7 Οκτ 2014

Ένας σοβαρός ΑΕΛάνθρωπος...



Χθες ρωτήθηκα στο ραδιόφωνο για το σενάριο επιστροφής του Κώστα Κατσάρα στην ΑΕΛ και χωρίς να τον ενοχλήσω, πήρα την πρωτοβουλία και είπα πως...

...ο Κώστας που εγώ γνωρίζω και παρακολουθώ από μικρό παιδί, δεν πρόκειται ν' αφήσει στα κρύα του λουτρού και μάλιστα στα καλά καθούμενα, την ομάδα που με πολύ μεράκι δουλεύει εδώ και 1,5 χρόνο και μάλιστα, με ιδανικές συνθήκες συνεργασίας κι εμφανή παραγωγή έργου.


Σήμερα όμως, άκουσα και πάλι να αναφέρεται το όνομά του, οπότε είμαι υποχρεωμένος εκτός απ' όσα πιστεύω, να γράψω κι αυτά που ξέρω.

Λοιπόν, ο Κατσάρας εκτιμά τόσο τον Παναγόπουλο, όσο και τη δουλειά του, με συνέπεια να 'χει βρεθεί ακόμη και πρόσφατα στο "Γ.Μητσιμπόνας" για να παρακολουθήσει προπόνηση. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι όντως, ο Παναγόπουλος έχει εκδηλώσει προσωπικά την επιθυμία συνεργασίας τους, καθώς η εκτίμηση είναι αμοιβαία, γέννησε και τα σενάρια.

Τίποτα άλλο δεν υπάρχει ως πεπραγμένο, πέραν φυσικά της ενημέρωσης από πλευράς Κατσάρα της διοίκησης του Οικονόμου, περί του ενδιαφέροντος... Παναγόπουλου. Για να λάβει και την απάντηση, πως οι "πράσινοι" της Τσαριτσάνης δεν θα του σταθούν εμπόδιο εάν πρόκειται για την ΑΕΛ. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται (ακόμα τουλάχιστον) για την ΑΕΛ...

Αν τώρα υπάρξει επισήμως πρόταση, προκειμένου να ενταχθεί στο τεχνικό τιμ των "βυσσινί", είμαι βέβαιος πως αν μη τι άλλο θα την συζητήσει, σκεπτόμενος το αυτονόητο για εκείνον: "Ποιός είμαι εγώ που θα πω όχι στην ΑΕΛ";

Εν κατακλείδι, θα 'ναι ευχής έργο να επιστρέψει στην ομάδα ένας ικανός και σοβαρός ΑΕΛάνθρωπος με αρχές όπως ο Κώστας, που μόνο και μόνο λόγω αυτών των αρχών αρνήθηκε να φορέσει άλλη φανέλα στην ενήλικη ποδοσφαιρική ζωή του. 

Ταυτόχρονα όμως, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, χρειάζονται και οι αντίστοιχα σοβαρές προϋποθέσεις... Κι ετούτο το τελευταίο, ο καθένας (ενδιαφερόμενος;) το ερμηνεύει κατά το δοκούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου