντερνετ θα μπορέσουμε να σας ακούμε; Καλή αρχή στην προσπάθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΗΣ ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ειλικρινά χαίρομαι για αυτήν την συνεργασία!!Πράγματι εσείς και άλλοι δύο ,ο Χρήστος και ο Νίκος ΕΙΣΤΕ ΑΕΛΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΕΛΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ!!Ειλικρινά τον Στέφανο τον ....γνώρισα διαβάζοντας τις θέσεις του στην περίοδο --Ισπανών--Πλεξίδα--και ΝακαΜπαλατσουκαλαίων και ήταν πράγματι συγκλονιστικός και αληθής γιατί απλούστατα ξεκινούσε να γράφει διότι ήταν ΑΕΛ και όχι κάποια από τις τέσσερις παρατάξεις ( που είχαμε χωριστεί τότε). Αυτό που λες ότι αξίζει του το ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΒΑΝΗ (όπου τον πρωτογνώρισα) στην συνέντευξη του Κυριακίδη και μάλιστα τότε του είπα επί λέξει: "Εσύ βρε Στεφανε γιατί δεν ανακατεύεσαι πιο ενεργά ειδικά στα ερτζιανά για την ΑΕΛ. Είσαι ..ένα κάρο πιο μπροστά έπο τους πιο πολλούς!!!" Χαίρομαι που θα ..διαφωνώ με σκεπτικά ..ΚΑΘΑΡΑ ΑΕΛΙΚΑ και όχι κατευθυνόμενα!!Ελπίζω να του μεταφέρεις ότι άλλο το ύφος μου και άλλο τα ...λεγόμενά μου. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ...ΟΘΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή