3 Φεβ 2014

Πάμε... εκκαθάριση; (video)



Την περασμένη Παρασκευή, με το σχετικό δελτίο Τύπου, η ΑΕΛ μας ενημέρωσε για τις δρομολόγηση, επιτέλους, της εκκαθάρισης της (πρώην πια) ΠΑΕ. Το Σάββατο το μεσημέρι, φροντίσαμε να έχουμε στο στούντιο της TRT τον γενικό γραμματέα του συλλόγου και δικηγόρο, κ. Νίκο Μπαλατσούκα, προκειμένου να μάθουμε...



- Τι εστί εκκαθάριση;
- Ποιός είναι ο χρονικός ορίζοντας που απαιτείται και ποιός εκείνος που απαιτεί η ΑΕΛ;
- Ποιά είναι τα ζητήματα που αφορούν στην εκκαθάριση και καίνε τον σύλλογο, καθώς σχετίζονται άμεσα με τον μέλλον της ομάδας;
- Ποιός θα 'ναι ο ρόλος της Ερασιτεχνικής στη διαδικασία και τι φοβάται, αν υπάρχει κάτι που τη φοβίζει;
- Ποιός είναι ο ρόλος και ποιές οι ευθύνες των εκκαθαριστών;

Αφού σας ενημερώσουμε ότι ως εκκαθαριστές ορίστηκαν σύννομα ο κ. Εμμανουήλ Πηλαδάκης, πατέρας του πρώην προέδρου της ΑΕΛ, καθώς και μια ορκωτή ελεγκτής, παραπέμπουμε για τις λεπτομερείς απαντήσεις επί όλων των ερωτημάτων, στο βίντεο με το τηλεοπτικό θέμα που αναρτήσαμε πιο πάνω, προσπαθώντας να φωτίσουμε κάθε πτυχή αυτής της υπόθεσης, ώστε να γίνεται κατανοητή κι απ' τους πλέον απλούς φιλάθλους, που το μόνο το οποίο εύκολα αντιλαμβάνονται είναι η αγάπη τους γι' αυτή την ομάδα!

2 σχόλια:

  1. Γεια σου Χρήστο
    Εκπλήσσομαι με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους ακροατές σου, γιατί δεν δείχνει επαγγελματισμό, τον οποίο νομίζω δεν στερείσαι.
    Σε παρακολουθώ ραδιοφωνικά τις μέρες που βρίσκομαι στην Λάρισα και περιμένω την ώρα να ακούσω μια σοβαρή άποψη για τα θέματα της ΑΕΛ.
    Είναι η τρίτη φορά νομίζω σε διάστημα ενός και πλέον μήνα, που ενώ περιμένω συντονισμένος, ακούω διάφορα ελαφρολαικά, που σημαίνει (λόγω ανελειμένων υποχρεώσεων) ή (ανωτέρα δύναμη) ή (κλινήρης) συναισθηματικό βάρος και άλλα τέτοια ότι δεν πρόκειται να κάνεις εκπομπή για σήμερα? ή ίσως και αύριο? η ίσως και την επόμενη βδομάδα? κ.ο.κ.
    Αλλά όπως είναι γνωστό είμαστε λαός και τι λαός. Λαός πρόβατα που δεν αντιδρά δεν θέλει εξηγήσεις για τίποτα.
    Επειδή νομίζω ότι ξέρω την θέση σου, θα περίμενα την επόμενη φορά που η σημαία σταθεί αρωγός σου, να το μάθω (μέσα από το blog σου η το ραδιόφωνο) ούτος ώστε να αποφύγω το στήσιμο.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιλαμβάνομαι πως αισθάνεσαι, καθώς κι εγώ είμαι ακροατής άλλων εκπομπών και σπάζομαι όταν για οποιονδήποτε λόγο δεν μεταδίδονται. Ωστόσο, η εκπομπή μου τυγχάνει να 'ναι προσωπική, με συνέπεια να μην αναπληρώνεται στο πρόγραμμα όταν πεθαίνει ένας προσωπικός φίλος και πρέπει να πάω στην κηδεία του ή όταν έχω ξάπλα στο σπίτι με 40 πυρετό γυναίκα και παιδί ή όταν πρέπει ταυτόχρονα να βρίσκομαι αλλού, γιατί κάποιος φωστήρας όρισε το ματς του Τυρνάβου στις 4 της Δευτέρας, όπως καλή ώρα σήμερα. Κι αυτοί ήταν ακριβώς οι λόγοι που τρεις φορές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες δεν βγήκα στον αέρα, ενώ μια εκπομπή βγήκε κουτσουρεμένη, πάλι λόγω των αναγκών του καναλιού. Μάλιστα, ακριβώς επειδή έχει παραγίνει το κακό, την περασμένη εβδομάδα έκανα εκπομπή με 39 πυρετό, ώστε να μην προσθέσω ακόμη μια απουσία. Αυτά για την ιστορία, όπως επίσης και η διαβεβαίωση ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων που ματαιώνεται μια εκπομπή, ενημερώνω έγκαιρα μέσω facebook ακροατές και χορηγούς. Αυτό έκανα λοιπόν και σήμερα, παρότι απ' την Παρασκευή είχα πει πως το πιθανότερο είναι να μη γίνει εκπομπή της Δευτέρα. Για την επαλήθευση: https://www.facebook.com/tsoumbox.blogspot/posts/420012088131504?notif_t=like

      Διαγραφή